96

Смърф

преди 9 години

Ситуацията заприлича на вица с компютрите и компотите. Кредитните досиета не били изчезнали, само не били попълнени правилно. Нямало изнесени 200 милиона в чували. Току виж излязло и че банката е на супер печалба и Цветан Василев е прав, че някой иска да му съсипе банката, за да прилапа атрактивните и активи!

95

Как се граде

преди 9 години

банка. повторение на филма от 96. Просот нямам думи. Абе защо няма хора с камани срещу парламента и БНБ това не го разбирам. Или всички са тръгнали към терминал 2

94

:-)

преди 9 години

Аферата КТБ или как се съсипва здрава банка

93

Ö

преди 9 години

Явно банката си е наред и има пари. Какво й пречи да си работи?Насила я съсипаха тази банка разни пишман-разбирачи в Правителството, Прокуратурата, ДАНС и БНБ.

92

партиен член

преди 9 години

до Деси и Илия 83 и 84.Две кифли с различен пълнеж.Лекувайте се докато е време.Дори да ви плащат за това което пишете щом сте приели нещо ви хлопа дори и да неусещате.

91

Katinar

преди 9 години

Върнете парите на хората!

90

Кочо

преди 9 години

Объркахте ли се вече достатъчно? Или трябва още малко? Ей това е. Не банкери. ФАКИРИ!

89

Анонимен

преди 9 години

До ebbАз от 1 година питам как така не обесихме всички червени мужици 97-***??? А това, че им позволихме пак да са на власт въобще не го коментирам.

88

1

преди 9 години

Много се коментира КТБ , но ако се окаже ,че всичко е постановка и акционерите осъдят БГ институциите ,кой ще плаща?Не сме ли пак ние?

87

муспи

преди 9 години

БСП уточнява - парите са източени от загиналия машинист и отнесени с варненския влак в неизвестна посока!

86

Анонимен

преди 9 години

Професора по фалитите .Още като си го върнаха *** , иси очаквах този "красив "сценарий от 1996г. Всъщност, къде е Съсела бе?

85

876

преди 9 години

БРАВО. ДА ПЛАТИМ И НИЕ ДА МОЖЕ ИВАН КОСТОВ ДА СИ ВЗЕМЕ МИЛИОНИТЕ

84

ebb

преди 9 години

чета я трети път статията и на мога да повярвам че руменчо не сме го обесили 97г

83

ebb

преди 9 години

omfg имало активи ама ние ще фалираме КТБ?? ТОВА НЯКАКВА ШЕГА ЛИ Е ? ?ми като има активи какво и пречи да работи или те тия активи са за крадене??

82

стига

преди 9 години

Да са нямали такива депозити.Защитени по закон са до 196000 лв.Точка

81

87

преди 9 години

.. и защо ми триете коментара че Боби, Деси, Илия, Лора и Росен са всъщност един и същи човек - *** на БСП, заслужаващ нищетата в която живее?!?Очевидно е! А и също щом за 20 лева е готов да помага да продължават да ни ограбват не е много интелигентен

80

Анонимен

преди 9 години

До ИлияБСП е единствената партия, която има капацитета и желанието да извади страната от тази криза............ след като я е вкарала в нея.

79

Боби

преди 9 години

Никога няма да видим подобрен адекватен план от Бойко и хиените му. Те единствено се стрямят към дестабилизиране на ситуацията в страната

78

Деси

преди 9 години

БСП отново доказаха, че са над дребните кавги и са готови да работт с останалите партии в името на овладяването на тази опасна за страната и обществото ситуация

77

Илия

преди 9 години

БСП е единствената партия, която има капацитета и желанието да извади страната от тази криза