13

Анонимен

преди 9 години

До СкинхедМога да ти препоръчам добър психолог. Освен това се замисли дали не си латентен гей и не искаш тайно да ти го мушнат. Лекувай се, момче!

12

Анонимен

преди 9 години

И какви са тези правила от Михаела Лазарова? Нея я питайте как анусът да е чист и здрав, за да имате незабравим *** секс... Тя едва ли има опит като баща, съмнявам се и да има син с този *** секс...

11

7

преди 9 години

До "горд баща"Браво,гордият!Това в кой филм го гледа?!То не, че нямаме такива примери,ама си е грозно!

10

Преди години чух

преди 9 години

съвети от застаряващ, не много образован човечец от едно село в Югозападна България. Синът му беше пред завършване на средно образование и беше доста хубаво момче. Бащата го поучаваше как да се държи с момиче, по-точно - как да се държи с приятелката си, когато има такава: "И она е човек!" След това започна да му дава акъл как да провери дали момичето е сговорчиво или е безмислено упорита: "Като иска се расождате нанекъде, ти ву кажи дека искаш денеска да одите не натамо, а наовамо."

9

kukuf

преди 9 години

Трябва да го научи да уважава всички жени,а не само майка си.Все пак някъде между тях ще е майката на неговите синове!

8

Анонимен

преди 9 години

До иво"но господ не се слави с кой знае колко високо айкю!"Да бе добре, че си ти, за да определиш IQ-то на Бог. Даже се чудя дали ти-иво и коментирания от теб - Скинхед не сте един и същ човек. На еднакво IQ сте. И като пишеш Господ имаш в предвид християнския Бог, а не друг Бог.

7

Скинхед

преди 9 години

до ИвоЕ, как така - защо съм се раждал? РОДЕН СЪМ ДА ПАЗЯ БЪЛГАРИЯ ОТ ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ВРАГОВЕ! Ако не минем с дружината през Борисовата градина, знаеш ли колко извратеняци ще напъплят там, ако не ги третираме? Освен това помагаме на геювете да се поддържат в добра спортна форма. Само като ме видят и тичат като вятъра, знаеш ли как тича бит п...т, хахахахахахахахахах

6

дъщеря:

преди 9 години

И моят баща ми казваше, че ако е младо момче никога няма да погледне трътла като мен и аз много се депресирах, но после реших да пробвам все пак да оживея и да се оженя. И днес съм с един 26 годишен много успешен брак, една гореща авантюра с много секси мъж (бивша авантюра, обаче:) и много, много ухажори.Това, че баща ви е ***, не означава непременно, че и вие ще станете като него.:)

5

иво

преди 9 години

До Скинхеддано и никога да нямаш! хора като теб трябва да бъдат кастрирани. отделен въпрос е защо изобщо си се раждал, но господ не се слави с кой знае колко високо айкю!

4

Скинхед

преди 9 години

Аз син нямам, обаче на племенника съм купил една кукла и съм й нарисувал брада като на Кончита Вурст и двамата си умираме от кеф да я ритаме вкъщи.

3

Ахил

преди 9 години

По-добре да го подготвим за Грозната Истина, отколкото да го промиваме с Красивата Лъжа!!!

2

до 1

преди 9 години

Така е. По-модерно е да си наркоман вместо алкохолик.

1

Анонимен

преди 9 години

Ако бащата е алкохолик и насилник-сбогом детство!