34

riki.mihailov.7

преди 9 години

В ОТГОВОР НА НОМЕР 48 Момче, надъхан си с отрова.Това ти пречи да ползваш разумно своя мозък. С уважение към теб и с надеждата да се преродиш. Р И К И

33

hahah

преди 9 години

а какво ще стане ако Американците и Европейците си дръпнат производствата от Китай ? Да не мислите че шефовете на големите фирми в Китай са Китайци ,Бразилцим,Русанци и подобни тогава ще видят как се хранят 1 милиард хора :D

32

Анонимен

преди 9 години

Tъпи комунисти, икономиката на САЩ щщяла да се срине, долара щял да падне....Тя и лисицата тичала след коча и чакала да му паднат мад.рите, ама те не падали...Икономиката на Русия... каква икономика...те и пирони не могат да правят!

31

ddd

преди 9 години

Може много да Ви е яд, но този път САЩ да го духа. Нещо около тях почва да става горещо. Само погледнете Куба...

30

Висшист

преди 9 години

Индийски софтуерни компании вече идват да ивестират дори тук в *** България с аутсорсинг правят сериозна конкуренция на боклучийските американски компании (половината от тях вече се финансират с индийски капитали). Китай е нужно само да ускори събиранията по дълга на САЩ и Уол Стрйит ще се срине не за ден, а за час, както и цялата им икономика. Южна Африка е способна да обедини държавите на континента в митнически и финансов съюз и да направи това, което прави и Бразилия. GG BRICS!!!

29

Висшист

преди 9 години

Русия - огромен ресурсен потенциал и безграничен промишлен капацитет + ВОЕННА СИЛА. Нужно е само Путин да спре с компромисите спрямо *** мижитурки и буквално ще им изстинат усмивките. Само големите разстояния бяха пречка до сега, но вече газопроводите към Индия и Китай са факт. Индийската и китайската промишленост в пъти надвишават нуждите за газ от тези на цяла Европа. Москва врътва кранчето на изток и в Брюксел и Лондон ще се греят с въглища от Венера и газ от Марс, а украйна = УССР.

28

Висшист

преди 9 години

Бразилия е лидер в Лат. Америка сега са повели вълна на депреватизация на целия континент (Колумбия, Еквадор, Боливия, Аржентина) ерго всички ценни блага се връщат от американските кожодерски компании в държавна собственост. Нефт, енергетика, дърводобив, ХВП, земеделие...Изгониха всички американски и канадски монополисти и за това по медиите само плюят по адрес на Бразилия каква мизерия била там (целенасочено изграждане на лош имидж пред други инвеститори), но Китайски и Руски компании си идват.

27

Висшист

преди 9 години

Военният конфликт е единственият начин по който може да се противодейства на икономическата мощ на БРИКС. Ако тези 5 страни спрат да използват долара и еврото (за Русия) като разменна валута ще настъпи катаклизъм в западните икономики, а това съвсем скоро ще стане така като гледам. В близките 5-10 години световните терористи САЩ ще се опитат да разпалят локални конфликти, които да прераснат в 3-та световна, която да изтреби 80% от човечеството даже имат приготвен план за това a.k.a NWO doctrine.

26

Висшист

преди 9 години

Най-обичам като неуки, плиткоумни и невежи индивиди започнат да се изказват "компетентно" по теми, които са прекалено далеч от жалкото им съществуване. Нека да ви светна о слепци и неразумни *** - БРИКС е бъдещето на новият световен ред, защото 70% от световните ценни ресурси са там остава само фискално да ги пласират. Западния модел за експлотация на по-слабите и хегемонията на сатанистите от САЩ залязват с все по-застрашителни темпове! За това е и войната в Украйна...

25

До 39

преди 9 години

"...иначе трябва да смъкнат кожите на руснаците, за да направят новия газопровод."Руснаците са свикнали да дават кожите си, но държавата им да върви - в каква посока вече е друг въпрос. Такава им е културата - подчиняване на личното пред общото. Такава философия имат и японци , и корейци. Разликата в развитието им се дължи на факта, че посоката на Русия беше сбъркана 70 год стоя див комунизъм, дето им го внесоха , а сега американците не ги оставят да вдигнат глава.

24

истина

преди 9 години

капитальт е 100 милиарда долара

23

Анонимен

преди 9 години

Ще финансират инфраструктурни проекти, разбирай руските тръби за Китай. Че иначе трябва да смъкнат кожите на руснаците, за да направят новия газопровод.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35"Банката на БРИКС ще финансира огромните инфраструктурни проекти в рамките на групата, представляваща 40% от населението и една пета от богатството на света" и една пета от богатството на света смееш се но американците ги е шубе и те го знаят затова драпат да вкарат руснаците всячески във въоръжен конфликт с украинците искат по всички фронтове да ги отслабят

21

Анонимен

преди 9 години

интересно, пет развиващи се държави ще имат бюджет колкото 1/10 от военния на хамериката :)мухаахахаха

20

Хе-хе

преди 9 години

До 31"Капитала е 50 млрд.Това е 1/320 от бюджета на САЩ и е 1/640 от бюджета на САЩ+ЕС."Аз не зная каква точно част е от бюджета на ЕС и САЩ,но зная,че на ЕС му трябва да работи 1 година без да ядат европеиците за да си върнат дълговете пък да наберат капитал 150 милиарда не ми се мисли.За САЩ годините са близо 20,и те без да ядат нищо през тези 20 години.

19

Анонимен

преди 9 години

Капитала е 50 млрд. Това е 1/320 от бюджета на САЩ и е 1/640 от бюджета на САЩ+ЕС. Това е като съотношение на силите.

18

Анонимен

преди 9 години

Много голяма далавера е да си в БРИКС - безвизов режим с индийци, китайци, африканци и бразилци.

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10защо капитала е в долари - защото нито руснаците, нито китайците нямат какво да ги правят. Сега ще ги съберат в един фонд и по някое време с тях ще тръгнат да купуват злато. Е те тогава ще видиш какво ще стане с долара:)))-----------------Какво ще стане? От 50 млрд долара в един миг ще загубят 90%. Това се казва да режеш клона, на който седиш. Или да си запалиш къщата, за да се стоплиш.

16

Даола

преди 9 години

БРИКС - ще трябва да запомним ! На САЩ никак няма да им хареса...

15

x

преди 9 години

Бе колко сте прости всички мислите че тея брикс ли са кви са ще ни оправят ли ,*** народ ей спорете си тука, кефете се на подобни глупости тука и си ходете голи и боси но поне ще имате мечти ,само те са без пари сега. Никой не дава нищо без пари ,никой дори и ЕС така,че със сигурност отиваме подяволите като нация в близките десетилетив с *** народ като сегашния.Единствения начин да живеем по добре е да ни зароби някой отново,тогава ще си живеем за сметка на заробителя,като *** сега в БГ :)