22

Нерон

преди 9 години

И двете ще ги завъртя на чевермето

21

Бай Лазо

преди 9 години

Иранката е много по-класна мома бих казал аз. Но щом е израснала в Лондон значи иранка ама друг път. Сигурно като обърне два ДжейДиЕндКоук си показва гърдите в пъба..както останалите бритишки.

20

Анонимен

преди 9 години

брато, Виктория, мани другата.

19

тцЪ

преди 9 години

до УЖАС Пич, ти правиш ли разлика между араби (семити) и перси (арийци)? Като те гледам, май не. Набийте си в *** глави, в Иран НЯМА араби!

18

Анонимен

преди 9 години

..със черно фередже... оле! Ей футболистите им и те ако сложат бурки, могат жени да играят в отбора.. незабелязано. Ей на това му се еманципация, разбираш..

17

Анонимен

преди 9 години

до дседсаКато познаваш много иранки, дай насам една зеленоока, слабичка и по- заможна! Ако пък е християнка, йудеика или зороастрийка- още по- добре, в краен случай и мюсюлманка, ама само в краен случай.

16

Ходил в Техеран

преди 9 години

До До *** с буркитеПии си хапчетата и си гледай дискавари ченъл и не дрънкай глупости!

15

Гласувам за Виктория

преди 9 години

Смущава ме принадлежността на Назанин Бониади със сциентоложката религия.Прочетете някоя от статиите за нея и тази общност, има ги в нета.Освен това, тя е с британско поданство, ирански е коренът й.Напишете в Гугъл името и на едната, и на другата, вижте повече техни снимки, прочетете биографичните им материали и тогава гласувайте.Иначе, всеки си има вкус, няма да давам акъл на никого.Но си мисля, че днес в рубриката "Красавици като за световно" гласуват предимно хора, свързани с Близкия Изток

14

Woof!

преди 9 години

Iran went from banning hijab in 1936 to making it compulsory in 1979. The tradition of veiling hair in Iranian culture has ancient pre-Islamic origins.en.wikipedia.org/wiki/Hijab#Governmental_enforcement_and_bans

13

До дебила с бурките

преди 9 години

Синковец, Иран е люлката на цивилизацията мойто момче, и там жените не ходят с бурки. За съжаление по-скоро в близките години нинджи с бурки ще можеш да видиш в района Сердика-Лъвов Мост, отколкото в Иран.

12

Анонимен

преди 9 години

Гласувах за аржентинката понеже имам слабост към сини очи, но и иранката е хубава- всеки си има вкусове. :)

11

istinata

преди 9 години

7 ne se izkazvai za futbol publichno poveche :) irankite sa n1

10

dsdsa

преди 9 години

Персийките са с доста по-светско поведение от много елементи в България....престанете да говорите за бурки, че се излагате....Аз лично познавам поне 15 персийки и нито една не носи бурка или пък каквото и да било, което да я отличи от европейска жена....и всичките са много хубави!!!

9

ТHE Патриот

преди 9 години

Иранките са супер яки пички,голям фен съм им!

8

Анонимен

преди 9 години

do UJAS -Ei mom4e mlado , irancite ne sa ARABI.Ne burkai Iran s Irak.

7

до анонимен N3

преди 9 години

В Иран дамите ходят без бурки. По-вероятно е такива да видиш в Лондон или Париж.

6

Бързата ръка

преди 9 години

Виктория, покажи на тея хора ...

5

Анонимен

преди 9 години

Много слабо представяне на европейските отбори. Засега само Холандия и Франция ще прескочат групите. Белгия и Германия имат добри шансове, но Англия и Испания изпадат, на ръба са да оцелеят Италия, Русия, Португалия, Швейцатия, Гърция, Хървация и Босна. Англия, Испания, Гърция и Португалия даже са последни в групите.

4

Др Шик

преди 9 години

До Анонименпии си хапчетата, психандро!

3

Анонимен

преди 9 години

Щом я няма комшийката Петя, няма щастие! Иначе глас за аржентинката.