48

кан Аспарух

преди 9 години

Ако *** искат Българска замя за тръбите си - на нас газта без пари !Ако не са съгласни да 'одят на пуйка си Ленинова....

47

Шоп

преди 9 години

До БобиПроекта ще се осъществи защото го искат Русия и Италия.-------------- Като искат, да си наемат земя за 30-40 години, да си сложат тръбите и да плащат транзитни такси още от първия ден.

46

Шоп

преди 9 години

Но честно казано, на мене ми се ще да го построят, та после да им го национализираме, заради нахалството им.

45

Шоп

преди 9 години

Не "може"... На всеки що-годе малко мислещ човек е ясно, че тези проекти се правят, за да се фалира държавата и активите и да се изкупят евтино от руснаците. Когато се говори за "заробващи" проекти, това изобщо не е преувеличение, а жестока реалност. Реално тръбите и полагането им струват не повече от 1,5 млрд евро, но достатъчно е да е на власт руската пета колона, за да подпише за тройно по-голяма сума.

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--64 ;Ти като искаш сдай *** на руснаците. Нашите не ги даваме бе русофилски ***.

43

до 64

преди 9 години

Тая"шепа от ***" е целия български народ и ще плаща поредното ограбване.Защо ли службите не разследват сделката преди да е късно.

42

врътка

преди 9 години

Схемата на ограбване е същата както при Белене и Кремиковци.Само че обекта днес е Южен пророк.Този заем ще го плаща народа ще не ще и някой пак забогатял.

41

:)

преди 9 години

Тука или народа е много *** или е добре платен да хейтва.

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен/64 за сега/ Янките пич ще решат са потока или там каквото и да е колкото и да не ти се иска.Толкуз.

39

Анонимен

преди 9 години

Тая тръба защо не я набутат в отточния кАнал на всички от кремъл, а?

38

Анонимен

преди 9 години

Сороските кучета са налазили форума както мухите *ното.Айде е..те си майката Колкото и да лаете,Южен Поток няма кой да го спре.А и вие сте една шепа *** и никой не ви бръсне за сливи.

37

ля ля

преди 9 години

много ми се струва че 1/4 да платим ние за този газопровод нещо гнило идва!! даже повечко от 1/4 идва ама аз съм учил математика до 12-ти клас! а за под морето няма ли да е по-скъпо?

36

Свински

преди 9 години

Айде почвайте гражданската че да се свършва

35

Анонимен

преди 9 години

shto pytin na vi pysne edna hybava bomba i niama da dosajdate poveche.

34

Анонимен

преди 9 години

Сърбите отдавна са се нагъзили на рашата, ние обаче сме в ЕС и никога няма да го направим повече! НЕ на южен потоп! НЕ на руските мужици, начело с путин!

33

Ха така

преди 9 години

Путиновите колонизатори в действие.,,Братушки''?*** народ,богати некадърници,милиони бежанци,съсипана държава.

32

caramba

преди 9 години

До АнонименАнонимен си ти моето момше :)Напиши нещо за цената бе . Всъщност хайде всичките нещастници които коментират в този умрял портал да кажат по нещо за цената.......

31

демократ

преди 9 години

На руснака му подай пръст и ще ти отхапе ръката.ПОЧНА СЕ!...както и предполагах.На кой му трябва този "жизненоважното" животно ЮП? Ами само на руските олигарси.Но българския народ ще плаща.

30

Анонимен

преди 9 години

при цена от 3.5 млрд бг в продължение на 22 години ще изплаща от нтаксите и няма да получи нищо. при 4.3 или после най вероятно ще го закръглят на 5 млрд смятайте,че в този живот ,пари от южен поток България няма да получи. тези които ще получат тлъсти корупционни ще са политиците.

29

Някой

преди 9 години

Гледайте сега братушки-п*дерушки. Проектът няма да се оскъпи, защото няма да го бъде.