12

Анонимен

преди 9 години

Естественно, г-н Данев налага се да плащате за създаване на ново лоби което после да ви пази крадливите ***. А и защо сега го казваш нали правителството на Олигархски ви освободи от страха, и ви помага в малкия и среден бизнес та ще получи херния от напъни!!! Стига мрънка кажи си "Хубаво е правителството на Оглушарски" итолкоз!!!!

11

lev bg

преди 9 години

kato im sprem izdrajkata ste stanat mnogo vejlivi, usmihnati, lubezni

10

мда

преди 9 години

Прав е човека, аджеба какво се произвежда в БГ ? Всички искат да са манекенки, артисти, журналисти, спортисти, финансисти, адвокати, бизнесмени, туроператори, брокери на имоти, да са от някоя партия да се набутат във властта, за да управляват или пък да от същата партия да ги вкарат в някоя обществена поръчка ... да обяснявам ли още !?

9

ГАД

преди 9 години

До АнонименСтига драскачи (журналисти) са ставали лидери на партии (Станишев, Бареков, Сидеров), пожарникар (Борисов), философ (Доган), юристи (Местан, Кунева), а няма един политолог (човек, който разбира наистина от политика).

8

Анонимен

преди 9 години

Това не е само в партиите и не е само политическа култура.Липсва всякакъв вид култура.Да не говорим пък за работодателите- там липсват елементарни човешки отношения.Не случайно, сред напусналите България върви приказката-при българин работодател никога вече.

7

Циганин

преди 9 години

Партиите имали ниска политическа култура -това е следствие на нискаТА култура на депутатите и управляващите ни и естествено и мантилитета .

6

Анонимен

преди 9 години

Абсолюнво вярно,само с една поправка.Не партиите,а техните т.нар.лидери нямат не само политическа,а въобще никаква култура.Не може един неграмотен човек,какъвто е т.нар.лидер на тази корпорация ГЕРБ,наречена партия да има каквато и да било култура.Тя културата освен с пари и с мозък,какъвто този криминогенен елемент Борисов"лидер на партия"няма.

5

nedkodd

преди 9 години

Ти защо не си пенсионер със 150 лева пенсия и осъвременена със 2,7%, имаш и друга възможност след като върнеш крадените пари в старчески дом,или в затвора!!!

4

Анонимен

преди 9 години

TOVA E GLAVNIYAT MARODER NA BALGARIA. NISKITE ZAPLATI SA ZA DA MOGAT GADOVE KATO TOZI DA KRADAT I EKSPLOATIRAT HORATA. LAJE KATO ZA SVETOVNO.

3

Алекс

преди 9 години

Сериозно ли бе пич? Понеже падна крадливото племе от власт и ти се дръпна червото ли? Пътник си си от как прие поста, ама понеже няма и капка далновидност у вас *** такива, е очевадно кой ти дава нарежданията и никой няма да си мръдне пръста заради теб и смотльовците ти.

2

pravov.

преди 9 години

za christianskite li e dumata?!

1

анонимен

преди 9 години

каква култура,господине,те показват направо простащко поведение.