97

CVETA

преди 9 години

Тоя наглец и майка си ще продаде,но кокала не пуска/освен ако не го изриташ/.

96

стар комунист

преди 9 години

Г-не,защото ти за мен не си другарю,подбирай си *** около теб и вън от Партията!Там трябва честен, предан и не корумпиран човек,а ти не си такъв.

95

Анонимен

преди 9 години

Kradcite partii gradiat, *** se mnojat i pred bankomati se rediat. :( Ot vsichko tova Bulgaria i naroda balgarski gubi za oshte 100 godini napred.

94

Анонимен

преди 9 години

Г-н Станишев е най-добрия обединител между стълбовете и най-добрия стълб между обединителите. Евала на коалицията - чака я айста загуба!

93

Държавен преврат

преди 9 години

ДПС, партията на касим Дал и Турция подготвят държавен преврат и автономия в България. С новите 300 000 български паспорти на турски граждани ДПС си гарантира второто място и ще се бори за първото място.

92

Анонимен

преди 9 години

Конгресът на бсп И ГЕЙ ПАРАД В ЕДИН ДЕН /ДАЛИ Е СЛУЧАЙНО/

91

Анонимен

преди 9 години

И какво като Орешарски си тръгне?Нали Доган и еничарите му остават,БКП остава,АБВ,женицата Кунева,ББ,дето сдаде властта като цвете и следващия мандат ще слушаме само назидателни оправдания с предишното правителство,докато ни писне и пак го изхвърлим...

90

цру

преди 9 години

До АнонименАми да, засегната съм, лично. Благодарение на тази партия, 25 години от живота ми ги няма. Няма и кой да ми ги върне. Той се набърка отново да оправя България и се ***. Само че той си оплете кошницата и сега ще бъде евродепутат. Но там няма да е за дълго. И когато се върне ще бъде никой.

89

ДС-то

преди 9 години

СтанишеФ се "оттегля" и заема НОВОСЪЗДАДЕНИЯ ОТ САМИЯ НЕГО ПО-ВИСОК ПОСТ, председател на КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ в която влиза и БСП! Ха ха ха хо ху й за тези които му искат оставката!

88

Бен Гъзара

преди 9 години

Аз, Бен Гъзара мисля, въпреки моята некомпетеност в управление на държави. Че! ще съумея да навредя много по-малко на държата и шепата хора в нея (България+Гърция) = центърът на Истанбул), отколкото комунисите които са КОМПЕТЕНТНИ.

87

Батка

преди 9 години

Наложи се да отстъпи шефското място в БСП, ама не иска да отстъпва от Коалиция за Б. Иска му се да реди листите на изборите, а?.. другари и другарки.. ще ви го втъкне пак. П..ераски номер ще ви извърти..

86

Анонимен

преди 9 години

Аз като дясно мислещ, съм доволен от всяко развитие на нещата. Станичев, Стойнев, Манолова, Добрев - който и да стане главатар на руската банда, ще има смях.

85

Анонимен

преди 9 години

Станишев, цитиран от БТА.Не бягам и няма да избягам от моята отговорност, защото в БСП и в левицата аз съм един много важен стълбСТАЛИНишев стана СТЪЛБинишев ! ! !

84

Тихомир Томов

преди 9 години

Не се безпокойте ! Той няма да избяга - ще отлети !

83

bg

преди 9 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, права беше баба ми като казваше ,,Чедо няма мъртав комунист . Той на снимка да го видиш бегаи чев е пато празна пушка ,която винаги мойе ***

82

Винету

преди 9 години

Нищо ново. Побъркана банда ***.

81

Анонимен

преди 9 години

Mani mani, to takiva vulgarni dumi i obidi dori i ot Ciganchetata ne sam chuval! Izobshto Balgari liste se pitam az?

80

Санчо От Прованса

преди 9 години

Чудя се, хора които явно нямат нишо обшо с лявото или поне с БСП (макар и либерастно цвнтрално позиционирана все още в по-левият спектър), какво точно коментират под статия отнасяща се към тясно партиен въпрос?!Скъпи про-стаци (в лексиката на вашият така обичан вожд и учител, заслужилият бандит БМБ), не си губете времето по форумите, маайте филийки с мас и джавкайте на друго място, може да получите и пр'жолка.

79

Анонимен

преди 9 години

Ако приемаме този пост като синекурен аз съм съгласен да му го дадат. Ако обаче е Умен Стойнев може да се съгалиси на всичко за да сатне днес председател, а утер да развали Колацията и БСп да отиде на избори сама и тогаав Станишев остава Председател на нищото

78

Анонимен

преди 9 години

Не станишев исак да бъде новият Костов - оттеглям се, но запазвам всички лостове за влияние. даже може да си направи една лаборатория за кризи и той, мигар са малко. Той ще работи в Европа, костов - в България. резулаттите Станишев ещ ги чете на Пленума, а Костов на Нис на РБ