120

MIKE LUGAN

преди 9 години

добър ден Имате ли нужда от спешен заем? Веднага кандидатстват за бърз кредит в MIKE LUGANLOAN FIRM PLC. Ние сме 24 часа онлайн за вас. Email: luganfinancialservice***hotmail Кредитополучателя информацията, която задължително Пълно име: Адрес за контакти: Държава: Сума, необходима като заем: Заем Продължителност: Цел на кредита: Професия: Секс: Възраст: Телефон: Говорите ли английски? С уважение, Mr.MIKE Луган luganfinancialservice***hotmail Директор / MD

119

до 143

преди 9 години

Aми с право се крие , защото ДЕБЕЛЯН Пеевски и Доган са платили за да го убият.Цацата знае за това ,но и той е купен

118

Гацо Бацо

преди 9 години

А кой бяга и се крие в чужбина ,когато му е застрашен бизнеса ?

117

Економ

преди 9 години

Ако фалира банката има шанс 100 хил души да останат без работа (2 банки, дъщерни дружества, фирми, болници, общини). Къде отиват, ми на борсата. Средно по 800 лв на човек средно са 960 млн на година :). И ако сметнем и пропуснатите ползи от договори , БВП, рализка в икономическия растев, спад на БФБ, намаляване кредитен рейтинг, увеличаване на кредитните лихви ще излезе, че за срок от 3 години тази медийна пумия ще струва 10 млрд вместо 1,2 сега. Помислете малко. Не е само депозити и кредити !

116

sonya

преди 9 години

Osven otvrashtenie drugo ne izpitvam kam tozi mil chovechec!

115

sonya

преди 9 години

Dobri dividenti! Dai Boje vsekimu! Ama za nas i 20 lv sa mnogo, a za tyah -100 000 000?!

114

Анонимен

преди 9 години

Ела си Цветанчо елаа, недей се кри по чужбината.Та да видиш к'во ке те права....

113

ДО135

преди 9 години

Ако вземете кредит за 50 бона и заложите жилището си и спрете плащанията-банката ще ви вземе жилището .но ще трябва да намери купувач ,който да го купи,за да си вземе парите.През това време банката не може да разполага с тия пари .Ако всички ,които имат депозити ,решат в един и същи момент да си изтеглят парите- ни,коя банка не може да удържи на напъна,независимо-колко голям е буфера.Банките никога не държат огромни депозити,те кредитират проекти ,чрез които печелят но във времето

112

do 36

преди 9 години

Не липсват 3.5 милиарда.Всъщност това е поредната партенка. Толкова са кредитите на банката ,за които БНБ твърди ,че не е намерила документи..което меко казно е несериозно..Но -ето ,човека иска да си налее пари в банката и да я спаси...Защо всички мълчат по въпроса. Как преди един месец, когато БНБ е правила одит във връзка Агрикол Кредит-тия пари не липсваха ,а сега -липсват.И изобщо -някой наясно ли е -как се източват тия огромни суми,без никой да забележи??

111

Анонимен

преди 9 години

Г-н Василев много хубаво обяснявате печалби, активи и т.н. но има един много *** въпрос на който не отговаряте, КЪДЕ СА ПАРИТЕ? Според проверяващите липсват 3,5 милиарда! Не 3,5 милиона а 3,5 милиарда! Това е огромна липса. В момента всички политически сили спорят, дали да предпазят всички вложители или само тези с влогове до 100 хиляди евро. Вие вярвате ли, че всички икономисти, политически сили, прокуратура и съд са в заговор срещу вас? Сега пращат документацията и в Европейската банка и тя ли е в конспирация против вас? Не звучите сериозно.

110

Анонимен

преди 9 години

Аз пък нещо не му вярвам, защото в думите му няма никаква логика. Първо казва, че банката има милиарди, имала буфери и т.н. Демек всичко е ок. и няма проблеми.И същевременно казва, че се опитват да го фалират тези които имали кредити в баната. Добре ама аз, за да взема кредит 50 бона банката ще ми ипотекира жилището за 100 бона, тоест тия които не плащат не набутват а обогатяват банките. Освен ако са раздавали огромни кредити без ипотеки на свои хора. Което вече си е кражба на банката.

109

iha

преди 9 години

така се заличава лоша кредитна история господа, невероятно изпълнение , и пак стигаме до момента с АК-47 в пленарна зала

108

Алек

преди 9 години

Не знам защо, но вярвам доста повече на този банкер отколкото на политиците ни. Той поне може да върти пари и до този скандал, предизвикан от не се знае кой, банката е била на шест.Влезли са тия *** от ДАНС и не се знае какво са изнесли. Най-лошото е, че и те не знаят. Накрая ще се окаже, че всички досиета си ги има и са в скъпата ни тайна полиция. Ще се окаже и че никой не е изнесъл 206 млн. в брой.Правителстовто ни прееба една от най-стабилните банки, с наи-висока ликвидност...ЕВАЛА!!!

107

До 129

преди 9 години

Единственото, което не мога да разбера е защо хората не са на улицата? Държавата, неспазвайки нито българско, нито европейско законодателство организира най-голямата понзи схема за заличаване на кредитни досиета! Не го разбирам този народ, който мълчаливо допринася за нейното осъществяване!

106

До 129

преди 9 години

Спрете неграмотните коментари, моля! Аз искам да видя ти как за 1-2дена намираш 1-2млр.КЕШ. Има си процедура, закон - първо бившите акционери трябва да имат шанса да подкрепят банката. Чак ако това е невъзможно, влиза държавата. И Оманския фонд и Василев изразяват желанието, но държавата иска просто да фалира банката и да заличи едни 3,5млр. кредитни досиета. Толкова ли е трудно за разбиране?

105

rumen72

преди 9 години

До Анонимен 128Ако имаха много пари и искаха акционерите досега щаха да си вдигнали капитала на банката и изобщо нямаща да се стига до състояние на специален надзор и квестори. Тез писма са за *** шарани.

104

Анонимен

преди 9 години

а сега човека Ви каза.Акционерите имат ВЪЗМОЖНОСТ И ПАРИ!!!!ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ТЕЗИ ДЕТО НЕ СИ ОБСЛУЖВАТ КРЕДИТИТЕ.НЯМА ДА ВИ ГИ ОПРОСТИ ЩЕ СИ ГИ ВРЪЩАТЕ.АКЦИОНЕРИТЕ ИМАТ НЕ ПАРИ А МНОГО МНОГО ПАРИ!!!

103

Анонимен

преди 9 години

Поздрав за цецо беглецо с една емблематична песен:Човекът взе паритеказа - чакай малкохвана самолетачакай да се върне

102

Анонимен

преди 9 години

До Пламен"КТБ има нужда..."- България има нужда - ОТ ПИНОЧЕТ !!!!

101

Анонимен

преди 9 години

До 95Данс и тълпа прокурори, затова нападнаха КТБ, за да отмъкнат документите за 3.5 милиарда кредити! Сега те са в прокуратурата, заедно с част от компютрите .