31

ШР

преди 9 години

Защо ми изтрихте обявата за шкембе чорба бе *** карнобатски? И аз нещо искам да дам на света!

30

Anonimen

преди 9 години

Emi kak nqma da gi rasledvat vse pak USA se griji za grajdanite si ne e, kato ES da gledat samo za tqxna ugoda,puk i s tiq siriici nali iskat statut na bejanci u nas,za da mogat da zaminat v Germaniq moje bi s cel terorizam v USA neznam tova trqbva da se ydotochni.

29

Анонимен

преди 9 години

TYI LI BE BRATCHEDE AGENT A PYK BORISOV I KOSTOV I CARQ DIREKTNO NA USA BEZ PARI MI TO V BG NQMA NIKOI 4ITAV TO E QSNO A MATERIALA E DOVOLNO TYP I *** I BLEEE LI BLEEE

28

Агент

преди 9 години

Този шпионин тайно е предавал документи на американците,а нашите предатели - Станишев,Сидеров,Кутев,Стойнев,Манолова,Курумбашев .... съвсем явно предават цялата страна на руснаците когато ходят в Москва за отчитане. Те затова са завършили "образование" в Москва - подготвени са за шпиони и предатели ! Пак ги избирайте бедни пенсионери !

27

Анонимен

преди 9 години

Абе тея немци що се правят на ударениВиктория Нюланд си им го заяви в очите на германците,французите,англичаните и всички дето се смятат за европейци:*** EUЕС е 51-ия американски щат,със статут на колония!Който си мисли за демокрация и свобода да свиква,че живее в американска колония с относително висок стандарт на живот в Западна,Централна и Северна Европа и доста по нисък в Югоизточната Част на Американските Европейско Колонизирани Щати.

26

deutschland

преди 9 години

цирк дойчланд продължава. окупирана държава с конституция писана от американците. долу меркел, долу фашистите окупирали германия и техните еврейски слуги

25

Анонимен

преди 9 години

Ако изберете във Фейсбук някой германски град, ще видите че там е пълно с реклами на турски сайтове, турски хотели и ресторанти, джамии ...Рекламата на турските курорти в Германия е навсякъде - реклама за германците, и те като послушни овчици ходят там, където ги превикват турците.Баба Меркел по едно време прозря : "Турците не станаха германци" !

24

Tina

преди 9 години

И като питат и настояват - какво?...Все повече доказателства, че "двигателят" на ЕС - Германия, зависи от САЩ и нищо не може да направи по въпроса...Смятайте какво означава това за другите страни от ЕС и въобще цяла Европа - играчка на САЩ-Великобритания.

23

Анонимен

преди 9 години

Виктория Нюланд : *** ЕUКратко и ясно !Дано Бабата да го проумее ...

22

Анонимен

преди 9 години

който се е разхождал вечер в Берлин Мюнхен Нюрнберг или който и да е голям германски град знае,че по улиците са само турци араби и всякаква източна ***.германците си стоят вкъщи и ги е страх да излезнат.това е в резултат на грешната и лигава германска политика.

21

Анонимен

преди 9 години

А никой ли не се сеща, че американците имат най-много полза от влошаване отношенията на Европа и Русия? Не, за българите Русия стои зад топенето на полярните шапки, изчезването на птицата додо и смъртта на Майкъл Джексън.

20

Ботев

преди 9 години

Руснаците колко са платили?

19

Анонимен

преди 9 години

в германия има 2 милиона араби и 2 милиона турци, има квартали където са само мюсюлмански. бъкано е с ислямски фондации,набират се доброволци за сирия ирак за терористи и всякакви секти.отделно е голямата руска агентура. сащ са в правото си. а ние сме абсолютно превзета територия от ***,руснаци и турци.

18

Анонимен

преди 9 години

А щом сам си е предложил услугите, със сигурност някой му е платил преди това. Елементарна игра.

17

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност е някаква игра на руснаците, които се опитват да скарат Европа и САЩ, за да могат после да изядат европейските държави една по една.

16

Анонимен

преди 9 години

ако не бяха сащ,цяла германия щеше да бъде прегазена от червените *** и сега германска нация нямаше да има. забравили са дойчовците как ги бяха нагъзили ушанките

15

до 15

преди 9 години

най се смея на коментарите на цигано въшльовци по отношение на сащ

14

Анонимен

преди 9 години

Бърз отговор от САЩ: "м*йната ви".

13

Анонимен

преди 9 години

сащ са в правото си да се грижат за националната си сигурност.да си спомним че половината от терористите от 11-ти септември 2001 дойдоха от хамбург. също да си спомним за олимпиадата в Мюнхен и клането на нея.германските служби бяха абсолютно безполезни и жалки.германия е тъпкана с ислямисти и руски терористи и агенти.

12

47919

преди 9 години

Amerikanzite obestavat da platqt no sled kato izwurchite prestuplenieto koeto sa vi poruchali za pochvat da vi chantagirat i taka prodaljawate da rabotite za tqh bez pari.Ako sprete te vi izdawat.