41

До Диляна

преди 9 години

Дилянче има и снимки и видеа където ясно се вижда. Не само, че Суарес хапе ами след това се хвърля симулативно на зумята, все едно е ударен в наказателното поле без топка, демек да проси дузпа. САмо за симулацията трябваше да отнесе червен картон и 2-3 маче наказание а за хапането това си е вече за трети път, рецидив, наказанието спокойно може да е без футол 1-2 години. Има увеличени снимки, разрови се, след като Суарес хапе Килини, оня си дръпва фанелката да покаже и се вижда отпечатъка от зъби

40

Диляна

преди 9 години

На нито едно от видеата или на снимка не се вижда Суерес да хапе! Нормално в наказателното поле при скок да се получи удар с рамо, а това че онзи нацели точно големите зьбки на Суарес е друго. Ама то ведньж трьгне ли... Да не забравяме сьщо, че е гении, а гениалността граничи с лудостта не можем да го сьдим. (До всички, които ще хейтват заради грамотността на коментара ми - имам само руска клавиатура и някои букви липсват) Само СУАРЕС!!!!! Поздрави!

39

хан Крум

преди 9 години

За всяко ухапване да му вадят по 1 преден зъб и да го видим колко дълго ще хапе другите :)Аман от глупости

38

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБраво. Много точен коментар. Съдиите направиха така Мексико да са втори (иначе много приятен за гледане и симпатичен отбор) . Киелини е симулант то мечка да го беше ухапала нямаше да се превива толкоз ,той първо се хвана за главата да му искарва картон после се сети че Суарес хапе и започна да си показва рамото . Истината е една мястото на италианците и англичаните е пред телевизора.

37

Циганин

преди 9 години

Навярно тази истерия се върти от неудачниците в групата -англичаните и италианците -еми Суарес и ургвайската федерация да искат и наказание за Пирло ,че го удари с лакътя а съдията си затвори очите . Това е футбола , кой не може да бие с лакатя то хапе като малките деца когато ..... .Но лобитата във ФИФА ще си кажат своето ,а Пепе ще не го наказаха 24 мача за удар с глава , а тук за удар със зъби 24 мача .Интересното е ,че няма видиоматериал (не срещнах) да се вижда как Суарес хапе а само думи.

36

асд

преди 9 години

До АнонименПарите от ТВ права и реклама би трябвало да са повече от всички билети. В Европа е големият и скъп пазар за тази игра!

35

ставри

преди 9 години

Коментара на мач в които е играл Суарес трябва да завършва така: И днес Суарес игра,познава се по ухапания противников играч.Интересно кога ли ще започне да хапе съотборниците си?

34

до 29

преди 9 години

Е той Гари Линекер отдавна *** на терена по време на мач...

33

Анонимен

преди 9 години

Не се знае дали сега търпението на шефовете няма да се изчерпа и те да решат да продадат Суарес на Барселона или Реал Мадрид.-------------------Апфффф ...

32

циника

преди 9 години

31, catenaccio, айде сега под ръчичка с киелини-плачкото и пред тв да гледате футбол. А иначе урусите изиграха едно клатиначо на макаронаджиите!

31

OMG_Lucker

преди 9 години

Е, ще е само на национално ниво, нали все пак се очаква да отиде в Барца, а те хората са си с яко лоби, така че там няма да има проблем.

30

ЗАПАЛЯНКО

преди 9 години

Няма да ми е чудно ако излезнат на терена с ножове и вилици.

29

catenaccio

преди 9 години

до циника:объркал си малко темата, а тя е за един подобен на нашите "***"

28

циника

преди 9 години

прекрасната новина е, че Италия няма да мъчи и тормози повече зрителя на това световно с безпределно досадната, измъчена, скучна, бавна и тромава игра, превърнала се в запазена марка за техния футбол. Обичайната реакция на зрителя, когато гледа италианския национален отбор е да изпита неописуема и трудноконтролируема ярост по отношение на телевизора. Много често някои зрители са стигали и до откровено малтретиране на тв приемника. Хвала за отпадането на макаронаджиите!

27

Анонимен

преди 9 години

Неква *** ***.Чудя се кога ли някой ще свали *** и ще се изсере на терена.Вече пикаха..Така е във футболът.

26

eeha

преди 9 години

Някой да даде на този човек Сникерс - Суарез не е същият, когато е гладен.

25

Анонимен

преди 9 години

Отборът на Италия е изграден с 80% футболисти от измисленият мафиотски шампион Юве за сметка на истински футболисти. И отново им лъсна мръсният з*дник на Мафиентус.

24

циника

преди 9 години

Лично аз ако бях на мястото на Суарез, още след първия лакът на киелини, щях така да го изритам по кривата макаронаджийска тиква, че отпечатъкът от бутонки щеше да се превърне в негова вечна украса!

23

Анонимен

преди 9 години

До 4Къде видя "бутане" на Мексико и Чили? За Бразилия е ясно - там ще се прави всичко за да играят на финала. Но особено Мексико бяха ощетени във всеки един мач и целенасочено съдиите свириха срещу тях. А пък Чили и Колумбия показват много стойностен футбол и напълно заслужават да продължават напред. А те не са виновни, че Италия, Англия, Испания итн не играят нищо на това първенство. Италия нямаше един удар към вратата вчера.

22

Фен

преди 9 години

Да го накажат до живот този ***! Срам за съвременния футбол, като Матераци!