14

Анонимен

преди 9 години

Да са живи и здрави, само добри чувства и симпатии към Ноле и дългогодишната му приятелка, а от днес и съпруга Йелена. Гришо с Шарапова са сред гостите на тържеството.

13

Анонимен

преди 9 години

Ехаааа, какво чаровно и лъчеазрно девойче си е намерил, браво! А стрина ти Шараповица какво го налази това нашто хубавото момче, няма пускане... И кой я набеди за хубава, незнам. Ако я види човек без грим на улицата няма и да се обърне след нея, като измит картоф е в лицето. И в тяло е една пръчка - нито гърди има, крака като на мъж... То поне малко вкус да имаше, ами то на всички снимки като торба се е облякла, типична рускиня...

12

Go

преди 9 години

Да са живи и здрави, страхотна двойка са! И дано покрай семейството да направят няколко чавенца и да остави малко тениса на заден план! Същото важи и за Надал, моля!

11

Българин

преди 9 години

Шампионе,желая ти дълъг и щастлив живот с това прекрасно момиче! Бъди все така усмихнат,борбен и волеви! Радвай се на живота и радвай нас,твоите почитатели,с изявите си на корта още дълго време!

10

София Запад 1914

преди 9 години

СЪРБЕ НА ВЪРБЕ!!!!!

9

анонимен

преди 9 години

Много са симпатични и двамата, момичето е с истинска усмивка, не като.........да не почваме пак за нас и за това, на което се опитваме да подражаваметова ни изяде главата, вече завинаги

8

до номер 4

преди 9 години

Има някои деца, които са наполовина българчета, но се чувстват повече свързани с България, отколкото други, които са "цели" българчета. Определящото не е само националността на родителите, а възпитанието и семейните ценности. А и най-важното е между мъжът и жената да има обич и уважение, националността е на втори план според мен. Ако например на един българин така му се е стекъл животът, че е в чужбина, трябва ли да се жени за българка, която не обича, само заради самата идея да е с българка?

7

Браво !

преди 9 години

Показателно е, че се жени за сръбкиня. Не го е срам да каже - СЪРБИН СЪМ !Мъжкарска постъпка ! Браво !

6

Анонимен

преди 9 години

Много са готини .Страхотни сладури - да са живи и здрави. Честито! И има повече от 1% от българите, които се интересуват от Джокович. Той е 1 . Велик тенесист със страхотно сърце и невероятно чувство за хумор. Йелена е много нежна и супер позитивна.Още веднъж - честито и на двамата.

5

кандидат

преди 9 години

И аз щях "да" да му кажа, ама той не ми предложи!Питам го какво не ми харесва, а той:Първо, вика, мъж си. И какво, това грях ли е?Второ, вика, минал си 40-те. Е, тъкмо де, помъдрял съм значи!Трето, вика, дебел си. Не съм! Това е само бирено коремче, защото съм бохем и обичам живота.Ама това е. Не разбира и не му увира главата!

4

оа

преди 9 години

1% от Българите няма който да се интересува от това

3

Анонимен

преди 9 години

Ей, този Джокович е за пример. Жени се за сръбиня, не се срамува като нашият да пише на родният си език във фейсбук. А ние се затриваме като народ, женейки се за чужденци. Ето го Григор...тръгнал е към заличаване на българската си идентичност. Един ден ще има деца, които няма да са българчета.

2

наздраве!

преди 9 години

Айде и наш Гришо да каже "да" на Маша! Да са живи и здрави и да си народят много дечица шампиончета!

1

aad

преди 9 години

Може и "не" да каже. Защо веднага с лошо тръгвате?