5

Тъпо подзаглавие

преди 9 години

Не мисля, че аржентинците са по-класен отбор от Холандия само защото имаха късмет при дузпите!

4

do 1&2

преди 9 години

sled Van Gaal trenior ste e Guus Hiddink

3

dp

преди 9 години

Аз не видях различна класа в аржентинците. Принудителната смяна на Робинв продълженията - която го лиши от шанса да сложи Крул на вратата за дузпите - бешеголям удар, една сигурна дузпа по-малко (не съм виждал Робин да пропуска дузпа) инавярно една-две спасени по-малко. Като нищо можеше и те да са на финала дори само без тая смяна. Че Робин неигра в нито един мач свястно не игра, то ако беше играл нямаше да се стигне до дузпи.

2

Никифор

преди 9 години

... като пуска Перси който след първия мач (срещу нереално слаб отбор) след това си е една бледа сянка на себе си. Хунтелаар, Ленс и Депай са в доста по-добра форма от него... И за какво пуска де Йонг и Инди заедно като това е супер рискова комбинация?! Видя се, че заместниците им Янмаат и Класие са ако не по-добри (което си е така) то поне не са по-слаби от тях... И за кво пуска Каут зад Робен като Каут 34 години играе отляво?!

1

Никифор

преди 9 години

фен съм на отбора от 98-*** и го следя доста отблизо... Който е писал статията едва ли е гледа повече от 2-3 мача на отбора през живота си :) Тотално тролен - какво значи да не е сред фаворитите? Иска да каже, че Робен и Блинд не са класа ли? Тогава кой да е класа? Меси дето цялото първенство го гледа като зрител? Просто истината е, че от 2004-та насам Холандеа играе сама без треньор... Бастен беше някъв супер неориентиран, Марвайк беше *** пародията, а сега Гаал тотално обърква състава...