36

време за снайперисти

преди 9 години

1.Цв.Василев да публикува ИСТИНАТА за КТБ в европейски печат: Вземат ли си ОБРАТНО парите ОНЕЗИ,които са му ги дали?2.Ако не е така- да каже истината.3.Да дойдат нЕЗАБАВНО ОДИТ и КОНТРОЛ от Европа,Норвегия,Швеция: стига са ни разигравали сценки с чували с пари: камерите на банката?КОЙ си изтегли парите и държавните депозити? ПРЕДИЗВЕСТЕНО?4.Такива СЦЕНАРИИ имаше по времето на ЛУканов, когато се раздаваха куфарчета с НАШИ пари с паролата:'До днес бяхте соц., от утре сте капиталисти".

35

Десен

преди 9 години

Разни псевдо патриоти ревяхя че сме си продали банките и били чужди. Сега ще ви кажа добре че банките са ни чужди та *** не могат да пипат там иначе щеше да се повтори 1997 год тотален срив на банките и парите на хората. И сега всички ние ще платим поредната им сметка до кога бе хора да кога още колко пъти трябва да ви изклатят за да изтрием тази комунистическа партия и на нейно място да дойде наистина модерна европейска лява партия от която Бг наистина има нужда

34

1996

преди 9 години

2014 godina e oste po-dobra za monika & co

33

Божо

преди 9 години

Два вида глупаво поведение на нас, хората избиращи управлението, води до това, да ни управляват най-меко казано неподходящи хора. Първият тип глупаво поведение е да не се гласува - системата е измислена така, че дори и двама да са гласували , то управление ще се състави !! Това означава, че който не гласува , всъщност оставя управлението на тези , от които е недоволен!!! Втората глупост , за съжаление МАСОВА , е да се гласува за СИМПАТИЧНИ ЛЪЖЦИ /популисти/ - бсп, дпс, сидероглу, бардуков ...!!!

32

balgarin

преди 9 години

25 godini se darliame koia partia e po dobra 25 godini ni skubat za 25 godini stanahme nai golemite siromasi spasenieto e kakto naroda omete boiko no togava spre trebvashe sichki koito za tia 25 godini e bil v vlasta na plostada amerikancite imat edin mistar linch daite da sprem da se karame da si kajem edin na drug kakto e kazal levski da se obedinim i tezi kradlivi pomiari i dasi uredim darjavata

31

Ивайло-Свинарят

преди 9 години

Триете ли мнения, алоооу, редколегията? Триете, триете! Само малко нещо позитивно за Бойко да се каже, или па някоя истина за вашите господари - червените мръшляци да лъсне и веднага следва *** на мнение и блокиран достъп до коментари за 24 часа! Такава е вашата демокрация тук. Това представлявате вие.

30

фарел

преди 9 години

причината е проста и елементарна срастване на организирана престъпност и политици просто си избирате пладнишки крадци за управляващи абе що не си избираме осъдени на затвор над 20 г резултатът може да е по приличен

29

аз

преди 9 години

мамка му стара тоя народ нашия толкова ли е станал убит вече бе....найбрутално ни грабят..вече и буквално пред очите ни с МИЛИАРДИ и само си седим по домовете и мишкуваме и псуваме и това е....във всяка друга нормална държава парламентът щеше да е сринат вече и всички политици завряни в миша дупка...ама това е постигнаха си целта да ни направят роби без право на глас!!! пък вие си се джавкайте Станишев това, Борисов онова всичките до един са милионери и им дреме

28

Трудовакъ

преди 9 години

Трябва да бъде ясно, че т.н. "липсващи" 3,4 млрд. лева от КТБ не са се изпарили и са в България. С тях са закупени активи - дялове и акции от български търговски дружества, свързани със строителството на "Южен поток", имоти (земи, през които ще мине трасето), част от тях е предназначена за "удари" в енергетиката. Една бригада от грамотни юристи и счетоводители в рамките на 2-3 месеца ударен труд ще разкрият схемата и ще локализират парите. Ц. В. и жена му са в РЮА с кеша, дръпнат на 19.06.14 г.

27

до 32

преди 9 години

А какъв е Боко, той от къде довтаса, е ли бил мутра, баща му бил ли е офицер от МВР, били ли са с тати партийни членове на БКП, тая така лоша партия, що не отговориш, как кака ти Цветелинка за една нощ стана собственик на банка. Промити мозъци бол, ама то иначе фен на Боко не се става, малко мозък и много слюнка.

26

гражданин

преди 9 години

лъготят ни от години

25

политолог

преди 9 години

Защо толкова много БСП и ДПС мразят Б. Борисов-ами защото само той им казва истината за безобразията. Намери се един достоен политик и Държавник, а те всеки ден лъжат и крадат, обаче никой не бива да знае. Да ама не. Борисов е вашия гробокопач другари и скоро съвсем ще се объркате във вашите лъжи и безобразия. Точно затова ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство в следващия парламент. Айде сега дайте последни инструкции на червените *** и чао, защото в следващите сто години БСП-ДС никога няма да бъдат на власт.

24

далавера

преди 9 години

Що за *** дращят тук, пак се делят на партии, не разбрахте ли бе мамини ***, че сите са маскари а вие се дърляте, затова няма да има уредена държава, а територия населена с ***, които шепа тарикати стрижат и доят. Халал да ви е.

23

Анонимен

преди 9 години

До 27До каква гражданска война ще ни доведе като аз не виждам различия у хората. Просто всички са срещу криминалната управляваща клика независимо от коя партия са. Или ти сигурно ще тръгнеш да защитаваш онези хубави хора ако настане за тях време за страшния съд.

22

Анонимен

преди 9 години

До до 26Ние и без война сме разорени!

21

Анонимен

преди 9 години

Едно нещо знам - от 25г. досега България върви назад - все по-бедна, болна, неграмотна и нещастна. И една политическа върхушка,която става все по-богата, нагла и крадлива. Е, ако някой вижда поне един невинен политик, да го посочи! Всички са в кюпа и се ръфат за власт и пари като зверове, вече нямат срам и от избирателите си. Готови са да унищожат и държавата,но те да са отгоре. Престъпници.

20

дон

преди 9 години

кога прокуратурата ще повдигне обвинение и на Бойко нали в тази банка бяха неговите пари които печата в Пловдив , после изнеси в ливан и през катар се върнаха в българия. Кой направи банковия смут как българина успя да изкупи фалшивите пари през обмените бюра за копюр до 2,10. На ли борисов гласеше Василев на премиер. Когато Доган , Борисов , Кунева Станишев Паси Бареков , Певски и другите бъдат осъдени от народен съд тогава България ще се оправи. А сега един цирк пред народа стани да седна

19

Анонимен

преди 9 години

Винаги когато комунистите вземат властта държавата попада в криза и фалира. И го отнасяме всички данъкоплатци като плащаме заради глупостта на търтеите които са гласували за БСП - *** и пенсионери.

18

Анонимен

преди 9 години

За какво са твзи протести от ефна гофина казахме ли ви го ,вие не та не като телета

17

Анонимен

преди 9 години

Ако не пукне пушка, нещата няма да се оправят!