251

Анонимен

преди 9 години

До УкраинецДо колкото съм запознат ФАШИСТИТЕ не са в Лугаска и Донецка област а в Львов и Киев. Но скоро сами ще разберете каква грешка правите с послушанието си към САЩ. САЩ им дреме за вас, вие граничите с Русия и зависите от нея, докато Американците си харчат напечатаните долари вие се избивате помежду си.

250

Анонимен

преди 9 години

До УРАТи *** ли си? Или не познаваш историята. Първо държава Украйна никога не е съществувала преди 1990 г. Та за какво говорим въобще, че крим е откъснат от Украйна. Украйна е проект на САЩ с цел буферна зона между НАТО и Русия.

249

Стрела

преди 9 години

До УРА Невежа, припомни си, че имаше референдум и хората масово гласуваха за присъединяване, т.е връщане към Русия, защото хохолът Хрушчов по своя приумица " подари" Крим на Украина сякаш това е негова бащиния и разбира се, без да пита хората искат ли го това. Почети малко история и не пиши глупости

248

УРА

преди 9 години

Така и трябва. Крим беше откъснат от Украина насилствено, с голям натиск и преки военни действия от страна на Русия. Слава Богу, украинците се окопитиха. Те са ДЛЪЖНИ да си върнат земите, които руснаците им откраднаха. На добър час , Украйна!!!

247

Той е

преди 9 години

Май,някои войнолюбци,много бърже забравиха грузинския сценарий от 2008г!И тогава грузинците много се пъчеха,пробваха с некъв измислен блицкриг,и като резултат,руските войски влязоха в Тбилиси!И сега ще стане така,ако бандеровците не си седнат на задниците,но с тая разлика,че ще има трибунал за техните военнопрестъпници!Макар че,каквито са "храбри",ще се изнесат презглава,още щом запукат руските ракети...Все пак, това вече няма да са опълченци!

246

Краси

преди 9 години

Да, тоя *** Гелетей, обеща парад в Севастопол. САЩ искат на всяка цена война между Русия и Украйна и най-вероятно ще я получат, щом такъв *** е мин. на отбраната.Остава да видим най-важното - дали САЩ просто ще излъжат укрите, както излъгаха грузинците през 2008г., ще ги вкарат във война и ще гледат отстрани, крякайки колко лоша е Русия. Или пък имат намерение направо да подпалят термоядрена война. Като гледам как НАТО се разщъка, опасявам се, че скоро може да има - БУМ!

245

Баце

преди 9 години

До Украинец Ти да не се опитваш да ми обясниш,че украинците не пият?!!!...Абсолютно същите *** са,като руснаците,когато се напият!!!...Присъствал съм на сцена,когато зам.генерален директор на Киевенерго повръщаше на масата по време на официален обяд,а един от украинците през цялото време обикаляше масите и контролираше техните хора да внимават с пиенето!!!...Отврат!!!

244

Василев

преди 9 години

До УкрайнецИ Хитлер си мислеше, че като е стигнал до Москва, и е победил (пък на Наполеон дори му бе отстъпена и тя), а се оказа че не е така! Русия отстъпи една четвърт от територията си, и пак победи! Така, че не се радвай на Славянск и Краматорск ! Укро-армията изби толкова мирно население в тези градове, че те никога няма да бъдат отново украински! Ако обичаш някого, дай му свобода, ако и той те обича, ще бъде с теб, ако ли не, значи никога не те е обичал!

243

void

преди 9 години

Много ме кефи как болшинството коментари по темата са в полза на Русия. Явно, когато става дума за Русия, българинът някак си е изгубил способността си да различава добро от лошо и правилно от неправилно. Значи е правилно Русия да анексира нечия територия обаче не е редно ощетената страна да се бори срещу това. Е да, така е, щото това е братска Русия, пък те украинците кучета ги яли, макар и те се водеха най-общо руснаци. Аа да, то имаше референдум там, само дето нелегален и организиран от Русия

242

Украинец

преди 9 години

Руските нацисти са тотално смазани в Източна Украйна. Оназ Източна Украйна, чието население руснаците систематично избиваха в 30-те години на миналия век. 7 милиона украинци, 7 милиона от украинският народ бяха унищожени от руснаците и на тяхно място беше заселено пияното им племе. Днес, в тези трудни за Украйна времена, тази *** отново ни напада, граби, убива и хули. Но свърши вече! Върнахме си Славянск, Краматорск, иде Донецк и Луганск, пияната руска *** се влачи по корем и повръща кръв!

241

Анонимен

преди 9 години

Голям напън да се вкарат във война с Русия! Пълно малоумие. Ще се избиват братя по кръв за американските интереси и тяхното световно господство. Крим е военна база, да я атакуваш означава да обявиш третата световна и края на човечеството. Защото това е линията, която не трябва да се преминава. Янките активираха ислямистите в Ирак, в отговор се активира палестинците. Сирия гори, подпалиха Азия...Не е ли време да се активира и Големия каньон?

240

Анонимен

преди 9 години

SLAVA UKRAINI

239

тт

преди 9 години

Абе ,*** ,мога ли да те попитам нещо,а ти да ми отговориш честно?Къде и какво си завършила и кои ти плаща?Чакам отговор.

238

Анонимен

преди 9 години

видях я тая подготовка на един полуостров зобиколен с вода се разположили, към Крим мост одзат само едно шосе руснаците само с един ракетен катер и ще ги попилеят ако се наложи

237

Анонимен

преди 9 години

До Украинецне знам какво да ти кажа, ама акъла ти е плитък доста !!!!!!!!

236

Анонимен

преди 9 години

До АЛЕКС ВЕЛИКИПИЕШ ЛИ СИ РЕДОВНО ЛЕКАРСТВАТА АНДРОКЕФАЛОС?????

235

до 334

преди 9 години

Бягай бързо там да късаш , ние ще се пазарим с румънците.

234

Анонимен

преди 9 години

Бързо докото е време да откъснеме и ние нещо от укр. елен една територия с размерите на Добруджа ще ни дойде добре въпреки че ще трябва да се пазарим с румънците.

233

Анонимен

преди 9 години

Оbama called Putin, Putin put his phone on the ***-answer mode:The ***-answer text is:Hello, you're calling the president of Russia, Putin. Unfortunately I'm not able to answer you now.If you want to surrender, click on: 1.If you want to threaten me with new sanctions, click on: 2.If you want to discuss the situation in Ukraine, click on: 3.All buttons except the button 1, activate our intercontinental rockets Topol-M, good luck!

232

Анонимен

преди 9 години

Проблеми с татарското население пълни глупости, дъртия козел няма да го пуснат да влезе а на младите ще дадат пари и толкоз.УКР и това съчетание от звукове вече го НЯМА, запомнете това може да има 2-3 и повече държави но УКР няма. Уроците от Югославия важат и за РФ , а Обамски ще пърди в шисти да трупа газ.