103

КОЗ

преди 9 години

НЕ ВЯРВАМ ДОКАТО НЕ СТАНЕ.АНГЛИЧАНИТЕ СА КАТО ГЪРЦИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕМИГРАНТИТЕ БИЗНЕСЪТ ИМ ВЪРВИ НО НЕСИГО ПРИЗНАВАТ .ТОВА Е ИСТИНАТА!

102

Анонимен

преди 9 години

Normalno Angliq nikoga ne nie xaresvala i nqma da ni xaresva, ama nali ako ne sme nie nqma koi da im vurshi mrusnata rabota.

101

Гост

преди 9 години

Радикалните екстремисти (родом от Пакистан, Афганистан, Йемен и къде ли не) и техните многочленни семейства (които не работят, а само се плодят и кроят планове да разтурят държавата им), живеят в жилища за милиони на гърба на британския данъкоплатец, но проблемът им са българите и румънците - грешни приоритети имате, скъпи събратя, британци! А българин или румънец уби войника Лий Ригби на улицата, просто защото мрази приемащата го нова родина?

100

Анонимен

преди 9 години

До ГостВсички сме равни но некои са по-равни... Как мислиш че се прави жизнен стандарт - на гьрба на другите.

99

Гост

преди 9 години

Ами тогава ние можем да решим да не продаваме имоти на британци или да им се сложат специални квоти/високи такси, понеже вдигат прекалено много цените за българина, нали така? Това са безмозъчни идеи! Искат само да ползват облаги, но да не дават нищо - къде го дават така? Това е съюз с равни права на членовете - какви са тези привилегии и желания за "специално" отношение?!

98

Сперматозоид 47

преди 9 години

Едно 7-годишно момче попита: Колко е 7 по 8?. Отговорът на Озбърн: Имам едно основно правило и то е да не отговарям на такива въпроси. Недопустимо е навлизането на острова на лица по-умни от финансовия министър (ром не пише, но смята). Бедна ми империйке, били сме те при Дойран и в прахта на Уимбълдън. Вярно, трябва да се "запази" нацията, съставена от братовчеди, но афро-азиатците ще ви цепнат гъ...а-сигурно за това мечтаете. Кой ще ви слугува бе моулузе грозни?

97

Арети

преди 9 години

С напредването на въэрастта моэъкът се свива постепенно и моэъчните клетки могат да намалят функциите си!!! Кардио упражненията снабдяват моэъка с повече кръв и кислород!!! Това спомага эа подобряване на МОЭЪЧНАТА ДЕЙНОСТ!!! Препоръчвам го ИСКРЕНО на ПРЕМИЕРА на КРАЛСКА БРИТАНИЯ:-)))!!!

96

Антрополога

преди 9 години

Африкански палки им се ръфат на ингилизите не щат балкански фиданки....

95

Кирил Софийски

преди 9 години

Лондон не може да мисли ! А на жителите на островите ,каквито и да са те ,майната им ! Хем ги мързи да раБотят , хем и другоезични не щели ?!?! И какво значи емигрант в днешните глобални времена . Нали всички са жители на ЕС !!!

94

Попа

преди 9 години

Стига сте плюли по *** бре хора, дайте да си оправим държавата и да бъдем сплотени. Това е единственият начин да не сме *** на англичани, американци, руснаци и т.н

93

Tony

преди 9 години

Кучетата лаят Анлия си върви.Оправете си държавата и не мислете другите.Живи и здрави!

92

Анонимен

преди 9 години

да се надяваме Британия да стане след 100 години Индийска колония , както е тръгнало само БУДА ***

91

бахти циганията

преди 9 години

Какъв е този ТАВАН за емигранти и то точно за Българи и Румънци , за Пакистанци , Индийци и други Талибани нема таван , *** *** и то точно в Англия , тия или манипулират или търсят жертва ( МИШЕНА)

90

Анонимен

преди 9 години

До :)))При тях бедността е проблем от както не са колонизатори и разбраха, че трябва да си размърдат задниците, за да живеят добре. Което между другото не е лошо и българите да го разберат. Преди 3 месеца ми предлагаха прекрасна работа и заплата която малко западно-европейци получават. Ама до последния момент не казваха, че става въпрос за Англия, защото се досещаха какъв ще е отговора ми. И да-отказах. Което ясно показва, че знаят, че българите биха живяли на запад с удоволствие, но не и в UK.

89

Воленчо

преди 9 години

Факинг Бритиш Мадъфакърс!!! Кил дем ол!

88

Човек

преди 9 години

Дис бритиш хомосешуалс ар фрий ту тейк а гън шот ин деир фъкин хедс.Британците са противни к.п.л.та, бай *** и *** да е, е по-човек от тях.

87

Arbiter elegantiarum

преди 9 години

Пускайте без лимит, тогава, пакистанци - те са големи ценители на английската култура!

86

Анонимен

преди 9 години

Абе кво се нервите?И нас да ни налазят и ние няма да ги искаме.Няма какво да се сърдим.Разбихме си държавата с идеална природа за идеално живеене.Оставихме се 25 години да ни млатят разни алчни *** и после ревем.Тук ни е дома.Като се оправим сами ще ни искат.На *** ли ще оставяте тая земя?А и нашите медии са пълен ***,само нагнетяват и лъжат

85

Ганьо от Европата

преди 9 години

"Ние ще продължаваме да разрешаваме свобода на движение, но искаме ограничение върху него". Или имаш свобода, или нямаш. Защото ограничение е все едно, че нямаш свобода. С две думи, глобализацията е.....ба майката на демокрацията.

84

анонимен

преди 9 години

Вън на Англия от ЕС.