6

АЗ

преди 9 години

А СЕГА И В ЛОВЕЧ ЛИ ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ОПЛАКВАТ СЪЩО ОТ ДЪЖД, БУРЯ И ГРАДУШКА, КАКТО *** В СОФИЯ.. ТОВА Е ПРИРОДАТА.

5

345

преди 9 години

Бърза и навременна реакция от страна на кмета и областният управител. Пез нощта и сутринта екипи непрекъснато работеха. Не личи,че е имало такава буря. Много добре се справиха. Ако така бяха действали и в другите градове щетите щяха да са далеч по малко.

4

тиква

преди 9 години

До Конспиративна Теорияснищи се върнахме от австрия .От вторник вали , де малко ,де из ведро .Та от австрия , италия ,словения хърватска и малко но наистина малко по магистралата в сърбия само дъжд.Вярно ,вятър и градушки няма но............в един момент просто ми се гадеше от дъжд.И това от една много висока и стабилна облачност.

3

Конспиративна Теория

преди 9 години

............ Това изобщо............. ама изобщо ;) НЯМА "Никаква връзка" с "ХИМИЧЕСКИТЕ СЛЕДИ", оставяни в небето над цялата ни страна от странни самолети....... които "СЛЕДИ" после стават на 'СТРАННИ ОБЛАЦИ" и се изваляват буреносно над определена част от България........ Това просто е "ЕДНА СЛУЧАЙНА БУРЯ"...... както предполагам беше тази над София...... и ТОРНАДОТО до Созопол........... "Пълна случайност" !!!!!.......... :) ;) :)

2

НИКОГА ВЕЧЕ БКП_БСП

преди 9 години

Дааааааааааааа Положението е Черезвичайноооо в България след ГЕЙ_ПАРАДА е предупредиха ви още преди него с Варна ама вие не разбирате бе ***-политици и си го направихте,е сега овцедушието на овцете ще го отнесе...

1

Анонимен

преди 9 години

Кмета Минчо Казанджиев/Минчо - банкета/ ще изсмуче водата. По стар комунистически обичай те смучат всичко - водка, пари и т.н. !