12

Анонимен

преди 9 години

Наркомана защитава Канибала... добра комбина са си. А световния футбол няма нужда от такива животни, от горе на всичко е и расист.

11

ФИФА -корумпирана

преди 9 години

Който е играл футбол ще ме разбере ,който е играл футбол в училщния двор -няма да разбере това в долния мой коментар .

10

ФИФА -корумпирана

преди 9 години

Марадона е най-голямият футболист в историята на футбола който е бил на световната арена , разказват и чудеса за Гаринча , но не съм го гледал , а и футбола е бил на аматьорско ниво и дори когато Пеле започва е било на ниво аматьори .Между другото Марадона казва истината която не се харесва на много като ФИФА,Папаството .... зомбираните форумци от медии .... .Суарес е ухапал и какво , мен по-добре да ме ухапят когато играя футбол отколкото да ме ударят с глава или по коляното с бутоните .

9

Пеле

преди 9 години

И ти си същият като Суарес - гениален като футболист и *** като човек. Никога няма да надминеш Пеле, не се мери с него, даже Меси е по-добър от теб.

8

Анонимен

преди 9 години

ПРОПАДНАЛ НАРКОМАН ЗАЩИТАВА ПИШМАН ЧОВЕКОЯДЕЦ - *** ГНУСНИ

7

ЕА

преди 9 години

"Играчът тренира здраво цяла година, за да може да играе на Световното първенство" ами да беше играл, не да яде хора!

6

Анонимен

преди 9 години

Марадона да не го мисли Суарес. Ще се оправи момчето, защото започва кариера в киното. Ще играе в новия сезон на "Живите мъртви"

5

Висшист

преди 9 години

Тоя върколак е за ЗООпарка, не за терена! Деааа и кривите му зъби ***!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Това накрая - "Про" - за Суарес ли се отнася?

3

Анонимен

преди 9 години

А трябва ли да чакаме да убие някого, за да се оправдае наказанието? Това е варварско поведение и е недопустимо да използваш такива методи във футбола. Все пак му е за трети път и вече трябва да се действа с твърда ръка. Не може да махнем с ръка и да се правим, че нищо не се е случило.

2

Анонимен

преди 9 години

Цялата работа се разду прекалено много. Обслужват се разни тъмни интереси. Язък за таланта.

1

zeus

преди 9 години

В интерес на истината наистина се чудя защо при нападение и телесна повреда не е арестуван? Марадона да си смърка белото и да не се изказва неподготвен.