34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен;не на *** в газа съм го вкарал ела да го оближеш *** нещастен

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 36А машината цяла ли е останал;а както пишеш? Щото аз не виждам цяла машина , а я виждам цялата изпочупена и смачкана.

32

до 39

преди 9 години

До Анонимен;при *** съм отдавна не съм у дома си...

31

Анонимен

преди 9 години

До Защо ни лъжете!!!Другарю,другарю! Много си емоционален нещо. Розовите хапчета те чакат и хората в бели престилки идват към дома ти, другарю. Споко, ще се оправиш!

30

Защо ни лъжете!!!

преди 9 години

А помощник машинист НЯМА ИМА ДВА ОПИТНИ МАШИНИСТИ и дали оцелелия машинист е знаел,че е карал с 100км/ч и,че го отбиват в странична линия без предупреждение,а другари платени клакьори-журналист,аман от жълти медии поне една бяла да имаше ей така за цвят бе маомо стара....

29

Анонимен

преди 9 години

Само машината на машиниста тежи 50-60 тона!!!!Та ако се е движил със 100 км/час ЩЕ ОСТАНЕ ЛИ ТАЗИ МАШИНА ЦЯЛА!!!!!Всичко щеше да е накуп и днес още щяха да режат с резачите и оксижените да вадят пострадали!!!Не за 2 часа да ги евакуират!!!!А на снимките,ЦЯЛАТА КОМПОЗИЦИЯ СИ Е КАЖИ-РЕЧИ ЦЯЛА........И ТОВА ПРИ СКОРОСТ 100 КМ/ЧАС!?!?!?!?!?!?И хоп ИЗЛЕТЯХА ОТНОВО КАНАРЧЕТАТА!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

ДА ОБАЧЕ МУТРЕТАТА КАЗАХА ЧЕ МАШИНИСТА Е ВИНОВЕН ЗАЩОГО КАРАЛ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ.НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ НЯМА КАК ДА КАРАШ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ КОГАТО ИМАШ ОГРАНИЧЕНИЕ. ПАК МУТРЕТАТА НИ ПРАВЯТ НА ***. ЗАПЛАШИХА ОЦЕЛЕЛИЯТ МАШИНИСТ ЧЕ ЩЕ ГО УВОЛНЯТ И ТОЙ ПОЕ ВИНАТА ВМЕСТО МУТРЕТАТА. АМИ ТАКА ЩЕЕ. МУТРЕТАТА СИ ИМАТ ДЪРЖАВА БАНКИ И ВЛАКЧЕТА. ЧЕСТИТО НА МУТРЕСТАНЦИТЕ.

27

до 16

преди 9 години

Месечни заплати от650 лв за машинист и 700 лв за лекарЕгати европейцитеКои гадини ни държат в такава мизерия?Хайдуци!....................Помисли малко и ще видиш,че ние сами се държим в тази мизерия(българина не може да се обединява с себеподобните си и да създаде гражданско общество,българина или се спасява поединично или се обединява единствено в случаите,когато се оплаква или да направи мръсотия на някой друг).На българина некой друг требва да му оправи живота-затова и тъне в мизерия

26

Анонимен

преди 9 години

30-ти, отивай тогава в друга фирма да бачкаш, ама там няма КРАДЕНЕ! И го знаеш много добре, ама трябваше старото ръководство да ви доуволни до 90%, белким останалите им дойде акъла да спрат да крадът. Нищо, не е късно. И виж *** колко е средната заплата за страната, и кажи *** ти не докарваш ли поне 2к на месец????? *** неблагодарен!

25

от писуара

преди 9 години

А СТРЕЛОЧНИКА къде се покри тоя връзкар,как насочва бръз влак в страничен коловоз без указания!!!

24

Знаещ

преди 9 години

27-ми. Това още един път доказва, че вие на Иван Вазов никаква работа не вършите. Изобщо си нямате представа от железница. Някакви парашутисти, чиновници дето се чудят каква глупост да измислят, а взимат заплати по-големи от наистина работещите железничари. храна, облекло вика. Ако не знаеш, ваучери се дават в доста фирми в България и то частни. Облекло също. Дори интернет доставчици... Да ти покажа фишове на машинист за цяла година да видиш парите. ***!

23

ИСТИНАТА

преди 9 години

Не завиждам на тия хора машинистите в БГ - длъжни са да търпят всичките абсурди на управителите си, които със сигурност са отпрали 2 метра шкембаци и се черпят с шам-фъстък и уиски по кабинетите, докато тия завалии се мъчат да си изкарат мизерната заплата с тия пробити тенекета на по 40 50 години дето едвам драпат ве4е и ако им дадеш малко зор се разпадат по линиите както стана и с влаковата композиция вчера! Как не можа тая абсурдна държавица да поднови локомотивите толокова десетилетия?!?!!?!

22

Анонимен

преди 9 години

25-ти, смятай че съм те опсувал до девето коляно, но не бих те клел! А храната, облеклото и другите социални не ги броиш бе ***? За инфо- бачкам на Иван Вазов. *** лъжлива сбирщина...

21

Знаещ

преди 9 години

23 -ти. Какви глупости пишеш бе??? Засрами се. Семейство нямаш ли? Тези заплати дето ги пишеш някой машинист в БДЖ може само да си мечтае за тях. Но ти ще бъдеш жестоко наказан за лъжите си!!! Той вижда всичко.... и**руд!

20

Салахадин

преди 9 години

БДЖ-то,що всички карате дизели бе? :)От стрелочника до машиниста :)

19

Анонимен

преди 9 години

за да сме по-близо до истината, трябва да кажем, че чистите пари които получава един машинист са между 1100 и 1700 лева. Не че са много, но все пак далеч не са 650 лева. Моля за коректност в поднесените факти.

18

Анонимен

преди 9 години

До mmами ти като си толкова компетентен вземи че ни открехни нас невежите може пък и да разберем нали в полемиката се намирала истината или както беше там ,а какво ще кажеш

17

zalp

преди 9 години

che to i ot speshnata pomost na bulgar helikoptera sa napravili snimki, ama na bulgar narod nyama da mu pokajat snimkite narkomafiotite ot kabineta na dps i bsp? a ujkim i voenno ministrestvo ima bulgarskia narod?! i za kav chep sa na bg narod voenni helikopteri i samoleti?! zer ot Romania, Ellada, Rusia i ot Turkiye da iskame vazdushen transport i vazdushni snimki?!

16

до Анонимен 3

преди 9 години

Те и в момента тези влакове са точно самоделки. Колко "кръпки" се правят по тях, само и само да отлепят от точка А, пък дали ще стигнат до точка Б - това вече е в сферата на предположенията.

15

Аз

преди 9 години

Абе,уважаемигосподине,какви дефекти?Кой ще пусне съзнателно локомотив с явен дефект в движение,макар и стар?И в коя страна локомотивите са само нови!?Просто ние се убиваме сами като не спазваме законите и правилата-нямаме правно съзнание!Пътувах скоро със същия влак,но в обратна посока-прикачих се от тулово от пътнически на експрес.Тааксуваха ме едновременно и за бърз ,и за експрес,и за пътнически!?Пътувах едновреминно с ТРИ блака в резултат на произвола на началник-влака.Очаквам отговор на жа