13

маймун дере

преди 9 години

Тази статия ми напомня ония времена,когато Дянков ни плашеше,колко лошо щяло да стане в Гърция,защото гърците си нямали "борд" ,а имали големи неплащаеми дългове.За голямо наше съжалени,не стана толкова лошо,както в Гърция.Ние все така стоим стабилно забити в дъното и уверено,благодарение на борда,дълбаем към следващото.

12

Анонимен

преди 9 години

Издават бележки ,но те имат 2 типа бележки. Повечето издават информационни бележки за покупката, които не се отчитат никъде. Естествено ,то не го знаят чужденците и на тях масово има се издават точно такива- нефискални бонове.А кобствениците на будки и кантини имат пределно допустими цени- нещо като цените на лекарствата у нас. Контролират се от държавата и едно кафе в кантина не може да бъде по-скъпо от 1,5 евро. Естествено ,че те го продават за 2,5 .... с "касова " бележка.

11

Анонимен

преди 9 години

Това ,за касовите бележки, може и да е вярно , но в Гърция има закон, който ти дава правото да не платиш, ако не са ти издали касова бележка предварително .Лично аз не съм се натъквал на такъв слумай ! Дори ,на една бензиностанция ме гони зада ми я даде !

10

Анонимен

преди 9 години

До 111Очаква се да надминат 20,000,000 .

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМОЖЕ БИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ,,АЙС КАФЕ"

8

111

преди 9 години

Добро утро , то до тук добре , г-жа ако знаете да ни пишите колко милиона туристи ще има това лято у гръцко ,ние ако постигнем поне половината от тяхното ще сме ЦАРЕ лек ден

7

ined

преди 9 години

Рецепта за гръцка салата - вземате една чиния салата и и слагате цена от 8 евро.

6

Реалист

преди 9 години

Тази статия ми прилича на поръчкова от нашите смотани хотелиери на *** ни Черноморие !? Колкото и да пишат щуротии пак светнатите хора ще отпрашат за Гърция на море, защото там с тях се отнасят като с клиенти, създават им условия наистина да почиват качествено, а на разликата в природните дадености между гръцкото крайбрежие и остравите и нашето *** дори няма да се спирам.

5

Гърция

преди 9 години

В момента сме на Остров Тасос, цените на яденето са приемливи ,но по скъпи от България. Това за касовите бележки не е вярно, всеки издава, хората си плащат данъците, в България обаче да ми дадат бележка без да си я искам не ми се е случвало.

4

Анонимен

преди 9 години

Това накрая за халкидики не е вярно.Там надуха цените и е скъпо.В БГ да не е много евтино на морето?А и е застроено и е отврат вече.Лноморие фекалните води размътват водата.Няма риби.

3

Ö

преди 9 години

До АнонименС ирландско уиски вътре :-)

2

Ботев

преди 9 години

до 2Да бе, то всеки втори грък е милионер, от социални помощи. Как ще им прави впечатление че кафето е 9 евро..

1

Анонимен

преди 9 години

Айриш кафе?