76

ц

преди 9 години

Само Германия !!

75

простотия

преди 9 години

Изключително неграмотно написана статия! Некадърници, кой ви плаща за това малоумие ве?!

74

ТИТИ

преди 9 години

Най-големите залози са били за Испания.Букмейкърите губят страшни кинти,ако тва стане факт.Принуждават ги да играят слабо.Испания пада.И ТОВА Е ВАРИАНТ.

73

Циганин

преди 9 години

"Тики-таки " в историята остана .

72

щирлиц

преди 9 години

Прехваленият испански стил отиде ..на майната си,където му е мястото.Много пасове,дълго владеене на топката,фино театрално падане за дузпи,бла-бла и прочие екстри.

71

Пламен

преди 9 години

Дел Боске не защити реномето си на голям треньор. Абсолютна негова грешка е включването в състава на бразилеца Коста и вратаря Касиляс. Като добавим и още няколко изхабени барселонци и мадридци и се получава отпадане още в груповата фаза. Като работодател знам, че тъй както се назначават правилните хора, така трябва и да се уволнява, когато е нужно независимо кой какви заслуги има. За един голям треньор не трябва да има свещени крави.

70

Анонимен

преди 9 години

Защитата и халфовете на Испания станаха за срам.

69

Анонимен

преди 9 години

Аа, сега прочетох предишните коментари, че били оядени милионери испанците разбираш ли..Това явно само българин може да го каже. А вие държите ли сметка какъв труд, мисъл и издържливост е да спечелиш всичко възможно 6 години. Ами те са накрая на психически и физически сили. Общо взето световния футбол е вече за свръхчовеци, а и това че сега отпадат изобщо няма да ги спре отново да са първи с новата генерация, която имат. Падението им не намалява респекта към тях.

68

благодаря

преди 9 години

Да, заслужено отпаднаха. И какво от това. Това поколение ни радваше 6 години, сега залязват. Защо българите само мразят ?Да им кажем благодаря за това, което внесоха във футбола и да пожелаем успехна Испания на следващите първенства, да се надяваме, че ще направят добра селекция. Да се надяваме също, че и ние ще участваме отново в такъв турнир.

67

Анонимен

преди 9 години

Радвам се

66

*/*

преди 9 години

Чили бяха готови да умрат на терена но да спечелят.....Защото както знаем"футбола не е игра на живот и смърт,а нещо много повече".

65

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен #65Ti ne gledai Barça ili Real Madrid, tam igraiat golemi futbolisti, mnogo malko ot koito sa ispanci.

64

Анонимен

преди 9 години

Е жалко че си тръгват, иначе се представиха ужасно и в двата мача, само българи сме виждали така да обикалят като мухи без глави по терена. Явно са прекалено изчерпани може би, това не значи че няма да имат ново поколение големи футболисти

63

Анонимен

преди 9 години

Подкрепям мнението ......... на ......... Гошо ........... ***.Пиша с многоточия, зашото съм Гошо ........... Умното.

62

НВ

преди 9 години

Защо не играят Испания ?-А нужно ли е като световното е 1 месец а после? Момчетата са доказани добри футболисти така че пазете си краката момчета те ще ви трябват в отборите в които си вадите хляба ,нека сега други да се потрудят малко.

61

доброжелател

преди 9 години

Егати футбола предложи Испания,това ли е питам аз световния шампион??пълна излагация!!!то май абдикацията на краля им подейства доста зле.Няма по-лош отбор от немотивирания-само се шляе безцелно по терена.

60

Анонимен

преди 9 години

Нормално е да има известна доза хейт срещу Бразилия при положение, че този отбор няма нищо общо с истинският бразилски футбол от едно време - нито от гледна точка на игра, нито манталитет. Някакви 20-годишни гелюсани пен*ели които само падат и се гмуркат на терена. Нищо общо с играта и манталитета на гении като Ривалдо, Роналдо, Леонардо, Сократес итн... всичките едни скромни момчета които предпочитаха да играят вместо да се оправдават пред медиите. И никой не можеше да ги пипне.

59

Анонимен

преди 9 години

Испания нямаше нито мотивация, нито физически сили да продължи, мислеха че по инерция ще я карат. Нормално е - Барселона направи 15-16 трофея, Реал спечели десетата КЕШ, националния отбор европейски и световен шампион, просто бяха дошли да се разходят и всички да падат от тях по навик - не се получи.

58

Анонимен

преди 9 години

Айде сега да си ходят Бразилия, Франция, Англия, Русия. Искаме Мексико, Хърватска, Чили, Коста Рика, Германия, Италия + още 3-4 по-грамотни отбора. Некадърниците и сакатите милионери да ходят да си харчат парите на Копакабана.

57

Анонимен

преди 9 години

През последните години се наложи стила на Милан на Ариго Саки - тотален и агресивен футбол, който мачка всичко по пътя си. Ето защо, винаги съм казвал че не Барселона, а Милан е най-великият клубен отбор на всички времена, а и според много специалисти е така. Вижда се, че Германия играе по този начин, Холандия също, вчера Чили. Испания имаха не малко шансове за гол вчера, обаче искаха да влязат с топката във вратата, няма кой да бие един удар. Затова на този стил му свърши времето.