135

saki

преди 9 години

Абе и на концесионера не му е лесно ,като дойдат горилите на Митьо Очите ....трябва да отчете тлъста печалба иначе бой в главата.

134

койчо

преди 9 години

жалко е че това прави впечатление на руснаците ,а на *** никакво ,ще го тъпчат и ще пита за още , никакво гражданско съзнание , няколко мутри без мозък са заграбили плажовете с протекции от политиците и правят на маймуни обикновените хора

133

Анонимен

преди 9 години

затова спрях да ходя на море.по нашето море. защото мразя мутри.сякаш са се хванали за на мойсея жезълаа природата би трябвало да е за всички

132

Анонимен

преди 9 години

Тук някой умствено-недоразвити не схващат ,че в действителност част руски граждани се опълчват на морската мафия и как не се намериха поне неколцина българи да го направят .Тая държава с такива хора няма да се оправи никога .В Поморие е същото но кметството се опитва да развали договора с една местна мутра взела го дългосрочно

131

Само

преди 9 години

""Затова група руснаци, повечето от които са собственици на апартаменти в комплекс Black sea Paradise, са поискали да се разположат в зоната с чадъри и шезлонги, без обаче да използват платените услуги, които на ден струват по 15 лв. Руснаците са категорични, че ако проблемът не бъде разрешен, през следващото лято те ще изберат друга страна за ваканцията си."КЛИЕНТИ, КОЙТО НЕ ПЛАЩАТ, НЕ НИ ТРЯБВАТ !ОТИВАЙТЕ В УКРАЙНА НА МОРЕ, РАЗГЛЕЗЕНИ АЛКОХОЛИЦИ .

130

демократ

преди 9 години

Където има руснаци има проблеми.Дано не анексират Созопол като руска територия.Тогава не знам Божо Димитров къде ще копа вампири.

129

Анонимен

преди 9 години

Да отидем да пребием мутрите. Да защитим руснаците.

128

Валенсия

преди 9 години

плажа на Валенсия е огромен и с чадъри и шезлонги е 5 % от плажната ивица.зоната с чадърите е на 50 метра от водата. Двете неща общо за 5?

127

greek

преди 9 години

да заповядат в greece .

126

Анонимен

преди 9 години

В Крим няма такса за плажуване, ама няма и вода.Да ходят там.

125

asd

преди 9 години

Нашата мафия иска да печели от апартаментите и хотелите,построени с откраднатото от народа.Парламентът е гласувал лобистки мафиотски закон за 50% от плажовете да седават на концесия без да се уточнява "КОИ ТОЧНО 50%" и с малко кютек "борчетата" и държавата-мафия си взема най-хубавата част от плажовете.Изходът е връщане на статута на плажовете като общински и кандидатстване за евро-пари по програми за развитие на туризма и борба с безработицата за безплатни чадъри, шезлонги и заплати на пер

124

Д-р Горанов

преди 9 години

Ах как смешьно!

123

Анонимен

преди 9 години

Последни новини: Мъже в униформи без опознавателни знаци са пребили мутрите и са се барикадирали в кметството на Созопол. Руснаците, почиващи при устието на Камчия са изразили подкрепата си и са обявили Независима Черноморско-Камчийска Република. Путин обяви официално, че Русия не е замесена и обвини властите в София за случващото се.

122

до 142

преди 9 години

малко ти е тока и сметките с които те товарят, за такива овце като теб с *** нож да ги дерат им е малко...

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - 147-------------Евала човек! 2-*** сме със сигурност!!!!!!!А вярвам, че всъщност сме много повече!Само с такава нагласа, наглите чички ще напуснат веднъж завинаги сцената и ще дадат път на по-нормалните, неувредени от прехода млади хора!!!!

120

Анонимен

преди 9 години

на мен ми искат по 20 за чадър като той пази сянка само на закачените ми дрехи ,наглостта по морето няма край чудя им се на тези който идват за 2 и ....пъти тук ,аз много ги моря и не давам на мутра и лев дори да платя за същото много повече

119

Анонимен

преди 9 години

До Silence-------------А за филмите и музиката - не гледам БГ филми, защото ми изглеждат скучни и ми е тъпо, а иначе слушам стари БГ песни, макар че съм млад, но като няма хубави песни - НЯМА - може би Графа прави някаква качествена музика, да не пропусна някой ... но като цяло останалото, което се нарича "Музика" се изпълнява все едно слушам караоке :)

118

Анонимен

преди 9 години

До Silence-----------------Харесва ми например произведението "ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА". Също така ми харесва Българската история до 45-та. Харесват ми - климата, природата и някои хора.Но ако смяташ, че България представлява една група крещящи полу-студентчета, дето не знаят от къде идва млякото, но иначе са компетентни в политиката или пък мутравеещ премиер, дето врата му почва от ушите, някакви силиконови певици и някакви комплексари, ДДС бизнесменчета и т.н - е тогава ме брой - НЕпатриот!

117

Anonimen

преди 9 години

Kude spi duzhavata?Bez znachenie dali sa rusnaci,kupili sa imoti v BG.Sledovatelno s parite si sa pomognali za razvitieto na bul.stopanstvo.Kupili sa do moreto i e redno BG da im osiguri svoboden dostup do plazha.Horata otivat da si pochivat,ne sa podvizhni kasi s pari za razni nahalnici.Ako se hapishat nyakolko statii v nyakolko durzhavi,koi shte kupuva posle imoti v BG?

116

Правила

преди 9 години

Правилата са си правила. Наглите руснаци като не им се плаща да ходят или на камъните или в Крим. Какво ми наглеят тука. Аман от боклуджийски руски парвенюта.