7

ШибиРиби

преди 9 години

И по времето на световното в родината на киселото мляко беше извършен пладнешки обир в размер на 205 милиона. Обрирджията е мустакат плъх подпомогнат от всички управленци без изключение. Т.е. духаме супата както ни беше казано след едно друго пъвенство.

6

55

преди 9 години

Бундес Републик Дойчланд.....

5

Анонимен

преди 9 години

Робен е добър, няма спор, ама е и голям симулатор т.е лъжец

4

Анонимен

преди 9 години

ZA MEN NAI DOBYR SI OSTAVA ARIEN ROBEN XOLANDIQ VSEOTDAEN FUTBOLIST RAZDAVASHT SE DOKRAI

3

IvanTheChemist

преди 9 години

Старата статуетка Нике беше обвързана с други правила, като първата държава, която спечели 3 световни титли трябваше да е "Абсолютен световен шампион". Това го постига Бразилия и след това сменят купата, а и регламента, като това за 3те титли изчезва. И за това @Тулски, през 1982 Италия не вземат.

2

AAA

преди 9 години

Да обаче това правилно за 3те титли не важи вече.Всеки отбор получава позлатена реплика а не оригинала.От една страна е тапо защото това са 6кг злато или около 100 000 евро,което не е толкова много при положение че Уефа дават 35мил на победителя.Но затова казват че ще им трябва нова когато свърши мястото

1

До 1

преди 9 години

Ами не, няма грешка! След като Бразилия получи оригинална купа, пак се започна броене от начало. След това имаше няколко държави с по 2 титли, една от които Германия...която вече е с три - но какво да се прави :)