6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4ти при всички положения не си българин, някакъв безродник , прозрачен, продажен, сигурно ти плаща някоя безродна фондацийка, моето място е в България, защото съм българин, а твоето, *** продажно е, там където ти плащат - в ада

5

Анонимен

преди 9 години

Скоро май по БНТ ще има 10 мин. новини на български и толкова. Да поблагодарим на приятелите ни от САЩ за тези попълнения. Франция видяхме до къде я докараха.

4

Кавхан

преди 9 години

Докладвай ме и на арменския поп, ***. Българите не са толерасти, те знаят да си отстояват националния интерес което са показали в безброй войни!!! Проблемът са прекалено отстъпчивите и комплексирани от чужди държави политици, които вместо да защитават своето - националния интерес го придават заради чуждия. Между другото "толерантност" идва от медицински термин описващ състояние при което организма повече не може да се бори успешно с външни патогени! Съвпадението не е случайно!

3

Валентин

преди 9 години

С други думи ние си лаеме, а керванът от талибани и джихадисти си върси към БГ и кротко заема позиции до второ нареждане.

2

Кавхан

преди 9 години

Най-бедната държава приема процентно най-много чужденци въпреки че няма правно основание за това, ТЕ НЕ СА БЕЖАНЦИ ЗАЩОТО НЕ ИДВАТ ОТ СЪСЕДНА СТРАНА ВЪВ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ. ВСИЧКО ТОВА ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Липсата на самочуствие и принципност при отстояване националните интереси на политиците ни срещу исканията на ЕС и НАТО и глобалистки организации води до все по-голям провал. Защо не се чете история? Политиката на отстъпки води до провал!

1

Анонимен

преди 9 години

Няма по продажно нещо от БГ политиците, назначени от чуждите агентури и Брюксел. Предатели. Народа ни се стопи, те приемат още ***, освен тия дето ги хрантутим. Анатема!!!