13

az tam

преди 9 години

Необходимо е подходящо МПС с вериги и дуло насочено срещу кабинета на поредния ***. Ба си как може 30 % от заетите в България да са държавна администрация и да вършат работа 0%

12

до 14

преди 9 години

всичко прекрасно ама може би нарочно им е такава идиотска процедурата, защото има хора като тебе дето ще предпочетат да отидат и да си купят нова винетка а 70 лева вместо да се разправят...никога няма да дам допълнителни пари на тая държава само защото някой не може или не иска да си размърда мозъка и да облекчи хората!!!

11

бай Петко

преди 9 години

Ако е здрава, натоплете я с топъл въздух и ...готово !

10

Столичанин

преди 9 години

Хахаха, бюрократщината в тази държава е на ниво. Нямам време да се занимавам и днес си купих нов годишен стикер. Отне 2 минути и не искаха да им давам акт за раждане, брачно свидетелство и снимка на пъпа на малкия ми син. Нервите ми струват малко повече от 67 лв.

9

Анонимен

преди 9 години

С една дума "гориш".

8

1212

преди 9 години

За по сигурно от Синода и Мюфтийството си извадете служебни бележки.

7

С акъл поне помагам

преди 9 години

А каква е процедурата по издаването на дубликат на винетка, ако се е счупело задното стъкло?

6

Чиновник

преди 9 години

"- актът за констатиране на счупването или кражбата на предно панорамно стъкло. Необходимо е да се представи служебна бележка/удостоверение, издадена от органите на МВР или протокол за ПТП" а също и "- частта, която е била залепена на счупеното стъкло"КРАСОТА!!! Браво на колегите. Много хубаво са го измислили.

5

dfkjsaklfjasdfjaslk

преди 9 години

- актът за констатиране на счупването или кражбата на предно панорамно стъкло. Необходимо е да се представи служебна бележка/удостоверение, издадена от органите на МВР или протокол за ПТП ;

4

Анонимен

преди 9 години

Еми заради тази бюрокрация хората ходят на джамджии и срещу 5 лева "прескачат" тази ненормално дълга процедура. И после питате защо така?

3

...

преди 9 години

Значи ТЪПО измислената работа! Защо не се изискват и документ за раждане на собственика на колата а може да трябва и документ, че тоя човек е натурален българин поне от 5 поколения, също така аз бих поискал и документ за психичното здраве на тоз човек и за всеки случай и пълно медицинско изследване! Ба ти смотаняците са тия! Нали талона има втора част отиваш даваш останалото от това на стъклото даваш и втората част и готово! Ама сега не поне 2-5 месеца за да смениш тая ТЪПО ИЗМИСЛЕНА ВИНЕТКА!

2

Анонимен

преди 9 години

Какъв протокол за ПТП бе? Колата беше унищожена на паркинга, КАТ ли да викам да пише хартийки за да има по една папка документи пред АПИ, пред застраховател.... пълно безумие! Акт за раждане на собственика не искат ли.....

1

Улавия

преди 9 години

Глупости. Джамджиите ги местят без проблем, не се занимавайте с тия бюрократи.