19

46593465

преди 9 години

всичко на тоя свят обаче се връща..нали видяхте едно друго неме, което преследваше победата на всяка цена и с мръсните си номерца - говоря за шумахер - какво го сполетя..тъй, че не им завиждам особено..

18

46593465

преди 9 години

_|_ за швабите..НЯКОЙ СЕТИ ЛИ СЕ ДА СПОМЕНЕ КАКВИ КИНТИ СА ОТПУСНАТИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ТОВА СВЕТОВНО??Действително в момента имат 3-4ма сравнително класни играчи и добър отбор..и те си го знаят,че в това поколение им е шанса и наляха сума ти кинти и усилия за това световно..типични немета..мразя ги тея от дъното на душата си..не защото им завиждам,просто не ме кефнят.на това светов нямаше отбор да покаже кой знае какво. освен,чебяха надъхани и дисциплинирани,неметата с нищо не превъзхождаха оста

17

Анонимен

преди 9 години

Typiq gaden i zavistliv bylgarin osven da opluiva zlobee i krade ne go biva za drugo mrysno pleme

16

Бат Андро

преди 9 години

До dpaТи май си гледал друго цял месец,а снощи и друг мач освен ако не искаш да се правиш на интересен.

15

Анонимен

преди 9 години

До dpaДонякъде съм съгласен с теб, тъй като Аржентина имаха изключително чисти голови положения, които дори и някой от българското първенство щеше да вкара. Явно Нойер им беше взел страха и се паникьосваха очи в очи с него. А германците белснаха само в боя над Бразилия, иначе всичко при тях е въпрос на много труд, на постоянство, на търсене на гола и победата до последно.

14

dpa

преди 9 години

Доста подарена ми се струва тази титла. Много слаба игра на германците, освен да тичат до края и да се блъскат нищо не показаха. Победа на анти-футбола и икономическите игри.Жалко, нямам нищо против германците, но не стават за футбол, всички титли им са измъчени със спорни голове в последните секунди, даже и с дузпи. Жалко за футбола. Лошото е парите и политиката са всичко, колкото и да не ви се вярва. Аржентина им показа че са класи над тях през целия мач.

13

До Галя

преди 9 години

Гальо, Гальо, не си прехвърляй личните огорчения във форума. И тук става дума за футбол, а не за несъднати мечти за Германия. Аз не съм футболен фен, но гледах вчера финала и бях поразена, наистина сегашният немски отбор отваря нова страница в историята на футбола. А на моменти имах чувство, че аржентинците играха ръгби. Това със Швайнстайгър си беше брутално. Променили са си представите за феър плей. Опитаха всички да изкарат физически от строя. Нямат нищо общо с Марадона, още по-малко с Пеле.

12

нема вече бели

преди 9 години

К'ва Германия бе. Т'ва е втори Туркенистан, втори Судан!Европа is going down !

11

DeDe

преди 9 години

Тия нещо са се объркали,според инфото от Северна Корея,те са взели световната купа.Комунистите навсякъде лъжат ,ама тия май бият Станишката.Казва че цъвтиме и връзваме и той знае как да понесе отговорност,като замине за Брюксел.

10

Галя

преди 9 години

Discovery :)). Била съм доста по Германия, и с немци много съм работила :))) Знам ги ;))) И Гьоте и Шилер в оригинал съм чела. Не казвам, че немците само този тип коли произвеждат, а че предимно българите, които освен немски марки коли не могат да ти кажат друго за тази държава, изведнъж големи немци станаха :)))

9

Анонимен

преди 9 години

ДОЙЧЛАНД ЮБЕР АЛЛЕС !

8

Анонимен

преди 9 години

До Пешо до 1На финала между Македония и Северна Корея македонците спечелиха Световното, а Северна Корея спечели мача :)

7

Галя

преди 9 години

Българи .... моля ви .. Начетох се на глупави коментари .. Как изведнъж станахте по-немци от немците ? Какво толкова знаете за Германия, че я определяте като най-великата? Отборът им беше най-добър, защото всички останали тимове бяха много зле просто. Това, че карате стар голф или сте селянин с BMW тройка не прави Германия най-великата нация.

6

Иво Ангелов

преди 9 години

Заслужена победа за Мексико!

5

Анонимен

преди 9 години

DA JIVEE VELIKA GERMANIQ.NIE NIKOGA NQMA DA STANEM NACIQ I DA SME EKIP KATO TQX

4

Анонимен

преди 9 години

BRAVO NA GERMANCITE VINAGI I NAVSQKYDE SA NOMER EDNO TE TOVA E VELIKA NACIQ

3

Пешо до 1

преди 9 години

Не гледах финала само чух, че Македония и Северна Корея са играли :)

2

Анонимен

преди 9 години

"Посадиха" си хората добри основи и сега си жънат успехи! Това си е просто закономерност - успехите тръгват от основата.

1

Как така?

преди 9 години

Ама чакайте, не стана ли северна корея шампион???