14

Лоша работа

преди 9 години

Хю Лори е и писател - на български има преведен неговия роман "Търговецът на оръжие" - много добър трилър.

13

Анонимен

преди 9 години

Срам и позор за българския зрител да познава Хю Лори само като д-р Хаус. "Злостър, черното влечуго", "Джийвс и Устър", "Фрай и Лори" - едни от най-емблематичните английски хумористични поредици за всички времена.

12

Анонимен

преди 9 години

Aaaaaaaaaaaaaa, тоя е ненормалник беееее. Сега го гледам в тубата. Някой му е качил целият концерт от снощи НА ЧАСТИ. Дано да му сложат и субтитри. АЗ МАЛКО ХВАЩАМ АНГЛИЙСКИ, И ОСТАНАХ УДИВЕН ОТ ХУМОРА НА ХЮ ЛОРИ. МНОООГО ГОЛЯМ.

11

до 9

преди 9 години

Тея минуси ти ли ги нацъка бе Имами, заради такива полухора като тебе и *** ти майка сме на това дередже в България. Чул недочул байганьовеца разбирач и айдеее цъка минуси

10

Анонимен

преди 9 години

Най-трудното в една медицинска професия е да си диагностик, какъвто е д-р Хаус. Да разбереш каква е причината за болката или за болестта, само от симптомите и от оплакванията на пациента. За жалост ние нямаме кадърни диагностици. Предписват ни антибиотици заради зачервено гърло...ОБРАЗНО КАЗАНО!Т'ва е жалкото.А тоя който пише сценария на д-р Хаус е гений, заедно разбира се с Хю Лори- баш Доктора!

9

Имани

преди 9 години

Не раэбирам эащо толкова се прехласвате пред специалиста по патоанатомия в толкова "гледания сериал"???? Които обработва стотици раэпорени трупове и раэложени телеса???!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Просто Велик!

7

Анонимен

преди 9 години

Бе кой цъка минуси и на този дълбок, истински и талантлив човек

6

Анонимен

преди 9 години

Започнах да гледам сериала по принуда. И се увлякох. Допадна ми образът на Хаус. Авторът на сценария трябва да бъде много доволен от избора на изпълнителя на ролята. Много е истински и това се дължи на личността на този талантлив човек! И в моята работа имаше хора, които знаеха много, не бяха накичени с пискюли, за да се забелязват, не бяха лишени от недостатъци, но не ги криеха. Бяха много специални. Актьорът покрива личността на героя си и показва, че човек може да бъде себе си категорично!

5

лол

преди 9 години

жалко, че нямах средства за да съм там :(

4

тцЪ

преди 9 години

Този човек е уникат! И като актьор, и като музикант, и като писател. На отишлите на концерта благородно завиждам (аз не успях поради ангажименти и ще ме е яд дълго време)

3

Редактор

преди 9 години

И как по-точно работи по публикацията Анисия Иванова, като я копира от агенциите ли

2

Анонимен

преди 9 години

Не го слушам, нито гледам сериала, но поздрави на всички негови фенове. Като прочетох статията и ми изглежда, че е била много яка обстановката там. Пък и уважавам, че е научил някой думи на български. Особенно "Наздраве" :)))

1

Applause

преди 9 години

Много е голям. Respect !