9

до 21 геро

преди 9 години

Така е Геро, но нещата се променят, загуби ли Германия САЩ нямат приятели в Европа освен Англия (+Полша и България разбира се). А празненствата около падането на СССР свършиха. Навсякъде има частна собственост и "демокрация", а вече и пари вкл. в Китай и Русия - все бивши комунисти.

8

НФБ

преди 9 години

До ТеоСЪЮЗА ГЕРМАНИЯ/РУСИЯ Е ЖИЗНЕНО ВАЖЕН И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИЕДНАТА СТРАНА ИМА МОЗЪЦИ А ДРУГАТА РЕСУРСИНАВРЕМЕТО И ПЕТЪР ВЕЛИКИ Е КАНИЛ НЕМЦИ ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ В РУСИЯ Е ТАКЪВ СЪЮЗ НЕИСКАТ ДА ДОПУСНАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАЩОТО ОТИВАТ ТОТАЛНО В ТРЕТА ГЛУХА,,,

7

Тео

преди 9 години

Интересно как по темата са драснати само няколко реда. Става въпрос за немски разузнавач, вербуван от ЦРУ. И е спипан с ръцете в кацата с меда :). Немците са водили войни с равностойни противници, и са си извадили поуките, за това не действат прямо, за разлика от САЩ. Слушах Меркел по Антене Байерн, канцлера каза, че е разочарована от действията на ЦРУ и че когато се очакват отношения на доверие между сьюзници такива действия са недопустими. Отговорете си сами защо от Белия дом мълчат!

6

Леле че народ

преди 9 години

Крайно време беше Айде сега и други да последват примера на Меркел и да видим ,дали ЕС няма да се стабилизира

5

Анонимен

преди 9 години

Bravo, Angela! Wurdevoll frau !!! Wurdevoll European !!!

4

аз

преди 9 години

Болшевиките изцоцаха 20-30 години от източна европа комунистите още толкова(винаги съм мислил,че комунистите са по малкото зло далеч от Сталин и неговото болно мислене)ама американците вече 70 години продължават да си я управляват и да казват какво да става :) Меркел нищо не каза за това,че и слушат телефона и сега пак мълчи май и нещо гузно.

3

анонимна българка

преди 9 години

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ГЕРМАНИЯ ДА ОТРЕЖЕ КВИТАНЦИЙТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ЗАЩО ТЕ ПОСТОЯННО СЕ ОПИТВАТ ДА СЛАГАТ РЕД В ЧУЖДИ КОНТИНЕНТИ И ДЪРЖАВИ? ЕВРОПА НЕ Е МАЛКА - ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ТЕЗИ ПУСТИ ЯНКИ , КОИТО СА СБОР ОТ КОЛ И ВЪЖЕ. ЕДНА МАЛКА БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА ОТ 1300 И ЕКСИК ГОДИНИ , А АМЕРИКАТА Е ОТ 300. КЪДЕ Е ЛОГИКАТА?!.

2

Атакист

преди 9 години

А сега Германия да си поиска и златото обратно което САЩ отмъкна. И всички неща ще си дойдат на мястото кой кой е и кой е въздух под налягане.

1

Анонимен

преди 9 години

Баба Меркел тия дни не е сърдита на Путин - не размахва пръст по медиите, оказа че некви черни изврстеняци и надничат под полата :)