148

Анонимен

преди 9 години

вчера не КОЙ да е, а вътрешният министър, повтарям, министърът на вътрешните работи и вице-премиер публично заяви, че бившият премиер Бойко Борисов е мошеник, крадец и бандит, свързан с организираната престъпност в България!Днес, на въпрос на журналисти дали ще съди Цветлин Йовчев за тези думи, Бойко Методиев Борисов в типичния си просташко-мутренски стил заяви, че какво ми е да го съдя, той ми е седял на вратата?!?

147

ESV MEDIA

преди 9 години

Бойко още при тебе са почнали да източват банката и ти си знаел много добре щото парите/бюджета на държавата е бил в тази банка/ така че ще излезат много работи даже и за теб се говори ама ти нещо гледаш да замажеш работата ама нема да стане

146

Анонимен

преди 9 години

Ako tiq sa za ostavka tisi za zatvora MUTROOOOOOOOOOOOOOOOO

145

Анонимен

преди 9 години

Този път е прав.За съжаление на черното не може да се каже бяло.От време на време има много точни попадения г-н Борисов.

144

Анонимен

преди 9 години

Било каквото било вече сме други, стига с тези глупости.От сега ние ще взимаме 30 хил., а те 3200 лв. на месец.

143

П.Петров

преди 9 години

Борисов колкото повече говори, толкова повече си проличава липсата му на компетентност.

142

НОВ

преди 9 години

Изобщо не съм му фен, но е прав до последната дума. Отделен е въпроса, че ако е на власт и той няма да пипне никого.

141

Анонимен

преди 9 години

Абе този човек не беше ли с високо кръвно?Да не вземе нещо да му стане/имам пред вид да вдигне кръвното,не друго./То друго няма какво да му стане.

140

Анонимен

преди 9 години

Управленските *** се обединяват в сипенето на простотии срещу Борисов, дори когато работодателите им са се о----и до ушите с тази ужасяващо мащабна далавера срещу българското общество. Нямат морал никакъв, нито дори страх от Бога, затова така се защитават един друг и дори не разрешават на журналистите да им задават въпроси. Тръгнали да се карат обидени на кого. На народа си. Може би затова, че ги търпи. Това са хора с големи заплати и лоши навици. Крадливи и некадърни.Никаква прошка за тях.

139

Анонимен

преди 9 години

Доктора на всички науки много лошо гледа.Леле,тръпки ме побиват.Шегувам се.Просто ми е много смешен.Взел се е толкова насериозно,че одавна е загубил реална представа и за себе си и за обществения живот на страната,а хората за него са едно имагинерно понятие,за което не си заслужава и да се замисля.

138

Анонимен

преди 9 години

Толкова примитивни коментари,изпълнени с безсилна злоба срещу Борисов,само троловете на Моника Хохегер могат да бълват неспирно.Такова вандалско ограбване на българите изисква от онези,които са овластени и отговорни,да не се крият зад словото и да се опитват да ни омайват с "готовност" за мерки.Голямата им експертност се оказа кьорфишек.Лъсна некадърността и нахалното грубиянство.Срам никакъв.Откъде се пръкна тази безпардонност.Хванете крадците,намерете и върнете парите.Или сте част от измамата.

137

rrrr

преди 9 години

С целия този цирк отклоняват вниманието от фирмите длъжници на прасчото! Няма логика мустака да скрие кредитните досиета на фирмите свързани с прасчо... браво накърниха институциите и страната пред целия свят, за да се нахрани едно прасе и го направиха кредитен милиардер.Не че защитавам мустака или някой друг, но дори на децата им става ясно, че нито един политик или нито една медия не говори сега за връзката на прасчо с кредитните досиета, а се води накърняваща кампания институциите и отклоняват вниманието за едни 200 милиона, докато липсват няколко милиарда които прасчо не желае да върне и

136

Шнур за Боко

преди 9 години

Шнур за тебе, *** ***. Мри в ***, ***!

135

МУСОЛИНИ

преди 9 години

БОЙКО КАКТО ВИНАГИ Е ПРАВ. *** ЧЕРВЕНИ БОЛУЦИ!

134

Пешо

преди 9 години

Ако се разплете тази афера Борисов и Цветанов ще са в една килия!

133

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 154 Единстения начин по който боко мачка *** е като им скача с гол дирник по тестисите...

132

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 155 Щото лакомите дирници са все "техни хора" - на политиците...

131

Анонимен

преди 9 години

Другарю Тиква, какви комисии има в БНБ? Случайно да знаете закона за банковата тайна? Банките сами са длъжни да докладва на БНБ ако някой тегли пари над определена сума. За това дали го правят - трябва да следи т.нар. финансово разузнаване. Отделно че кражбите в КТБ са започнали от 2011 - така че ако премира носи отговорност за това, то и премира в периода 2011 - 2013 - също е вътре. А кой беше тогава премиер, другарю Тиква? А? Май бяхте вие...

130

Анонимен

преди 9 години

Защо просто не оставите лакомите Г-зове, които са си набутали парите в КТБ, да пият по една студена вода? Познавам няколко такива и много бих се изкефил...

129

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ ВЕЧЕ УСЕЩА КОЛКО Е БЕЗПОМОЩЕН И ЗАПОЧНА ДА ПОЛУЧАВА ЕЖЕДНЕВНИ КРИЗИ ОТ РОДА " ЗВЕЗДИТЕ МИ ГОВОРЯТ".....