5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен #3Ти да не пишеш от някоя овчарска колиба бе,оФчи? Бегай да копаш пиперо и никога не се занимавай с имоти! Това е най-добрия съвет който получаваш напълно безплатно от мен.За такива като теб този съвет е живитоспасяващ!!....."понеже аграрната продукция е конвертируема....." хахаха

4

do 1

преди 9 години

А "умните" турци и евреи имаш ли представа,колко земя владеят.Може би не е далеч денят,когато ще разбереш това,когато се окаже,че си на тяхна територия.За целта побързай да се снабдиш с фес и почвай усилено да разучаваш Корана и Талмуда.

3

Анонимен

преди 9 години

Апартаментите са бита карта. Кой ще инвестира в страна със сериозен демографски срив и обедняващо население. При нивите е по-различно, понеже аграраната продукция е конвертеруема и светът е изправен пред глад в глобален мащаб.

2

Анонимен

преди 9 години

Най-идиотското е да се вярва на лъжата за спасителните чужди инвестиции. Като чета статията, идва ми наум, че е писана от неграмотен човек!

1

да

преди 9 години

Умишлено е народа да е беден, чужденците могат да си позволяват да купуват наши земи и накрая ще се окажем чужди в родината си. Тъпите руснаци ще си вземат 'техните' територии. Живеем по квартири, а тея с апартаментите си купени на кредит, накрая им ги взимат защото не могат да си позволят да си изплащат дори лихвите само.