21

Celebration

преди 9 години

20 години назад, а сякаш беше вчера! 1994, СП САЩ - малък финал: Швеция -България: 4:0! Бронзови медалисти на Мондиала - Тре кронур!

20

Анонимен

преди 9 години

Този път и Рефериньо не игра добре, Резилиньо обаче беше играч на мача.

19

ewto

преди 9 години

Б РЕЗИЛИЯ

18

златка

преди 9 години

русия срещу англия трябваше да е финала,това бяха най добрите отбори но нямаха късмет

17

котката

преди 9 години

бразилия е наи слабият отбор всеки може да я победи. хаиде викаите децата от блгаротурската махала малки големи всеки може да победи бразилия.защо само децата да викнеми някои дядо или баба!!!

16

val

преди 9 години

Dnes Arjentina 6te razbie o4akvaniqta vi i 6te spe4eli !

15

Анонимен

преди 9 години

без загуба не можеш да приключиш участието си преждевременно

14

Анонимен

преди 9 години

Пичове, днеска мача е от 22:00, поне така пише по програма да не вземете да си пуснете телевизора и да се окажете в началото на второто полувреме.А за този мач ще кажа - съдията беше такъв ***, че ми провали цялата наслада от Холандската победа. Направо заслужаваше бой. Сега бразилците ще могат да се оправдават, че не че са слаби, ами съдията подпрял Холандия.От друга страна, нека им - да се видят отстрани така, и как лесно се вкарват голове с неадекватни съдии.

13

Десен

преди 9 години

Фивалът трябваше да е Холандия Германия въпреки скучният мач холанците заслужаваха повече победата но в рулетката на дуспите ........довечера обаче Германия ще накаже и Аржентина.

12

Анонимен

преди 9 години

Е как така спорна дузпа, пък заслужен червен картон за фаулиращия?? Авторчето знае ли, че това е едно и също положение, или си праска наизуст, попреписал оттук-оттам. За другия гол (третият ли беше забравих) явно си имаше засада, ама кво пък - бразилците и така си бяха заминали.

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАма.... братле, те играят срещу Германия! Само Господ би могъл да им помогне, но той има по-важни неща за решаване, от футболни мачове. Готви се за сълзи, ако си фен на Аржа, приятел!

10

Анонимен

преди 9 години

Някой знае ли дали Ди Мария се е оправил и ще е готов за довечера? Ако играе ще е супер. Той е най-силният след Меси в Аржентинският отбор. Голям нападател.

9

Анонимен

преди 9 години

Нямам търпение да стане 23 часа днес. Искам да видя немската машина срещу Меси и компания.

8

Анонимен

преди 9 години

Srestu Argentina moje bi syshto e bilo pobeda ili raven sa zavyrshili, zatova sa tam. Na malyk final bez zaguba ne se stiga

7

Анонимен

преди 9 години

Довечера ще е шоуто и ще разберем дали наистина немската машина е толкова силна или ще се окаже надут балон!

6

мнение

преди 9 години

холандия трябваше да стане шампион

5

Мнеие

преди 9 години

Холандия трябваше да стане шампион според мен. Те го заслужават - имат най-красивата игра!Германия също не са за подценяване, но играта на Холандия е красота! Лично мое мнение!

4

Анонимен

преди 9 години

Имат предвид,че в 7 мача са без загуба в редовното време. Това им е за пръв път. А дузпите са си лотария-и Коста Рика си тръгнаха непобедени в игра!

3

ДИДО

преди 9 години

БРАЗИЛИЯ СЕ ОКАЗА НАЙ - СЛАБИЯТ ОТБОР С НАЙ - БЕЗИДЕЙНА ИГРА НА ТОВА СВЕТОВНО ...И ГОЛЕМИТЕ БРАЗИЛСКИ ЗВЕЗДИ СЕ ОКАЗАХА ПЪЛНИ АМАТЬОРИ ... ПРИ ВТОРИЯТ ГОЛ , ТОЗИ ЛЕВАК ДАВИД ЛУИС КАК ХУБАВО СВАЛИ ТОПКАТА В КРАКАТА НА ХОЛАНДЕЦА И МУ ДАДЕ ВРЕМЕ ДА СИ Я ОБРАБОТИ , НАГЛАСИ НА ДЕСНИЯТ КРАК И ДА ВКАРА ГОЛ ОТ 10 М. , ВМЕСТО ДА Я ИЗБИЕ В ЪГЛОВ УДАР ...И ДЕЦАТА ЗНАЯТ , ЧЕ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ Е ПО - ДОБРЕ ДА ПРАТИШ ТОПКАТА ЗАД ВРАТАТА В КОРНЕР, ЗА ДА ОРГАНИЗИРАШ ЗАЩИТАТА, А ТОЯ МУ Е ДАДЕ ПРИЯТЕЛСКИ ...

2

Анонимен

преди 9 години

Как без загуба ? Поне 1 имат. Нищо че е след дузпи. Загубата си е загуба. Затова и играха за 3-тото място.