102

van40

преди 9 години

Хайде холан,правили казани и си направили тези *** къщи.Където и по света да е бай ***,все си е ***.Тенекето бакър не става!

101

алилиии

преди 9 години

"В този град живеят роми от рода Калдераши. Те се занимават предимно с обработка на мед." Точно така сега му викат на краденето на медни жици и тръби, по цяла европа, демонтирането на кабелите на скоростните влакове с което подлагат на смъртен риск пътниците! Това е медния им казанен бизнес + никога данъци + помощи...та фотографчето да си ги чува слимките, *** и за ноо пари па си е ***.А статията е едно наи-обикновено гъзоблизане, а и не вярвам да е за ноо пари, което и е още х зле!!!

100

шоп-1

преди 9 години

И аз имам палат ама съм реститут и днес цял ден съм цепил дърва за зимата и сега със кеф си пия ракията с жената в беседката.

99

Анонимен

преди 9 години

подобни къщи има в костинброд

98

555

преди 9 години

Същите като нашите ДДС измамници!!!

97

Циганин

преди 9 години

Работа е там ,че Хитлер като е учистил *** и евреите, то след това би се заел с българите защото считал ,че всички балкански народи не стават за цивилизования свят - в най-добрия вариант в концлагер и работа по 16 часа за всички балкански народи .А някои си мислят че щяха да са директори в хитлериска Германия -колкотои сега в ЕС .)

96

Во

преди 9 години

Шегувате се, нали? Парите са от казани за варене на ракия!!!!!! Ха-ха-ха!!!! Колко казана са направени за една такава къща, интересно? Колко хора са ги купили!!!! Може би са си купили по 10-15 да си имат.

95

Анонимен

преди 9 години

Гроздето е много високо май, а не кисело. Къщите са супер.

94

Темерут

преди 9 години

Не е случайна приказката: "Хубава работа, ама ***!" Хвърлили огромни пари, пък изглежда всичко нелепо... няма стил просто. Няма класа. Парите не купуват благородническо потекло, или благородство, то трябва да ти е вродено. Иначе си просто *** с много, много пари. Ония шейховете са същите... Златен Ролс Ройс, златно Бугати Вейрон, златен Мерцедес... Златни айфони... Ужас!

93

Анонимен

преди 9 години

Абе, *** и с много пари да разполага пак си остава ***! Тия снимки са доказателство! Вижте за какъв кич става дума! А в имотите на "цар" Киро са същата работа! Кич, та кич! Ужас!

92

отвратен

преди 9 години

*** до шия.

91

dobriaka

преди 9 години

Hitlere ,a mislil li si da si bil ti privikan tam po pogreshka?

90

Хиглер

преди 9 години

Винаги съм бил на мнение, че идеята на Хитлер за расово прочистване е била добра но с лошо изпълнение. Това което е смятал в началото е всичките *** и подобни да бъдат привикани и химически кастрирани - една страхотна идея която да реши веднъж за винаги проблема с тези *** същества, но както всеки диктатор .. допусна серия от грешки които в крайна сметка го принудиха да си тегли куршума. Но рано или късно исторята ще се повторни, дано този път с по-разумно изпълнение.

89

Синеок

преди 9 години

До коментар 81А откъде *** със сини очи - защо крадат гените на БЯЛАТА РАСА ! ИЛИ БЕЛИТЕ ПРЕДАТЕЛИ СИ ПРОДАВАТ СПЕРМАТА ЗА " ОБЛАГОРОДЯВАНЕ " НА *** ?

88

anonimen

преди 9 години

KOGATO VIDiJ BULGARIN GO NAE

87

Стандарт

преди 9 години

А защо не пишете за далеч по-нормалния живот на редовите румънски граждани, които не са ***?!

86

Анонимен

преди 9 години

...Понеже като ги хване полицията и им види паспортите, в тях не пише "ром", "***" и т.н, а гражданин на Румъния/България. И хората питата "Ама вие от България ли сте?" "Те, българите не са ли едни черни, с мустаци, и дето много крадат?" Заради тези катили, които по този начин си живеят като царе, ние, нормалните, го отнасяме и ни гледат в Европа с лошо око....

85

Анонимен

преди 9 години

Точно така е. И не само в Англия, а практически в цяла Европа. Всяко просещо *** си има норма за ден, която трябва да изкара чрез просия и/или кражби, иначе лошо. И нашите са същите, вижте *** маала примерно в Оряхово, или Калтинец до гара Г.Оряховица, а може би и другаде. Или идете на автогара Сердика, да видите основно с каква *** са пълни автобусите за чужбина...И после като отиде нормален българин в чужбина, петното веднага му е лепнато и дефакто ние страдаме заради тези.....

84

Анонимен

преди 9 години

Такива палати не се правят от коване на казани за ракия. Правят се от просещи деца и проституция в Англия - потърсете филма на ББС "Britain's Child Beggars " ама го гледайте докрая щото едва накрая стигат до палатите и правят връзката с просещите деца.

83

111

преди 9 години

До 103То проблемът на нашите т.нар. политици е първо, че са предатели, второ са страхливци и изпълняват чинно заповедите на юдео-американските НПО-та, които пазят ***, за да отслабват България и българския народ. И трето нашите партии се ослушват за размахване на пръстта от ЕС, както и от ДПС, защото чакат да ги приберат като партньори след изборите.