11

Анонимен

преди 9 години

Знаех си аз че водата е вредна затова ракията я държа във стъклени бутилки

10

Crest

преди 9 години

Избелване на зъби с Crest Whitestrips от ПроктърГембъл whitestrips.bg

9

LiLia

преди 9 години

Начетох се на глупости.... И с кои методи на анализ са успели да ги разделят, че и анализират всичките? Ясно е какъв е химическия състав на самата бутилка и е просто невъзможно това вещество да реагира с всички възможни вещества/йони, съдържащи се във водата. А й при такъв химически букет - какви ще са вкусовите качества на водата?

8

пий чай

преди 9 години

Абе г-да журналисти не е ли много 25 000 броя химикали.Да не сте приписали грешно, например да е 25 вида ?Нещо много е съмнителна тази работа. Почти съм сигурен, че става въпрос за грешка!

7

Запасен

преди 9 години

До един българин 7Живеем в такъв свят, че е много трудно да избягваш пластмасите. Водата, която пием, е от изворите в и около София - Централна баня, Банкя, Горна баня. Последната беше от Княжево. За съжаление, преноса, няма как, е в пластмасови туби. Но в къщи я преливаме в една стъклена дамаджана - 50 л, пригодил съм помпата за нея и - оттам. Въпреки, че и чешмяната не е лоша при нас, но все пак и тя минава, а и се задържа по пластмадови тръби.

6

Цун Кай Го

преди 9 години

Това е един парадокс , плащаш за 0.5л толкова колкото струва 1 куб.м , никога не съм го проумял ....

5

Я

преди 9 години

24 часа години наред да дишаш софийски въздух е хиляди пъти по-вредно от всякакви пластмаси !

4

...

преди 9 години

ne se u4udvam, za tova si e nai- dobre ot izvora , na miasto

3

Анонимен

преди 9 години

То и без това минералната вода е силно надценена.

2

Запасен

преди 9 години

Научно доказано е, че Бисфенол-А, който се отделя от пластмасовите бутилки във съдържащата се в тях вода, пряко влияе на сперматозоидите и води до стерилност при мъжете. Затова в Западна Европа продават минералната вода в СТЪКЛЕНИ бутилки. Естествено, тя е по-скъпа и е за по-богатите. А бедните ? Да го д.хат бедните, както се казваше в един филм. Затова - съхранявайте вода във всичко друго, но не и в пластмасови туби и бутилки! Особено ако от нея пият деца!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Ми да си пият немските учени вода от чешмата. Аз предпочитам минерална в бутилка. Българските минерални води в бутилка са много полезни и просто като пиеш от тях си личи, че не са от чешмата. Ако за някакви псевдо-учени от Германия чешмяната вода е по-хубава и полезна - от нея да пият.