5

Ако 7 е прав

преди 9 години

Излиза, че мечтата на всяко почтено момиче трябва да бъде: Да си намери бездомен и безработен, задължително импотентен приятел. Намери ли го, да му е вярна до гроб!Която мечтае за друг тип мъж, значи е разтурена ***-нимфоманка, която на всичко отгоре е алчна, меркантилна сметкаджийка.

4

Анонимен

преди 9 години

Да да, да си говорим какво има в гащите и портомонето. Знаем как мислят жените. В природата им е. Ако един от горепоменатите критерии не се изпълнява, не му се обръща внимание.

3

Анонимен

преди 9 години

Хем настояват за равноправие с мъжете, хем искат мъжете да са кавалери и да им обръщат специално внимание, е няма как да стане. От два стола- на земята, ще стане накрая.

2

Анонимен

преди 9 години

ха,истинският джентълмен не се бръсне със самобръсначката на приятелката си.

1

Анонимен

преди 9 години

"Днешните жени са много независими, но въпреки това на тях все още им харесва, когато партньорите проявяват кавалерство и загриженост" Демек да се разбира: независима като скандинавка, ама ако е възможно без да работи и да харчи изкараното от мен, и в същото време да я дундуркам като ориенталска наложница. Да ама не. Избирате си само едното, кукли. Иначе виждате вратата отвън.