34

доброжелател

преди 9 години

То се видя че Бразилия трудно ще бие без съдийска помощ!!!Едно голямо евала на рефера-комшия че бе обективен докрай!!!

33

Анонимен

преди 9 години

ДНЕШНИТЕ ОТБОРИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОТБОРИТЕ ОТ 70 И 80 ТЕ ГОДИНИ. САМО ДЕТО ЛЕЖАТ НА СЛАВАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ. АМА ТО СЪС СЛАВА НЕСТАВА. ИСКА СЕ ТИЧАНЕ ТОЧНИ ПАСОВЕ И МОЗЪК. АМА ОТКЪДЕ?

32

СП 1982

преди 9 години

Бразилия от 1982 е може би най-добрият отбор, участвал на световно първннство. Това че не успяват да спечелят срещу Италия (2:3) ги прави още по-обичани. Гледайте в ютюб. Днешна Бразилия няма нищо общо с онзи легендарен отбор.

31

307

преди 9 години

До Анонимен-8 : Иска да каже- Хърватия да бие Мексико !

30

Анонимен

преди 9 години

хора, не знам дали сте гледали добре мача вчера, някой тук писал, че мексико били слаби. напротив, играха невероятно. не забравяйте, че мексиканците играха срещу не кого да е, а бразилия, които също никак не бяха зле. казано просто - срещу страната домакин на световното, на техния стадион, с тяхната неистово подкрепяща ги публика. освен това, ако този вратар на мексико изкара още един такъв мач, гарантирано ще стане най-добрият вратар тази година. и групата им е ужасяваща, с камерун и хърватия.

29

Анонимен

преди 9 години

Този път съдията не им свирна измислената дузпа, за която имаха претенции и за малко да паднат. Ако не се беше вдигнала такава патардия след миналия им "голям" мач, то сега щяха да им дадат втора дузпа и да изгонят някой от Мексико. Евала на Мексико и на вратаря им.

28

Тодоров

преди 9 години

Прав сте 36-ти.Заради тъпите коментари и най-много заради крясъците почти изключвам звука. Наистина не разбирам защо крещят като луди.

27

у

преди 9 години

А, БНТ отново ни изпили нервите с тия неадекватни коментатори. Къде ги намират тия некадърници не мога да разберам?

26

ставри

преди 9 години

Да,този мач мина без подпирания от съдията.Само дето Алвеш до 20-тата минута трябваше да е вече със червен картон(2 жълти) и на Неймар му беше спестен картон.

25

I

преди 9 години

До мнение 7През осемдесетте се говореше с огромно уважение за Бразилия,,макар да не спечелиха СП! Едер,Сократес,Зико,Фалкао и компания очароваха света с брилянтна игра и коректност. Загубиха,но за никой не остана съмнение кой е най-добрият отбор на шампионатите през '82 и '86 г. Бяха спортсмени и бели хора-повечето!След това се циганизираха тотално,в пряк и преносен смисъл...

24

Анонимен

преди 9 години

''Селесао'' не иска да среща на 16тина финалите Испания и играят за да са втори в групата.Само така могат да го добутат до 8мина финал.Там може и да бият Англия,а може и да бият център...

23

fifa

преди 9 години

бразилската мафийка начело с Блатер и Платини ще гледат финален мач без тяхно участие.

22

ля ля

преди 9 години

и двамата днешни коментатори са пълна боза!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Заглавието е грешно!Бразилия не се даде на МЕКСИКАНСКИТЕ ТУПАЛКИ !!!

20

Бухал рисърч

преди 9 години

Уредиха ли според вас заложните къщи мача?Да +Не -

19

Анонимен

преди 9 години

Целият свят видя колко слаб отбор са Бразилия надявам се КАМЕРУН да играят по добре от МЕКСИКО и да ги бият КЛАСИЧЕСКИ с три гола...

18

Анонимен

преди 9 години

Тея нямат никаква идея за мача а играят като българите ва-банк това в футбола се наказва !Реалният резултат днес трябваше да е 1:0 за МЕКСИКО много добра защита и силни удари околовратата при малко по голяма точност гарантирана победа...БРАВО НА МЕКСИКО !

17

Анонимен

преди 9 години

Антимутра прав си като ги гледам и се удървям и *** МИ НАБУБВА ...може да им ударя по една *** !!!

16

Анонимен

преди 9 години

ШАМПИОНА Е ГЕРМАНИЯ !!!

15

АНТИМУТРА

преди 9 години

Какви прегръдки са на терена какви целувки и непрекъснато си дърпат жартиерите искам да кажа чорапите!!!И на тва феновете яко се кефят и само повтарят: Само да те гепна шортите ша ти цепна оп са, оп са! :D