27

Шаран -БГ

преди 9 години

Всичките френски съдии, прокурори и адвокати на стаж при колегите си от РБ ! Белким, санким да научат що е" правосъдие" !!!!

26

габито

преди 9 години

Ако това беше се случило в България щяха да ги пуснат на свобода, а пък и да знаят за това нашите полицаи и депутати едва ли ще се занимават с тия наричам ги така защото те всъщност не са и истински роми питам докога ние българите ще ги издържаме тия и защо само тук в България им дават свобода на тия,Еми браво на Франция,че ги е осъдила нека да видят,че там има закони,които трябва да се спазват.

25

Анонимен

преди 9 години

Ромите вкарват повече евра от самия българин добре чеса те иначе щяхте дасте хора без знаме

24

ауслендър

преди 9 години

СТИГА сте ревали , ами ги трепете!!! Не като ги видите , че скачат на българи да се обръщате настрани, ами бой!!!

23

3

преди 9 години

а бе лицемери били този проблем си е наш нема хората по европа да се занимават с нашите глупости. *** раздат на по 12 не съм чул некои да е осъден за педофилия или да им се зимат децата щото нямат пари да ги гледат,Ако власт точно за отрицателно време ше влезат в ритам

22

ined

преди 9 години

Малко им е, но все пак е по-добре от тука - щяха да ги пуснат след 24 часа - "за да не се създава етническо напрежение"

21

Анонимен

преди 9 години

Защото в България им се създава благоприятна среда, за да ни надминат по численост. Така искат да бъдем претопени.

20

Анонимен

преди 9 години

"Родината на правата на човека не може да толерира експлоатацията на най-слабите."Поредна доза френско лицемерие, видяхме колко сте родина на "правата" след като нарушихте правото на свободно движение и почнахте да депортирате ***, даже ЕС ви заплашиха със съд, така че хайде стига сте плямпали глупости.

19

Анонимен

преди 9 години

В Хелзинския комитет ще се обринат, ден на траур в офиса им. Тези от Дойче веле и те газ пикаят.

18

nedkodd

преди 9 години

Как от затвора,ще гласуват за бесипету??? Мъъъъка те БСП няма да минат и 4% на изборите,Боже защо им го причиняваш и ти??? Сергей им го причини,сега и ти ли Боже???

17

Анонимен

преди 9 години

Абе, как само седем години?! Вкарайте ги до живот, че да сме убедени, че няма да се върнат тук.

16

!@#$%

преди 9 години

"...Марсилия шестима членове на българско ромско семейство, търгуващи със старо желязо..."Франсетата нещо ме плашат!От самолет се вижда,че това е една ПРАВНО ИЗОСТАНАЛА ДЪРЖАВА...!Това е направено с цел монопол!Хората имат бизнес за БРАНЕ НА ЖЕЛЯЗО и сега конкурентите им са подхвърлили една-две флашки и...виждаме какво им надробиха...И нещо към автора:

15

Анонимен

преди 9 години

Само трепане, или Ние или Те, дотам стигнаха нещата, вече никой не им знае точната бройка и само золуми след золуми вършат.

14

rm

преди 9 години

Ето така се прави.Къде сте, евро-хейтъри, Европа ли все ви е виновна?

13

Анонимен

преди 9 години

do 1! Ne opravdavam sluchvashtoto se v Marsiliq ot srtana na romite! Naprotiv, daje prisadata trqbvashe da e po efektivna za zlostornicite! No nedei da pishesh kato rasist koito si e zagubil uma i jelanieto da e chovek! Zashtoto intelegetniq BALGARIN znae KOI e dokaral naroda do prosedhka toqga.

12

Анонимен

преди 9 години

И кво са? Трябва да ги пратиме всичките там за да си получат присъдите?

11

Анонимен

преди 9 години

Нищо чудно няма в статията. Само че франсетата и останалите "запдно-европейски развити страни" ги съдят и гонят обратно, а на наще политици дават парички за да си ги развъждаме тука в буферната зона, част от ЕС. Когато ние решим да бъдем "европейци" и да ги накажем за злоупотребите им, същия тоз ЕС (франсетата включително) дигат олелиля до космоса за дискриминация, човешки права и пр. Лицемери гадни!

10

Сандокан

преди 9 години

Няма ли там хелзингски комитет, как е възможно да съдат ***, не знаят ли, че това е дискриминащия, шовинизъм, фашизъм даже!

9

Анонимен

преди 9 години

Много хубаво са направили французите!А ние тук се каним да им строим жилища за социално слаби....и то тайничко от данъкоплатците!***, долна ***!Само в България ги дундуркаме, защото така и не се намери един свестен родолюбив политик който здраво за ги хване за гърленцето!

8

Анонимен

преди 9 години

А, *** как ще арестуват бедното ром, чи то туй "културни особености", бе! Я веднага франсетата да им се извинят и да ги пуснат по живо, по здраво! Ща им нарушават традициите на хората! Не ги е срам!