Както съм писал вече няколко пъти в този форум:Докато има будали, ще има и тарикати.

43

анонимен

преди 9 години

Това е грандиозен майтап. Трябва да се запише в учебниците по история като пример за бъдещото поколение за това колко прости могат да бъдат хората.

42

Анонимен

преди 9 години

navremeto drevnite elini sa kazvali che *** sa falshivi proroci i gadateli :) vie bylgarite taka i ne si nauchihte uroka

41

Анонимен

преди 9 години

Че бабата е проста то е ясно, но това в никакъв случай не оправдава *** и не мога да разбера тези хора, които казват неща от рода "ами да не е била проста, хитри били, измамили са я". Това е закона на джунглата, предполага се, че човешката раса е нещо повече от животни само с хищнически инстинкти и точно затова трябва да пазим по-слабите/простите и да им помагаме, защото сме същества с развит и развиващ се интелект.

40

Оп-са

преди 9 години

Добре бе, 65 годишна жена хич не е толкова възрастна, че да си е изгубила ума!!!!!!!!! Как може да има толкова наивни и елементарни хора, да дадеш на *** 12 000 лева да им разваля магия, що за човек трябва да си?! 65 годишна възраст си е съвсем нормална възраст! Какви са тези хора, защо са толкова наивни и ограничени??

39

Мартин

преди 9 години

Добре бе тръбят им от години по всички медии да се пазят от такива измамници ... а те НЕ проумяват .......изреваха им веднъж че банките ще фалират ...и те се юрнаха да теглят пари да не се набутат ..............................КАЖЕТЕ МИ ТОВА ХОРА ЛИ СА ? и тия пари сигурно тая ги е държала в банката ама понеже да не я измамят си ги е прибрала ....ами честито спасение на парите си !

38

Анонимен

преди 9 години

*** + пари е опасна комбинация. За това съдбата се е погрижила *** да бъде "обезопасен"!

37

Анонимен

преди 9 години

*** народ - слаба държава! А такива "лапнишарани" говорят само за едно - народа не е ***, 95% народа е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ***! В "белите държави" не е по-различно, но тънката разлика с България е че простите са осъзнали че са прости - и дават на останалите да управляват държавата. Докато в България простите продължават да си избират себеподобни!

36

Анонимен

преди 9 години

Не е луд, който яде зелника

35

Анонимен

преди 9 години

нямали били пари,пък после изгоряли!бълг.народ е малък,но изключително много ***!

34

Анонимен

преди 9 години

Това не е измама, а хонорар за умно-измислено забавление за ***.

33

Flex

преди 9 години

Баба ми на 80+ се гаври с тях. Съгласява се, почва да се вайка, ама ги разпитва как е сина/дъщерята или каквото там представят, държи ги на телефона докато те не затворят :)Та важното е преди това да си имал в главата, все нещо остава :)

32

КиБик

преди 9 години

До 35 Е, нали имате Лешникарски и онова финансово министърче-недоразумение, как му беше името, те ще развалят магията като вземат още няколко милиарда заеми. Да ама не, защото е време и двамата да си стягат куфарчетата, за ръчица, да питат гарата къде е и хайде бързия влак, после каручката и да се прибират там откъдето са дошли.

31

msimov

преди 9 години

Ето го електората на ГЕРБ!!!!!Щото само *** може да гласува за най-големия *** и разсипник на резервите на България а именно бойко методиев Бросиов Мръсников и Хаволиков!

30

до КиБик

преди 9 години

Не за ГЕРБ ще гласуват за да им покаже Бойко някоя друга магия с фискалния резев.

29

Добрата фея

преди 9 години

А, аз ще съм по-скромна и за по-малко ще и разваля магията. :))

28

КиБик

преди 9 години

И бабката и двете ромки вероятно пак ще гласуват за БСП-то

27

до кога

преди 9 години

Толкова новини за измамени хора, алармира се навсякъде, и пак, и пак има будали!

26

Анонимен

преди 9 години

kato ima teleta ima kasapi

25

666

преди 9 години

До ЗаинтересованМагията е развалена! Няма пари - няма проблем. Двете *** от ромски произход все пак са професионалистки.