32

Анонимен

преди 9 години

Който и да изберете,пак си оставате червени *** !!!

31

Идея

преди 9 години

Майче , смени името на партията и се коалирай с Мирослав Найденов и партия БАСТА !

30

Анонимен

преди 9 години

Като си изберат нов лидер, да си сменят и името (за пореден път) на ПСИ - ПАК СТАНАХМЕ ЗА ИБРЕТ

29

Този Бурсук

преди 9 години

Г-н Бурсук, очевидно, че г-жа Манолова е сексуално незадоволена. Ясен показател за това е омразата й към ББ, очевидно че има мокри сънища с него.Направете нещо за тази жена, иначе скоро ще превърти съвсем!

28

gost

преди 9 години

ако си сложат нормални лидери и изгонят тапанарите дето са ги оставили да ги лажат саответно ще им се повиши реитинга не стига че са само *** командват години наред и само се сменят час по 4ас та затова сме на това дереже в бг от некадарни лидери е всичката ни управия иначе защо хората да си сменят партиите сьщото е като при мобилните оператори

27

Анонимен

преди 9 години

А кой ви казаче конгреса няма пакда избере за председателна бсп Станишев?!А?!Лично аз,който изобщоне симпатизирам на Цоциалиститене виждам човек с по-добрикачества като ръководител от Станишев!Колкото и да им е мъчно на "господа другарите"това е положението!А кандидати естествено имамноооого!На какви са фактите-е друга работа!

26

Анонимен

преди 9 години

Точните думи на Мая бяха, че Стойнев е млад, интелигентен, образован и културен, а на БСП не и трябвало такъв лидер, затова тя щяла да се кандидатира.

25

Анонимен

преди 9 години

За лидер биткаджия не ставате .Станишев се е спрял на правилния човек Стойнев ,и само заради х ,че защитава българските интереси за Южен Поток и ще спечели много гласове дори и хора който не са гласували да сега за БСП

24

CVETA

преди 9 години

Че как иначе ?Да ни би Стойнев /за разлика от Майчето/да има какво да му бутне на г-на Найденов ?

23

Черен Петър

преди 9 години

всички бъдещи решения на Конгреса на Партията вече са написани, решени и на присъстващите са зададени опорните точки. Просто вдигаш ръка и готово. Ти си отново другар на другарките и чакаш да те парашутират на по-високо място. От там по-добре е комуникацията със Швейцарски банки и имения.Важни са малко умения.

22

БКП

преди 9 години

До НагоренПопокатепетъл--1; Да ама в един вестник писа че се разделили защото Найденов кръшкал.Как да не кръшка живее ли се с такава ЧУМА.

21

Анонимен

преди 9 години

На позитано си мисля че участват в ММА. Биткаджия им трябвало, хахахаха. Представям ви ММА бойците от позитано хахахах

20

Ботев

преди 9 години

нека конкурса по-по-най- започне СЕГА!

19

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Айде, дайте на баба Яга да яхне метлата !

18

ebb

преди 9 години

ало,жената на манолова какво стана с оградата ?? мълчим а ?? май цялата я откраднахме и имаме наглостта мнение да даваме мозък да ръсим.аре у лево

17

Иво

преди 9 години

Не знам защо тия двете кухи кратуни - Манолова и Найденов смятат че една врякаща кокошка = биткаджия? С кюстендилската компаньонка на Галеви начело БСП ще я пердашат всички даже и Витков ще има повече проценти от тях.

16

асд

преди 9 години

От много биткане до тук я докараха. ДПС-то без толкова много биткане по-добре се справят.Малко снишаване трябва, стига с това на всяка цена и с всякакви подли методи!

15

Анонимен

преди 9 години

Супер,досега БСП я оглавяваше херсонски гей,сега ще я оглави кюстендилски травестит.Другари *** ударихте дъното.Ха ха ха

14

Анонимен

преди 9 години

Сега май ще се разбере кой с кого по интимно "другарува" в битката за шеф на БСП.Изборът май ще бъде по "вътрешнопартиен интимен мажоритарен" признак,а не според програми,стратегии и компетентност.

13

Анонимен

преди 9 години

Изгонете Мая от нашата партия, тя е на Станишев човек.