16

Пламен

преди 9 години

Имах предвид, че това си е голям бизнес, а ако я легализират този бизнес умира. А от този бизнес печелят и политиците.

15

Пламен

преди 9 години

До АнонименНелегална пак носи големи печалби...даже огромните печалби са причина да не я легализират!

14

Анонимен

преди 9 години

Тя и в България не е легализирана ама я продават нали. Гледала съм клипове където пенсионери продаваха марихуана тук в България,просто сметнете до къде са ни довели нашите "любими политици"

13

1

преди 9 години

В България сме изостанали.

12

Анонимен

преди 9 години

Румба,не сравнявай контролът на САЩ върху нарко веществата и този тук.Там ако те гепат,че издаваш рецепти след рушвет ще ти скъсат шортите.Тука всички знаем как е.

11

Румба-Трумба

преди 9 години

Дано повечето от вас осъзнават, че медицинската марихуана и тази отглеждана в домашни условия, без значение от сорта ѝ, имат разлика. И не забравяйте, САЩ винаги гонят този интерес, където има печалба. Щом те легализират това, представете си какво може да се постигне с тези ходове в нашата малка Страна. Отворете си очите, стига сте мислили като пенсионер от соц. времената :)

10

Анонимен

преди 9 години

Мдам,марихуаната хич не води до белодробни проблеми и шизофрения.Сега ще я разрешат,след няколко десетилетия ще я отрекат.Те и цигарите ако ги пафкаш в нормални количества не са вредни и предпазват от паркинсон примерно.Ама интереса клати феса.От това ще намажат цели гилдии.

9

afasfasfa

преди 9 години

До radkoОстави промитите,застарели мозъци да се плюнчът, цял ден тук в този сайт , под нито една статия няма един свестен коментар всичко е от такива ненормалници .

8

radko

преди 9 години

Всички които пишете, не заслужавате България да се оправи..щом толкова необразовано се надигате срещу едно растение които не е по различно от домата, и много по-полезно от цигарите и алкохола които консумирате в ненормални количества, и на фона на средната ви заплата от 500лв. да коментирате легален бизнес за милиони, който ще спаси и вашите *** ако беше легален в България..просто сте жалки!

7

Анонимен

преди 9 години

Готви се тотално съкращение на чавешката популация: За *** и тиквуните нещо образователно youtube/watch?v=_oE7WYNzhI8

6

Анонимен

преди 9 години

Като чета некадърните коментари, се хващам за главата...Кутев, мамин сладък, подбирай си кадрите, не е нужно медицинско образование, но не може от цялото БКП поне петима да нямат дори малко обща култура!

5

Някой

преди 9 години

Тия съвсем пропаднаха. Скоро като фалират и ще стане приказка......

4

Тлъб

преди 9 години

Аз съм болен, нещо ме цепи кратуната трябва да дръпна един джойнт

3

Човек

преди 9 години

Най-добре да легализират и херингата и меда... имат си и оръжие.... ех че клоака, за чудо и приказ!!!

2

Петьо-Еврей

преди 9 години

Скоро във Израел ще направят същото и веднага отивам там да живея

1

Анонимен

преди 9 години

Надявам се нашите *** поне да разберат, че контрола над марихуаната носи печалби и ... Бизнес за много пари. Хайде бе ... осъзнайте се бе нещастници.