59

Анонимен

преди 9 години

Йовчев заедно с тройката прилага в действие политическата репресия срещу Цветанов. Грешки на бившия вътрешен министър се отчитат като големи престъпления,а огромните грехове на БСП/ДС в продължение на целия фасаден преход трябва да се бетонират чрез гласуване на закони,с които да не бъдат осъдени.Нагли хитреци,дето мислят само как да опазят откраднатото чрез властови позиции и по пътя на корупцията.Страхуват се от бъдещите промени в съдебната система,с които ще попаднат под ударите на закона.

58

Анонимен

преди 9 години

Йовчев /и не само той/ работи по поръчките на управляващите през цялата година. Замислите им са били за период от 4 години, но в желанието си бързо да неутрализират опозицията започнаха от грубо по-грубо и от бързо по-бързо. Затова назначиха Делян Пеевски с мълниеносни промени в закона и тъй като гафа не се понесе от обществото, потърсиха други заобиколни пътища за своите задкулисни битки. Цветанов им е трън не само в очите.Наричат го престъпник и правят внушения за несъществуващи престъпления.

57

Анонимен

преди 9 години

Komunistite za da ne izpusnat vlasta razchistvat okolo sebe si. Amn tozi Peevski ne beshe li ot mafiotos ?

56

Краса

преди 9 години

След обявяването на Цветанов за престъпник, в Софийския централен затвор настъпи небивало оживление, каквото надзирателите наблюдават само по коледните и новогодишните празници. В сектор "Тежки престъпления срещу личността" тарторите-рецидивисти с по няколко изнасилвания и убийства ликуват и пеят "Я елате пиленца при баткоо", а останалите затворници ги подкрепят с радостни викове.ДYПЕ ДА ТИ Е ЯКО, ЦЕЦООО !!!

55

arhar

преди 9 години

Абе тоя престъпник още ли не е при бай Ставри!!!!

54

Анонимен

преди 9 години

Като цяло това е добра новина, един престъпник е даден на съд. Друг е въпросът кой и кога ще даде Овчия на съд да това ,че закри МВР.

53

до 57

преди 9 години

Гласувам за Герб защото 4 години нямаше ТУРЦИ във власта. Посрамихте родите си.Прадядовците Ви са умирали в борба срещу турците а вие доброволно за тях гласувате-чрез Бсп.Срам за паметта на Левски и всички загинали в борба за свобода.

52

Анонимен

преди 9 години

Тоя само жена му не го е осъдила още :D

51

Анонимен

преди 9 години

аз съм мутра от Дупница и гласувам яко за Герб там е далаверата

50

Анонимен

преди 9 години

Кажете ми честно защо гласувате за Герб оргазъм ли получавате

49

Анонимен

преди 9 години

Цецо наглецо осъден си седи в политиката и даже критикува!Първо лъжеше само,после стана нагъл,да видим финала какъв ще е?Най-очаквания за БГ е да стане министър.извода е,че трябва да си с присъда,нагъл за да успееш в България.

48

Анонимен

преди 9 години

Дано този път си намери майстора. След съда се изказва негативно и за министерството, което ръководеше не дотам успешно. Не може политик да говори против стожерите на държавата.

47

1

преди 9 години

До Анонимен-52,прав си,но трябваше само една седмица да остане шеф на ДАНС,тоя човек с особена форма на главата,нямаше да прави коментари,най-малко 4годинки.

46

Анонимен

преди 9 години

-Абе Цецо от къде взе пари за 6 апартамента?-Еми от шкафа на тъста-А кой ги слага там-Тъста ги слага,аз му ги давам...

45

Анонимен

преди 9 години

Пеевски е човек на олигархията и ни го бяха подготвили за министър на вътрешните работи. Но просто не уцелиха точния момент, но сценарият продължава да е същият.

44

анонимен

преди 9 години

Той Цветанов си лъже където седне и стане,вече не сте ли свикнали с лъжите му.Те са толкова каруцарски,че наистина могат да предизвикат човек да го съди.Ама защо се правите на нечули и невидяли досега за лъжите на този наглец,айде герберите те са вманячени и каквото и да направят лидерите им ще ги оправдават,но вие г-да журналисти дотам ли стигнахте.

43

Анонимен

преди 9 години

Ще му разширят халката в затвора. *** са се наточили и го чакат.

42

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Днес сутринта Гл.секретар на МВР е внесъл сигнал в Прокуратурата, че Ц.Цветанов е записъл в дневника , че е обядвал десет пъти в стола на МВР, а в същност е обядвал само два пъти. Цацаров веднага е изпратил 12 прокурора да броят в тефтера.

41

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Не знам дали Ц.Цветанов е кютук, ама Станишев е кютук на квадрат. Открадна два милиона евро и ги даде на Хохегер, а той на Моника. Също така открадна 8 секретни доклада и ги даде на Алексей Петров. Е няма такава Държава и такава наглост.

40

Цвъки мъжка уруспия

преди 9 години

Този *** на снимката е лош мат'рял!Много трудно ще срещнете качествен човек в Бг.Все още се намират но....и те ще изчезнат.