62

Бре!

преди 9 години

Бе ква икономика на Русия, кви пет лева? Там има само газ и ***! В България същите са гъзища, сега се занимават с "некои банки".

61

Ноа

преди 9 години

Не пишете глупости. Грузия е трансконтинентална държава, тоест разположена е едновременно в Азия и Европа. Както Турция ,Русия, Армения и Азърбейджан мисля...

60

Анонимен

преди 9 години

За пореден път се убеждавам, че еврогейската *** се управлява от психопати и ***. Догодина ще има нов Майдан в Украйна, но този път ще стигне до Брюксел, а може и по-назапад. От, къде пари за гладните хохли, Барозуууууу? Този ход на ЕС е самоубийство, което е добре. Колкото по-рано, толкова по-добре.

59

кофти измамиха и

преди 9 години

Разширението на този осигуряващ без проблемно ограбване на всяка една страна членка съюз се прави само с ударни дози наркотици от типа на поети от тези двамата на снимката.подобни се опитаха да ползват з а зарибяване на турция и други страни..Високороганизирани престъпници наркоразпространители и други печелят ударно от подобни сделки.едно е д а буташ пари на разни подставени на власт в десетки ойропейски страни друго е да наркоманизираш няколко в Брюксел и всички в кюпа да бъдат ограбени с указ

58

Анонимен

преди 9 години

Kato gledam dolnite 3 posta vsichki pishat ot Kirgizstan I sa mnogo shtastlivi tam

57

аха

преди 9 години

Тримата ***! Да им са честити на данъкоплатците им в ЕС нови гастарбайтери. И да стягат коланите, че бежанците искат мамбо и работа.

56

луд умора няма

преди 9 години

Най-после!!!Ура!И други *** се наредиха на стълбицата,за спечелване не почетното звание,"баш ***".Заедно с нас,естествено.Конкуренцията на клона се усилва.

55

Анонимен

преди 9 години

Заштоняма децкинадбавки за всички деца

54

Анонимен

преди 9 години

Ами честито им еврогейско бъдеще. Другата събота да стягат първия гей парад.

53

емо

преди 9 години

три нефотогенични ***

52

Анонимен

преди 9 години

Влезте в ЕС да видите какъв голям К*Р са ви приготвили тези двамата от снимката - прасока и мишока.

51

Дніпро - 1

преди 9 години

СЛАВА УКРАИНИ !

50

букварче

преди 9 години

Виж в уикито,картата с Пълноправни членовеАсоциираничленове...

49

букварче

преди 9 години

До 61 " Европейският съюз подписа споразумения за асоцииране с Украйна, Грузия и Молдова - три бивши съветски републики..."

48

ст

преди 9 години

Вие БГ то си бяхте бедни и преди 2007 година хехехехехехе и ще сте бедни и след 100 години.

47

Имани

преди 9 години

Стадният инстинкт важи с пълна сила:-)))!!!! Нямаме реален контрол почти над нищо!!! Эа сега иэбухването на Трета световна война е само хипотеэа!!! Такава война ще надвиши мащаба на Първата и Втората световна война, а последствията ще са много по-раэрушителни, тъй като ще влеэат в употреба по-модерни оръжия, атомни, биологически, химически, геофиэични, психотронни и други подобни!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Ромхуй, я отвори картата и виж къде е Грузия. Как ще присъединявате държава от Азия в Европейския съюз бе?!

45

бг патриот

преди 9 години

До БрaнникАко ти си от някоя глутница - останалите не сме!Но все пак ще те удостоя с отговор:Условията да влезем в съюза беще хората да се освободят от спестените си пари за да не могата да участват в последващите приватизации.Както се и случи ние трябваше да сме пазар за разпродажба а не конкурентен такъв!(надявам се не ти е много сложно за разбиране!)

44

Анонимен

преди 9 години

До РуснакаПоредния необразован! Вместо да пишеш заучени глупости, вземи се позаинтересувай от дисциплината макро/микро икономика! Тогава ще разбереш каква е истината! Ама едва ли, ще си останеш поредния *** в държавата ни!

43

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо се присмивате на украинците след като преди няколко години и ние бяхме същите ентусиасти.Но всъщност то си е типично за нас да злорадстваме когато гледаме хорското нещастие.А иначе европейското ТКЗС наистина върви към пропаст под благосклонния поглед на чичо Сам, който както винаги ще се прави, че не е знаел откъде му е дошло.