11

Коки

преди 9 години

Напълно го подкрепям - това безумие стои с години.

10

?!?!?

преди 9 години

Офчееееф заспала гнидоо колко време ще ти чакаме оставката бе тарикат селски с очи шаващи наляво и надясно ??? Отивай си ти и кликата ти и след като паднете от власт - СЪД СЪД и пак СЪД защото продаваш държавата ни на Доган !

9

Анонимен

преди 9 години

Не се спряха червените продажници.Особено този ***,назначава само предатели в полицията.БЪЛГАРИ,този на снимката продаде МВР на ДПС.

8

българин

преди 9 години

ТОЯ *** Й ОВЧЕВ СЪСИПА ПОЛИЦИЯТА!!! ХОДИ СИ ПО СКОРО БЕ НЕНОРМАЛНИК

7

Анонимен

преди 9 години

До лекар-пенсионерДокторе , кажи кой ще даде повече от 4,50 лв. че да отидем при него?

6

лекар-пенсионер

преди 9 години

Честито ви набори повишение на всички пенсии. След вярна служба на БКП-БСП-ДС от днес получавате 4. 50 лв. повишение на пенсиите. Също така от днес получавате и увеличение на цените на тока, парното, хляба и всичко от първа необходимост. Няма обаче де се ядосвате пак да гласувате за нашите, защото догодина може да получите увеличение от 5. 50 лв. все пак едно левче си е едно левче. Айде чао и да не объркате пак бюлетината като 15 / 15 .

5

?!?

преди 9 години

много се разработи тоя на края, голям зор да сложи само хора на ДПС на всякъде.

4

Анонимен

преди 9 години

Това господа въобще не е НОВИНА, а една престара вече публична тайна, но нали там са назначени наши хора големи спецове. Колко още такива служби и службички има известни и неизвестни на които са с тлъсти заплатки и привелегии, кабинети в лукс, а бедният електоратец плаща ли плаща и все се надява......

3

коко

преди 9 години

Дано най-после политическата *** и търгашка Елеонора Николова да остане на сухо! Дано, ама надали! Такива като нея, винаги са се уреждали! Особено, ако ги урежда една банкянска мутра!

2

ГО4О

преди 9 години

МВР - най-големия "работодател" - 52,950 куки и резултат = 0!.... ОФЧЕФ???? Кво праим ся?

1

Анонимен

преди 9 години

Боркор (борба с корупцията) да се замести от агенция Бор.