20

блатер

преди 9 години

абе ФИФА и УЕФА са едни крадци и това е. Не пускат кокала и си правят каквото искат. Милиарди се разигравят там, черно тото и т.н . Да не ми се правят на много невинни. Гледайте перуката какви ги върши да не говорим за хиената Блатер. То и футбола се промени........

19

с.

преди 9 години

Суарес е абсолютен *** и не заслужава никакво джентълменство!Трябваше да бъде изгонен на секундата след като ухапа Киелини и мача ставаше друг!След инцидента с Бране Иванович и последвалото наказание трябваше да си извади съответните изводи,но шило в торба седи ли!Безспорно е с уникални футболни качества,но не е спортсмен и не е играч,на който да разчиташ!Всеки един треньор ще трепери дали няма да направи някоя селяния и да остави отбора си с човек по-малко!Балотели е същия ***!

18

Бобката

преди 9 години

До АнонименКви ги дрънкаш бе ??? Според тебе нормално ли е тоя *** Суарес да хапе ? 4 месеца са много лека забрана... Тоя не трябва да играе никога повече. Жалко че не му избиха зъбите та да го видим как ще хапе после :)

17

LethianDream

преди 9 години

Респект за постъпката на Киелини! Прави му чест, не го очаквах точно от него.Жалко за Суарес, един от най-великите футболисти в съвременния футбол, завършен голаджия.Сега Ливърпул, отвратени от него, ще го продадат за 80 млн евро на Барселона.А Суарес трябва да поработи с личния психоаналитик и да спре да гледа по нощите любимия си филм "Дракула" :)

16

ставри

преди 9 години

"Този период играчът няма да право да има никаква активност в областта на футбола."-това е бисер от gong.bg.

15

Анонимен

преди 9 години

Fifa си намери причина да унищожи Уругвай. Сториха им се неудобни!

14

Dumb

преди 9 години

Почти съм сигурен, че 4-ри месечната забрана за Суарез ще бъде намалена или дори изцяло премахната (с някакъв тип "пробация"). Нещо като "забраната" за трансфери в Барса...

13

fsb

преди 9 години

аз рана от ухапване не виждам...

12

xui

преди 9 години

vie se bazikate obache uhapvaneto ot drug chovek e mnogo opasno.osobeno do krav

11

Бау бау

преди 9 години

Горкото кученце.

10

МОМО

преди 9 години

ХАПЛЬО с ХАПЛЬОТО

9

Opash

преди 9 години

Анонимен, на това му се казва Стокхолмски синдром :D

8

Анонимен

преди 9 години

Ако не го беше направил на най-големият футболен форум- световно първенство, пред 3 милиарда зрители, можеше и да му се размине леко, но разберете, че ФИФА е длъжна да действа със замах превид обстоятелствата. Сега ако ще и Папата да с ехвърли да го защитавата, все тая, сам си е виновен, никой не го е карал да използва зъбите си в битката с Киелини.

7

Анонимен

преди 9 години

жертвата симпатизира на нападателят си.. хъмм странно странно.може да му е гей-дружка.хапането по раменцето пред публика да е прелюдия към бурни нощи след мача.чудя се кога ли ще се опънат на терена.така де и без тва футбол не играят.

6

Анонимен

преди 9 години

Няма такова нещо като прекалено сурово наказание. Не му е за първи път, за трети път му е, така че никаква милост. Не може подобна варварщина да остава ненаказана. Два пъти му даваха шансове и ги пропиля от глупост, сега да си носи последствията.

5

Анонимен

преди 9 години

К'во да очакваш от тези латински ***, освен да се държат като животни?

4

асд

преди 9 години

Защото не дадоха червен картон - затова показва рамото. Защото ако бяха дали заслужен червен картон, изхода от мача можеше да е друг и щеше да се по-справедливо.

3

Циганин

преди 9 години

Наказанието доста сурово и какво общо наказанието от националния отбор да е на клубно ниво , то тогова и обратно трябва да е клуб и нац отбор ,да ама нее тъй . 95 % съм сигурен ,че ако Суарес беше футболист на Англия или Италия НЯМАШЕ да получи такова сурово наказание .Адмирации за Киелини ,че защитава Суаерс . Блатер на пенсия и старчоците около него барбар с съдийската комисия .

2

Анонимен

преди 9 години

Готов е. Имаме си нов вампир.

1

У-у-у

преди 9 години

Жабар жалък! Какво се държиш за рамото все едно, че са ти отхапали парче месо! Заслужихте си отпадането! Само Уругвай!