23

Кончита дее Вурскт

преди 9 години

В БАН да си поосвежат сексуалните връзки първо,после да гледат животните как го правят.Има и помощни материали...

22

Анонимен

преди 9 години

s nai golqm procent sa reptilskite prestupnici,kuchetata i maimunite ..... otskoro pochnaha iskustveno da podpomagat i razmnojavaneto na hishnite mravki(***) ot strah ot andromediancite koito taka i ne doidoha :)

21

Анонимен

преди 9 години

che tuka 99,99,99.... % sa chisti jivotni .... i ne samo jivotni a i kravosmesiteli ....

20

Запасен

преди 9 години

Всъщност, каква ли е истинската причина и какъв е смисълът за подобен експеримент? Животните не могат да отидат сами в космоса, значи някой трябва да ги изпрати там.А за да ги наблюдава, значи е необходимо да се направят изводи дали едно дълго пребиваване в космоса доколко ще им се отрази на възможността им за възпроизвеждане.Значи, нещо се готви, и то, най-вероятно е: или изпращане на колонисти,които няма да се върнат, или "елита"се готви за спасение в космоса и гледа дали ще оцелее и след това

19

Анонимен

преди 9 години

Азис ли ще го качват горе у космоса

18

Анонимен

преди 9 години

Докато НАСА прави наука, Руснаците правят глупости ...

17

Анонимен

преди 9 години

Така формулирано заглавието навежда на мисълта, че "феодални старци" ще наблюдават от космоса секса при животните.

16

до 20

преди 9 години

Марс 2 - ок, ама е САМО МАРС 2, а Марс 17 къде е ? Ще викаш чиба на господарите си, п.е.с нещастен!

15

до 23

преди 9 години

Добре, че са руснаците, че иначе никой няма да ви иска, нали?Ех, жалко за Серафимов бе тръгнал към НАСА, ама сега само руснаците искат да работят с вас, нали. И да- колко са велики.

14

аз

преди 9 години

Добре,че са руснаците,че за годините от както има космически програми ние щеше да участваме в това колкото и Сомалийците,да им благодарим за двамата космонавти които изпратихме и за стотиците проекти и програми в които сме участвали,влкючително и много самостоятелни разработки и патентовани открития,както и това,че сме били една от 8 те държави преди 90 та които са имали космическа програма и са участвали в проекти,уффф забравих ние ги мразим щото сме промити вече и американците ще ни похвалят..

13

Колю Животното

преди 9 години

Поздрави от тъмната страна на галактиката, мисля че ми излезе късмета.Ох котьооо, тия ша ми изследват секса!

12

Проектът е чужд

преди 9 години

БАН да се реформират истински най-после. Да ликвидират семействеността, протекциите, връзкарството, защото наука се прави със знания и талант, а те са го обърнали на ***!"Академична автономия"е понятие, което в много от институтите се разбира само по един начин: "Ще преиначаваме законите според това, чия съдба решаваме" - развитието на едни се затормозява, като Законът за академично развитие се усложнява с измишльотини на истерични лелки, а други ще ги катапултираме, заобикаляйки този Закон

11

Алили бре

преди 9 години

"""БАН отива в Космоса, ще изследва секса при животните"""Ахахаахххххахаха , не мога да спра да се смея, вероятно това изследване е от жизнена важност за човечеството , но не мога да спра да се смея. Оп , напиках се от смях.....

10

до 16

преди 9 години

56 години не успяха, та и сега. Иначе много им е добра техниката- да.

9

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на бареков, България отново се върна в космоса.

8

заглавието

преди 9 години

БАН започва два нови експеримента в Космоса, става ясно от съобщение на академията.РАН започва експерименти в космоса, а българите са направили два прибора. Ама тези врзъки се поддържат още от времето на акад. Димитър Мишев- светла му памет, бе добър човек и учен. Винаги руснаците канят този екип прибори от десетилетия- просто нямаше гласност.

7

Анонимен

преди 9 години

В края на тая статия има ключови думи за търсене на други статии.Предложили са: "Космос", "БАН", "секс".И като изберете третата, излизат всички статии на Михаела! :)

6

Анонимен

преди 9 години

Хайде авторът ако има поне два грама мозък, да смени заглавието

5

Анонимен

преди 9 години

аз само не разбрах от заглавието, целия БАН ли ще ходи в космоса или само животните от академията? щото ако е цялата академия ще почерпя. :)

4

Анонимен

преди 9 години

Добре, че са руснаците, поне малко да ни подновят космическата програма, нищо че сега сме в различни лагери.