14

Анонимен

преди 9 години

Единственото за което съжалявам е за пораженията по дърветата в София. За тях не пише нито един скапан журналист и не говори нито един мръсен общинар! Същевременно се радвам за пораженията по автомобилите ,даже ми е СУПЕР КЕФ!!!

13

ф-1

преди 9 години

Tези пари, които застрахователите се жалват, че ще дадат, само за една година ще си ги върнат ДВОЙНО!Гражданската отговорност когато я въведоха беше десет пъти по -ниска, каското също Така, че застрахователите никога не губят, не случайно всички мафиотски структури се трансформираха в застрахователни.

12

аз

преди 9 години

До sante_dogГражданската няма нищо общо с градушката и събитията последните дни. Освен това колко ти е гражданската...между 180-250 лева. А така. Знаеш ли колко струва да ти *** една врата която е леко вдлъбната и да ти я боядисат ~250-300 според зависи много неща. Сега малкия ти мозък ще го затормозим. Представяш ли си колко струва лечението на пострадал от ПТП. И за да даде тотално на заето гладкия ти мозък....всички тези неща ги пренеси в Европа

11

Румбо

преди 9 години

На 12 август 1999г в Първомай,Пловдивско се изсипа градушка много по-силна от Софийската!100% от северните и 30% отсеверо-източните прозорци бяха счупени,керемиди и мазилки-отделно.Колите обаче,пострадаха много по-малко.Дали защото бяха стари модели?

10

aaa

преди 9 години

Ай, стига де. Оревахте навсякъде! Аман от таз София! Нали сте "столичани"?! Вземате много пари. Ще си платите и ще си оправите колите. Ако беше в "провинцията", я го кажеха по новинит, я не. Голямо реване, ей!

9

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен 1Медиите от 1 година дъвчат 3-4 топ новини за да се отклонява вниманието на хората от важните неща които ги обричат на вечна бедност , недоимък и трайно интелектуално осакатяване!

8

истина

преди 9 години

В Белгия имаше подобна градушка в началото на Юни. Изпочупи маса коли. На моята смених предно оригинално стъкло за 480 евро . Щетите ги поемат застрахователите ако са над 200 евро. Така че винаги плащащ първите 200 евро. Общините отвориха онлайн да си регистрираш заявление за щетата и да се посочи приблизителната и сума. Общините кандидастват пред правителството за заявените щети. И до една година ще се изплати някаква сума и от държавата според зависи.

7

Анонимен

преди 9 години

Ей ся цървулите ще се скъсат от радост, а ние пак ще икономисваме от закуски, щото не може да се карат тиа шаркави мерджани, нови си трябват!

6

макето

преди 9 години

до 8 Гошка нормално е ся едно земетресенийце да ни тресне наесен да си направим една гражданска война после сибирска зимичка абе има що да ни се случи

5

Георги

преди 9 години

Наводнения, градушки, какво ли още ни очаква?! Дано да няма повече изненади.

4

Много леки щети

преди 9 години

т.е. с две думи, като отида да си подновя каското на есен, да приготвя повече :|

3

sante_dog

преди 9 години

"Гражданска отговорност от много години е подценена и цената й би трябвало да расте"Защото е държавен рекет и искате да се вдигне нали? Я вдигнете цените на другите застраховки - хората ще спрат да ги ползват. Ама гражданската искаш, не искаш - плащаш.

2

Анонимен

преди 9 години

Нормално. Сградите са от бетон, а колите от ламарина.

1

макето

преди 9 години

еми кат карате се луксозни каруци така ке е моя москвич издръжа каменопадо у дефилето еееееее мако изчукаме с варията преднио капак и ся връви на пушка дига 80 км за 5 мин фурийка значи