17

Анонимен

преди 9 години

Дано господ накаже всички в България където крадат пари

16

:)

преди 9 години

Струва си ако ти трябват спешно и знаеш че до седмица ще ги върнеш така лихвата няма ти е над 5-6 лева но вземаш парите на 15 мин

15

Анонимен

преди 9 години

На мен ми е много интересно кой нормален човек с доходи и поръчители ще се занимава с бързи кредити с хилядите им таскички и безумни лихви, когато може да отиде в която и да е банка и да си вземе нормален кредит? Струва ми се, че алчните лихвари си го набутват сами.

14

Анонимен

преди 9 години

А, значи ще има и скрити такси, които ще станат ясни чак след като вземеш кредита... Е гладен ще ходя, но такъв кредит няма да взема!

13

Анонимен

преди 9 години

Супер, значи клиентелата им ще намалее в пъти, то който има доходи и поръчители ще си взема банков кредит с много по-ниска лихва от колкото на тези мошенници.

12

Shark

преди 9 години

Като ще проучват подробно, ще искат застраховки и поръчители и няма да е достатъчно прозрачна процедурата за къв *** ще взема кредит от тях. Ще си ида в банката, и лихвата ще е по-ниска. Ай сиктир, да фалират там, обирджии. Такива никъде по света ги няма, бързи кредити ала бала, долни лихвари, за лекарства да си харчат парите дано. Наскоро взех едни такъв кредит, беше за малко и знаех че ще го върна бърза затова си го позволих. Знаете ли колко лихва платих за около месец - 100лв!!!

11

до кога

преди 9 години

Лихви по 500-1000% ужас в нормална държава такива ще чукат камъни докато върнат парите,а тук асоциации, изявления,пълна лудница..........

10

да да

преди 9 години

Свещи за най близките да си купят от награбеното от хората,такива крадци и бандити заслужават само едно,бой и е..не!

9

пипо

преди 9 години

Най големите крадци и бандити си правят асоциация!?тези фирми перат пари на престъпници и ограбват хората и имат наглостта да пишат и говорят идиотщини,до кога!?

8

Анонимен

преди 9 години

То да не се налага,ама ако ми се наложи бих взел от банка.Тези компании с бързите заеми заробват и служителите си.Ако някой не връща им удържат на тях.Ползват мутроподобни за сплашване но и на тях им удържат ако не плашат добре.

7

с.

преди 9 години

Крайно време е да се озаптят не само тия ***,но и банките!И едните и другите са си купили законодателство и си правят каквото си искат,а в тая клета държавица се вихри див манчестърски капитализъм!Ситуацията е мега изкривена!Половината държава е заробена от банки и подобни и изнемогват за да плащат,а другата половина си е извадила изводите и не стъпва в банка!В нормалния свят такива неща не се случват!

6

Анонимен

преди 9 години

Трябва наистина да си много закъсал за пари, за да си вземеш бърз заем - взимаш 500лв, след 1 или 2 месеца трябва да върнеш 700-800.Та или трябва да си много беден, или много глупав, за да клъвнеш на такава оферта. Но ако си много беден и днес нямаш 500лв, дали след 2 месеца ще ги имаш тези 500лв и дали няма да е по-добре да изхарчих останалите 200-300лв за себе си, вместо да ги даваш на някакъв си лихвар?

5

Анонимен

преди 9 години

Честито! Ще процъфтява незаконното лихварство.

4

Анонимен

преди 9 години

Ба, *** как пак да не са разбъръзам, не им искам парите на заем, ще спестявам.

3

PATRIOT

преди 9 години

Ami BG kva teritoria e? Mangalska, tarikatska i prodajna

2

Анонимен

преди 9 години

I kvo trebva da stane? Da se radvame 4e vzemame 5 lv i vra6tame 100lv li? Takova ne6to ima samo v mangalskite teritorii po sveta

1

Анонимен

преди 9 години

Заеми-никога!