50

Иван

преди 9 години

До МНОГО ФЕНОВЕВерно е че такива няма,нали затова е ЕС,преди всичко съветско,сега всичко западно европейско,ние винаги сме никаде.

49

НИНА

преди 9 години

Дано никога не допусне ЕС и Америка в Беларусь!!! Иначе ще настъпи пълна разруха. Виждаме украинските ***.

48

проруска

преди 9 години

Има да мечтаете за жизнения стандарт в Беларусь.

47

Анонимен

преди 9 години

Тука е пълно с комунистически ***, които се страхуват да си признаят ориентацията.Братушки, бил съм в Беларус! И какво? Тоталитарен терор и страх! Това е Беларус.Айде бегайте при бащицата!

46

kostadin

преди 9 години

lukashenko e pich idete vijte belarusia kakvae dai bog na vseki diktator kat aleksandar grigorievich

45

Румбо

преди 9 години

Да не берем кахър за Беларус,за тях това управление си е подходящо!Да си гледаме нашата кочинка-докъде стигнахме с "демокрацията"?Май под кривата круша,т.е. до никъде!Изобщо за всяка страна си има удачен вариант и уцели ли се-работата върви!Вижте Китай,Виетнам,да не би да са демократични?В Саудитска Арабия,Емирствата има ли намек за демокрация?Либия си беше съвсем добре при Кадафи!Налагането на "демокрация от западен тип" на всяка цена не е добро решение-Украйна е крещящо доказателство!

44

Краят е един

преди 9 години

И Чаушеску стоеше на два стола. Няма да е по-различен края му.

43

Анонимен

преди 9 години

"Сотрудник не может уволиться с этого предприятия без разрешения руководителя. Отпустят - пусть идет, не отпустят - должен работать. За нарушение - на принудительные работы. Уволился - на принудительные работы, и сюда же работать", - заявлял тогда белорусский президент.

42

Анонимен

преди 9 години

Какво бихте избрали, ако ви се наложи да избирате между обединение с Русия и влизане в Евросъюза?" През юни 47% предпочетоха Русия срещу 33% за ЕС------------Не ви ли притеснява малко процентът на евроентусиастите? Доста народ явно не се възторгва от успехите на Лукашенко. Повече от половината от хората не са убедени в ползата от съюз с Русия?

41

Анонимен

преди 9 години

Для повышения эффективности сельского хозяйства президент Белоруссии пообещал губернаторам вернуть "крепостное право" для крестьян.Президент Белоруссии Александр Лукашенко заявил, что для повышения эффективности агропромышленного комплекса готов вернуть губернаторам "крепостное право". По его словам, правительство уже подготовило декрет, согласно которому работникам колхозов и совхозов запрещается менять сферу деятельности и переезжать в города.

40

rumen72

преди 9 години

До МНОГО ФЕНОВЕ 50има ги и в България и се га се продават, много от по малките земелски замеделски арендатори са и именно с такива трактори.

39

Анонимен

преди 9 години

Е ние българите си нямаме бащица като Беларус ама си имаме 1000 разбойника да ни пият кръвчицата! И то разбойници все от комунистическо котило! И тези разбойници съществуват благодарение протекциите на демократичния запад!

38

ИСТИНАТА

преди 9 години

Неискам да споря с ***...само ще кажа едно---на Лукашенко в Беларус му викат-батька---което означава--бащица.......а си помислете защо??? С тази дума се показва уважението към човека..........А сега ми посочете ЕДИН западен лидер с такова уважение от народа си????

37

Кикс

преди 9 години

Искам да посоча на демократичните, независими, обективни и т.н. медии още един достоен за тяхното внимание обект за порицание - Саудитска арабия. Липсата на, меко казано, каквито и да е било елементи на демократично общество там остава упорито незабелязвана от зоркото око на "белоглавия орел" и платените апологети на демокрацията!

36

Анонимен

преди 9 години

В Белорусия не нарязаха заводите на скрап няма като в БГ мутроолигарси безработицата е почти нулева нямаше деморкатично разгрбване на държавата както в БеГе! ДА Лукашенко може да е диктатор но не допусна мутризация и олигархия възползва се от огромния руски пазар и получаваше евтини енергоресурси от Русия! Та в България и Украйна си направихме Муроолигархия която е над закона и държавата а после зле ни било! Може само да им завиждаме и да им дишаме праха!

35

Анонимен

преди 9 години

ЗА ЗАПАДА ЛУКАШЕНКО Е ПОСЛЕДНАТА ПРЕГРАДА ЗА ПЪТЯ КЪМ АТАКА НА РУСИЯНА ВСИЧКИ Е ЯСНО И СТАТИИ КАТО ТЕЗИ, НЕЗНАМ КОИ *** ГИ ПИШЕ НО ВСИЧКИ ВИДЯХА КАКВО СТАНА С УКРАИНА И С МОЛДОВА! ТЕ ВЕЧЕ СА КОЛОНИЗИРАНИ ИДВА РЕД НА БЕЛАРУС!НЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ЕВРОПА ЗА ЛУКАШЕНКО АКАКВО ЛУКАШЕНКО ЩЕ НАПРАВИ С ЕВРОПА! РУСИЯ И БЕЛАРУ Е ЕДНО ЦЯЛО СЕГА ВИЖДАМЕ ЧЕ ЗПАДА Е СТИГНАЛ ДО ГОРА МЪРТВА ТОЧКА А СЛЕТ ТОВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЛИЗА НАДОЛУ ДОКАТО СЕ САМОУНИЩОЖИ ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХА И НИЩО НЕ ПРАВЯТ И ГИ ЧАКАТ!

34

rusnak

преди 9 години

До червени рояциабе *** много информиран го раздаваш.а бил ли си там въобще?от своята кочинка излизал ли си?сигурно се смяташ за голям европеец,та да знаеш,половината от страните от прехвалената ви Европа не могат и на малкия пръст да стъпят на Беларусь.и кво,сеа ще разправяш за"демокрация"?! ***

33

12345

преди 9 години

До До 35Не лъжи те са на 13 място по раждаемост в Европа---пред много европейски страни.А прираста на населението е от 780 000 за последните 12 год.

32

Анонимен

преди 9 години

До ха хааз там си и живея бе бате, в Русия заплатата почва от 800-1000лв ;), и то за чистач на площадката пред блока.

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТам не съм бил но в Русия съм... *** да видиш всяка трета стока е от Беларус, човека си осигури пазарите и продава, д апишат тука баламурниците колко им били ниски заплатите в Беларус, ама да кажат и за цените колко са ;). Ембаргота, глупости и пак са по-добре от нас, имат и силна армия, преди няколко години нали поляците взеха им се репчат, ама видяха, че ще ядат лобута и млъкнаха... Все пак Лукашенко прозвището му е "бащицата" и тов ане е току-така...