133

TNT

преди 9 години

Сериозно ли, тези от тройната коалиция не могат един кворум да си осигурят , ГОЛЕМИТЕ управленци - големи некадърници.

132

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМОЖЕ - само в България! ТЕ СА ВЕЛИКИ ДЕПУТАТИ! Жалко за обикновените хора!

131

БЕЗ ДУМИ

преди 9 години

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ е в 2014 година ДА СЕ МОЛИ Борисов на великите депутати от ГЕРБ да изпълняват задължението си да работят като депутати, за което им се заплащат ОГРОМНИ заплати, на фона на другите истински работещи хора в България с ниски доходи. Да дарят заплатите си на пострадалите без домове във Варна, ако имат съвест!Явно нямат морал!

130

По-зле, по-добре !

преди 9 години

Вярно е, че с всеки изминал ден, поразиите нa марионетните пишман-управници стават все по-големи. Но... иде есенно-зимен сезон, а с него и бум на изкуствено задържаните до тоя момент цени на тока и парното. Като добавим и последствията от спрените еврофондове, задава се зима на поредното пречистващо народно недоволство ! А колкото по-голямо е то, толкова по-големи са шансовете негодниците да бъдат отсвирени от управлението на страната на предстоящите парламентарни избори категорично и устойчиво ! Именно затова БСП толкова бърза с изборите !

129

Tina

преди 9 години

До АнонименДойдат ли ГЕРБ на власт есента, тези които ще казват "Мога да направя и ще го направя" ще се казват ИДИЛ ибн АЛ-КАЙДА ибн АЛ-НУСРА...А какво могат да правят те - на всички стана ясно.Всъщност който и от сегашните да дойде на власт - това ни чака. ГЕРБ заложиха бомбата и й навиха часовника. Въпрос на време е кога ще избухне...

128

Анонимен

преди 9 години

ебреее Бокоо никой нема да гласува за тебее ако не даваш като преди по 30 лева бее

127

ти да видиш!

преди 9 години

И, ПРАВИЛНО !За кой се мисли Станишев,че всички вкупом трябва да му ръкопляскат,че се изхлузва,като мокра връв за Брюксел?Подлец и лъжец!Крушата не пада по-далеч от дървото.

126

Ади

преди 9 години

Защо АТАКА да помагат на този *** Станишев да заеме удобното местенце в ЕС и само да ни излага? От БСП да си се оправят сами или с коалиционния си партньор ДПС.

125

Ниа

преди 9 години

Който си управлява да си прави кворум. БСП явно не успяват,така че да си ходят най-добре.

124

trafoPOST

преди 9 години

Нека да спретна едно гласуване.Който мисли, че правителство на ГЕРБ и РБ ще е по-добро от тази тройна коалиция, която е сега, да ми пише ПЛЮС, който смята, че правителството на Орешарски, подкрепено от БСП. ДПС и Атака, ще се окаже по-добро, да ми пише МИНУС.

123

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

...да се допълня - Трябва да си изключително ***, за да не разбираш, че самата неоилиберална система трябва да бъде срината! Държавата БГ, в която има 280 000 частни ГАВАЗИ, а само 12 000 реална армия, в която всички се мразят, в която всеки гледа да те прекара, а младите ходят с анцузи, не могат да пишат и мечтаят да крадат ддс,в която колите на старо са само Мерцедес, Ауди и БМВ....това е държавата, която доказа, че демокрацията е мъртва и трябва бой, ред,дисциплина и ВЯРА! НОВА ВЯРА!

122

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

...из "Очерк на един англичанин за България" - "..Трябва да си много ***, за да вярваш, че тези, които нарушават закона а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти че те ще въведат законност." Цитирам британеца не защото много уважавам западняците, а защото така и не разбирам патоса на феновете на тиквата, сергей, *** или гоце! И наистина ми изглеждат много прости хора, които още вярват на някой от сегашната политическа класа!

121

predlagam

преди 9 години

Na vsi4ki tiya karleji,koito smu4at parite na naroda NAPRAZNO,i polu4avat zaplati bez da sa zarabotili nito stotinka ,DA BADAT DIREKTNO PRIVEDENI PO SMETKA ZA POSTRADALITE OT NAVODNENIYATA!ZAGINAHA DECA,IMAT LI SAVEST,GADOVETE,ILI SAMO PRETENCII!:@:@:@!

120

Наивен

преди 9 години

Ами тройната коалиция да си направи кворума, когато става въпрос за крадене може нале....

119

Анонимен

преди 9 години

Ех Боко,Боко,изглежда е вярно прозрението на един бивш депутат,че тишината в спалнята ражда безумия.Като гледам какви безумия те спохождат всеки ден сигурно е много тихо в спалнята ти.А толкова журналистки мечтаят да огласят ложето ти,дай се де.Тогава може и държавата да си отдъхне от теб и да не ни натрапват нон стоп великите ти умозаключения.

118

Анонимен

преди 9 години

Борисов се е молил на своите?Хайде де .Не с таким пенизам.

117

доброжелател

преди 9 години

Аре разпускайте го тоя паруамент бе!!!Нови избори наесен!!и най-вече ОСТАВКА на Ореховски!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!!

116

миро

преди 9 години

След изборите българите е време да загърбим различията да се обединим и да се опитаме да поработим за държавата ни.Вярно Станишев и борисов са вредни за държавата ни но в герб няма здрави сили които да го пенсионират или пратят примерно дипломат някъде по далеч примерно на полюса...или на Тамбукто ако имаме дипломация там.Няма ли ги тия двамата шанса за българите нараства повече.А на изборите ако някой иска да победи БСП трябва да има повече от 30% иначе пак ще духа супата.

115

иван

преди 9 години

всички избрани за депутати в НС по своя воля,са длъжни да ходят на работа както всички нас.Правителството ще подаде оставка между 15-30 юли . Тогава ще се разпусне парламента и президента чак тогава ще си назначи гробарско правителство.Дотогава некадърните депутати от герб са длъжни да влязат и поработят малко в НС че сега получават пари от нашите залци а се дуят пред камерите като пауни.

114

Анонимен

преди 9 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е БСП ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА КАКТО ТОВА СТАНА В РЕДИЦА СОЦ. СТРАНИ. ТОВА ЩЕ БЪДЕ НОВО НАЧАЛО ЗА БЪЛГАРИЯ.....