72

Кавхан

преди 9 години

БТА лъже, хайде хайде стига с тази дезинформация и платени статии. Информацията сега е лесно достъпна и подобни тромави пропаганди са нелепи. Както казаха и други коментиращи - момичета отрасли в западна европа но от близко-източен произход са подмамвани от джихадистката пропаганда и когато отидат там са превръщани в *** и ***. Естествено по законите на шериата предполагам, женят ги и ги развеждат за всеки следващ клиент. Абе джихадистите са *** подкрепяни от САЩ с две думи.

71

1234

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълГоляма част от историята на европейските държави е нагласена по политически причини. Освен това, единствените които подкрепят Турция в нейните начинания са Израел, САЩ и католическия свят. Никой друг не ги харесва или подкрепя. Бъди сигурен, че ако решат пак да нападат България, никоя западно-европейска държава няма да се намеси ефективно, а ще гледат отстрани, както правят с Украйна в момента.

70

Анонимен

преди 9 години

БТА пише глупости. Преди месец даваха филм с такива джихадистки в Ал Нусра. Ходжата ги жени вечер и ги развежда по няколко пъти, а съпрузите им си плащат масрафа и според тях Законът бил спазен. Даваха и как алнусрите викаха: Аллах, принасяме ти тези хора в жертва, и ги правеха на кайма с калашниците. Даваха и как едно малко дете извърши екзекуция над вързан войник и го закла. Ако това е вярата им, то Ислямът е зло, зло което трябва да бъде спряно на всяка цена!

69

Анонимен

преди 9 години

На бас, че 90% от тия французойки са с арабски произход. Бяла жена, християнка и през ум няма да и мине да направи такова нещо. Така, че какво толкова? Френски арабелки заминали за Сирия. Много важно.

До 1234Ако знаеше колко простотии си написал, щеше да се смееш. Османците са дошли по нашите земи, защото ние българите и византийците ги използваме като наемници за войните помежду си. Католиците дори ни пращат армия за да бъдат изгонени, водена от Владислав Варненчик и Ян Хуниади, но мисията се проваля. Османците са спрени във Виена, защото католиците се усетили навреме и организирали съюз срещу врага, побеждавайки го в тежка, кървава битка.Сега вземи прочети малко история и не пиши глупост.

67

дедо Ташунко

преди 9 години

Има само едно обяснение за джихадистките. Докато човешкият ум има определени граници, то човешката глупост е безгранична!

66

evgobul

преди 9 години

Предлагам за тези, които искат да пишат на Кирилица но нямат на клавиатурата си- едно решение: kredor/lat2bg/

65

Висшист

преди 9 години

Аз само ЕДНО не мога да разбера...Толкова ли е важно да знаем за мераците на тези подивели ***? Защо трябва да съм информиран за ежедневните премеждия на една женска *** ислямистки, които заминават с цел подхранване на една кръвопролитна гражданска война??? ДЖИХАДИСТИ...Путин да продаде бързо на Асад 10-15 ракети Искандер и да ги затриват всичките им градове, села, барабар с все джихадисти и жените и децата им и всички други там изоглавени ненормалници, които ги подкрепят тия!!!

64

Анонимен

преди 9 години

ОТИВАТ ЗА ДЖИХАДЖИСКИЯТ РЕЗАН ПИЩОВ. ТЕ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ СИ ПАДАТ ОТДАВНА ПО *** ПИЩОВИ. ТА НАЛИ ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ПЪЛНО С ТАКИВА РЕЗАНИ АМА СА РЕШИЛИ ДА ОПИТАТ СЪС ДЖИХАДЖИСКИ ТАКЪВ. ПРОСТО СА ИМ ОМРЪЗНАЛИ ТЕХНИТЕ РЕЗАНИ И СА РЕШИЛИ ДА СМЕНЯТ ДЕСЕНА. ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА А ПРИ ФРЕНСКИТЕ ДЖИХАДЖИСКИ.

63

1234

преди 9 години

Освен това каза, че инвазията на османците в Европа е била поръчана от католиците, за да унищожат източноправославната религия. Изглежда логично, имайки предвид, че са се спрели пред католическите държави.Аз не твърдя, че това което този човек ми казва, но е хубаво човек да гледа малко по-далеже от носа си и да не вярва сляпо на тоя и на оня без да погледне от другата страна на монетата.

62

1234

преди 9 години

"Но това е несъвместимо с идеологията на джихада. Бойците са много стриктни, що се касае до прилагането на законите на шериата."Имам познати из арабските страни. Често говорим за събитията там. Оня ден го питах "защо мюсюлмани избиват мюсюлмани, щом проповядват една и съща религия. Не е ли това все едно да избиваш семейството си". Той самият каза, че тези са болни мозъци, нямат нищо общо с истинския ислям и че убийството в името на религията е смъртен грях.

61

Анонимен

преди 9 години

Дано само Башар да устиска, че като гледам е единствения стълб там, който още се държи. А и Йордания. Обаче в Ирак, Либия, Египет е пълна каша.

60

Анонимен

преди 9 години

Имаше по Дискавъри документален филм за жените джихадистки, които воювали, ама само в леглото с джихадистите! Интересно беше това, че тъй като според Корана неомъжена жена не може да спи с мъж я женят набързо за мераклията, след половия акт веднага се развежда, идва втория пак същата процедура, след това третия и така 7-8 човека (младоженци) до сутринта, абе голямо шоу! И още нещо, лъжат ги, че не е грях да спят с джихадисти, но е грях да спят с мъже, които не са джихадисти!

59

Анонимен

преди 9 години

За съжаление хората масово изпростяват. На такива религиозни приказки обикновено се връзват по-глупавите! Така че да заминават и да намерят там каквото търсят. Той Башар Асад вече ги праща директно при Алаха им тия най-вярващите!

58

Анонимен

преди 9 години

И тук един ден ще береме плодовете на исляма. Гласувайте за дпс за да дойде този ден.

57

Анонимен

преди 9 години

Промити и болни мозьци като на нашите сидерасти.

56

Анонимен

преди 9 години

И тия са французойки, колкото нашите *** са българи!

55

TooN

преди 9 години

Всичко това е в следствие на глобалното затъпяване след младите. Не може интелегентен млад човек с добра ценностна система да се води по откровените глупости на някакви религиозни проповедници. В момета джихадисти, ислямисти и т.н. буквално връщат света си в Средновековието... нещо като тогавашните католици в Кръстоносните походи, който уж заради вярата, са мародерствали и трупали състояния чрез нея.

54

Анонимен

преди 9 години

Na arabskite burki francuzoiki li im vikat ?

53

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоDa razbiram li che truda ne e za balgari ?