7

бг

преди 9 години

Кривовъзприета мода за красота - това е причината за анорексията. Не е нормално средно високо момиче да тежи по-малко от 55кгр.

6

Дебело или съсухрено

преди 9 години

Не е само от храните, и от акъла е. Стремежът да бъдат по-слаби ги довеждат до заболяване. Време е да се лекуват психически чрез разясняване на вредата от самоналожени диети, които не водят до нищо добро. Да се забранят рекламите за диети по вестници, радио и телевизия. Не са рядко слечаитеу когато майката е по-красива от дебелата или съсухрената си щелка.Дебело и тлъсто младо момиче, както и ходещи сухи вейки са отвращаващи. Добре че младоста им, малко поддържа визията им.

5

Анонимен

преди 9 години

"Увеличава се затлъстяването при децата"Българите скоро ще заприличат на американци, не по заплати, а по тлъсти ***.

4

Анонимен

преди 9 години

Абе като изляза по улицата и виждам само кореми и ***, независимо от възрастта...или пък рахтични кривулици...но... всички са с чалга-прически.

3

сова

преди 9 години

Всичко е от храните които са гъкани с половината елементи от Менделеевата таблица. В Франция при разкопка на гробове откриват че труповете почти не се разлагат,това се дължало на консервантите и стабилизаторите в храните, а в западна Европа са употребяват от много години. До като в България навлязоха с "демокрацията."Мажем сама да си мечтаем за онези храни от преди 25 години. Например соята с закон беше забранена да се влага в месните продукти, а сега е забранено да се влага месо.

2

big booty fan

преди 9 години

lichi si po ulicite. A mujete na vsichkoto otgore xaresvat teq kokali male maleeee

1

Анонимен

преди 9 години

Капитализьм!