136

Коста

преди 9 години

Ами то и не му се отдава особено

135

Кукления Театър

преди 9 години

Тази карикатура на министър и за кукла на конци не става, макар че Сергея и Местан си го клатеха как им е кеф.Да ходи да целува ръка на Доган, па да го назначат някъде на държавно до пенсия.

134

Krezimor

преди 9 години

Аз този и за чистач на тоалетни не бих го взел. Сигурно още първия ден от месеца ще е изразходвал всичките почистващи препарати и след 2 дни мизерия (в които ще ми се оправдава, че препаратите са свършили) ще ми предложи да изтеглим кредит, за да закупим още.

133

До Руми1

преди 9 години

Опитах се да ви пратя линк на статията в Ройтерс, за да се уверите, че това, което го четете в бълг.медии няма нищо общо с действителността. Аз да ви говоря, няма да ми повярвате. Но линка е изтрит.

132

93491

преди 9 години

Той и досега не се е занимавал с политика, човека се занимава изцяло с бизнес.

131

Стършел

преди 9 години

....да, върви да си харчи парите!.....извинявам се, ДА ВЪРВИ ДА ХАРЧИ ПАРИТЕ НИ И ЗАЕМИТЕ, КОИТО НИЕ ТРЯБВА ДА МУ ВРЪЩАМЕ! О С Т А В К А!

130

Рали1

преди 9 години

До До Рали1,За това и казах-поне две мнения,поне два източника.Проверявайте.А всеки има глава на раменете си и да мисли.Хората от ГЕРБ,ДПС,БСП....те са едни и същи,а ние им позволяваме и ги избираме.На кого да сърдим и кого да виним? Не се ли уморихте и вие от продажни мекерета,от жалки душици,които искат само да вземат.Обречени сме ако не променим начиина си на мислене.

129

До Рали1

преди 9 години

Това, че някой си превежда статията както му е удобно с цел да спечели политически дивиденти е друго. Не виждаш ли какво става? Хората от ГЕРБ и ДПС ги събират на оперативка и им промиват мозъците всеки ден какви глупости да дрънкат. Но една лъжа повторена многократно, пак не става истина. Лошото е, че този американски модел работи и дава резултати. За съжаление, сме обречени, защото хората се подават на манипулации. Думичката фалит е много модерна, за да може мнимите спасителите да спечелят

128

eeha

преди 9 години

Ще гори в ада! ОСТАВКА!

127

vesko02

преди 9 години

Що бе,у нас всичко е възможно,един и същ можем да го ....многократно.

126

До Рали1

преди 9 години

Когато четеш различни медии, които се притежават от един и същ човек, това не са два различни източника на инфо. В Бг има пълно информ. медийно затъмнение. Дори тази година излезна статистиката за него. На последно място сме в класицията. Така, че малко английски и ще разбереш за какво става въпрос

125

всъщност

преди 9 години

Орешарски можеше още да управлява,даже и дап си изкарат мандата-143/97 е съотношението управляващи,опозиция.Но се случиха едни събития,външни и вътрешни,имаше едни действия,други бездействия и калимерата между двете подкрепящи партии се развали.Апропо,приносът на жълтопаветките/протестъри за оставката е о,0000000000000000.Но те тепърва ще *** там,където плюха цяла година.

124

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендържавата не работи,а ти мишко нагла пишеш по червените опорни точки във форумите,ей желаеме ти от все сърце да живееш живота който това правителство осигури,както и да се лекуваш в тази здравна система която пак те осигуриха,да си плащаш със неусигурената и завишена с 5 лв.заплатата данъци,такси,новите сметки за ток,газ,парно,да си гледаш децата и да им отговаряш защо няма,,,,,***,дано,дано.......

123

petyo9

преди 9 години

До анонимен"Жалко за България че се лишаваме от такъв човек в управлението на държавата."Няма да се лишим. Ще го настаним в някое от строго охраняваните общежития за изтърпяване на наказания. Така ще се остане тук и България няма да се лиши от него. И никой няма да може да ни го открадне.

122

TankoBG_

преди 9 години

Орешарски да не се занимава повече и с онанизъм. Не му идва отръки....

121

petyo9

преди 9 години

Че Орешарски никога до сега не се е занимавал с политика. С политикантстване да, но с политика - не. Как тъй ще се откаже от нещо което никога не е правил?

120

Иво

преди 9 години

Не е лошо и с финанси да спре да се занимава, че ще произвежда нови финансови величини от рода на Чорбанов. На това бостанско плашило най ще му приляга една мотичка и да ходи да сади картофи.

119

Анонимен

преди 9 години

Орешарски, я да те питам при нефункционираща държава кой бизнес процъфтява? Ти нима току що направи пълни самопризнания, че си подарил държавата на мафията, защото когато няма държава, няма и закон, а когато няма закон вирее безнаказаност и престъпност. Твоя отличник Цветлин Йовчев не те ли подучи когато си виновен да мълчиш, а не да се оплиташ в нелепи обяснения?

118

nedkodd

преди 9 години

улигарскийй ти направи пачките и сега какво на сянка ли отиваш??? Мисля си,че сянката ти ще бъде дългосрочна и скъпа ще ти излезе в ЗАТВОРА!

117

Анонимен

преди 9 години

И с политика и с икономика моля ти се г-н Олигофренски откажи се!!!!!